• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum

Kızına ev veren eğitimine de vermiştir bence yaa. Kızı ne kadar değerlendirebildi orası muamma.
Aynısını düşündüm. Okumak da cahilliği alıyor aslında, okumuş ama nasıl okuduğu belli olmayan insan çok…

Arkadaşlar merhaba 2.5 senelik evliyim ve bir evladım var 1.5 yaşında çalışmıyorum,mesleğimde yok eşim ile başlarda aramız gayet iyiydi sevgi ve saygı vardı aramızda fakat doğum yaptıktan sonra aramız çok kötüleşti bana çok kötü davranmaya başladı hakaretler küfürler o zamanlar kendimi savunamıyordum. Çok çaresiz hissediyordum sadece ağlamakta çare buluyordum. Kumara başladı bağımlı hale geldi borç yüzünden babamın kiraya verdiği evini sattık yine yanında durdum belki düzelir diye ama düzelmedi eve gelmemeler sürekli alkol alması. En son annem rahatsızlandı ben annemlere geçtim kendisi gelmedi eve arkadaşlarını çağırıp alkol içmişler ve bana yalan söyledi bu konuda daha önce bu konudan rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen bu hareketlerine devam etti bu da son oldu ayrılma kararı aldım. Çekişmeli dava açıcam kesinlikle bir daha barışmam bu süreç nasıl işliyor haklarım neler lütfen yardımcı olur musunuz
Babaniz kocanizin borari icin evini mi satti ben mi yanlis anladim. Sizde buna müsade mi ettiniz.

borç yüzünden babamın kiraya verdiği evini sattık
Ne ne neee?! Bacım sen ve baban aklınızı peynir ekmekle mi yediniz?! Adamı bu kadar değerli kılan ne ki kumar borcu yüzünden babanın emekleri ile zorluklarla aldığı evi sarıyor? Aa ben burada okurken çok üzüldüm. Bırak kumar borcunu eşim bir işe girişecek olsa, para lazım olsa bile sattırmam babamın evini. Kendi ana babası yardım etsin, satsın versin neyse.
Koca için değer mi yahu hele ki böyle karakter yoksunu koca için. Hayret!

Arkadaşlar merhaba 2.5 senelik evliyim ve bir evladım var 1.5 yaşında çalışmıyorum,mesleğimde yok eşim ile başlarda aramız gayet iyiydi sevgi ve saygı vardı aramızda fakat doğum yaptıktan sonra aramız çok kötüleşti bana çok kötü davranmaya başladı hakaretler küfürler o zamanlar kendimi savunamıyordum. Çok çaresiz hissediyordum sadece ağlamakta çare buluyordum. Kumara başladı bağımlı hale geldi borç yüzünden babamın kiraya verdiği evini sattık yine yanında durdum belki düzelir diye ama düzelmedi eve gelmemeler sürekli alkol alması. En son annem rahatsızlandı ben annemlere geçtim kendisi gelmedi eve arkadaşlarını çağırıp alkol içmişler ve bana yalan söyledi bu konuda daha önce bu konudan rahatsız olduğumu dile getirmeme rağmen bu hareketlerine devam etti bu da son oldu ayrılma kararı aldım. Çekişmeli dava açıcam kesinlikle bir daha barışmam bu süreç nasıl işliyor haklarım neler lütfen yardımcı olur musunuz
Kumar icin babanizin kiradaki evi gitti mi şimdi cok üzücü

Tepkilerden cevap bile veremiyor. Herkes şok

Valla siz kötü damadı bu kadar şımarttıysanız iyi olsa demek ki neler yapacakmışsınız. İnanamıyorum gerçekten!
O ev dursaydı şimdi ailenin evine döner onun kirasıyla kendine harçlık yapardın ama sen kocam olsun yeter ki demişsin.

Evi sattığınızı okuyunca ben: :KK57:
Hadi sizin aşktan gözünüz döndü, babanız nasıl böyle bir şey yapabildi? Bir evin fiyatı ne kadar olmuş, yılların emeği nasıl bu kadar gözden kolay çıkar? Eşiniz hasta olsa insanlık yapmış diyeceğim ama adam bugün sizi boşasa büyük zarardasınız. Adamın bir yerlere arşa çıkmıştır şimdi, ailesi belki bunu yapmazdı. Bir kadın olarak aşırı fedakarlığı karşısında iyilik gören hiç görmedim, yapmasaydın der geçerler erkekler.

Kocanın borcuna baba evini sattırmak..Bende bundan 1 tane daha var. Malum ablanın 4 oglu var..Ev yok ocak yok..Babasından 2 daire 12 donum arsalık tarla miras kaldı..Hepsini satmış kocanın borcuna..Ben bıle sonradan baskasından duydum şok oldum.Sürekli de bir evimiz yok diye söylenir di halada söylenir.. Babandan kalan mirası kumarbaz kocana yedirdin adamın ev almasının geçtim diyeceğim salağa yatıp dinliyorum..Tabii çıldırarak..Onun kocasıda asla kumar oynamaz..Ama 35 yıldır ne kenarda kuruş var,araba bile yok orta da..Var olan gitti.. Hala ablamız toz kondurmaz..Seninde valla satacak bişey kalmamış ise gider bu adam.Durmaz bu yanınızda..Yiğitlik sizde kalsın boşanın.Yoksa adam sizi zaten boşayacak..İşi bitmiş sizle..Yeni avlar lazım ona..

Son düzenleme:
Biraz sert oldu farkındayım. O evi nasıl satarsınız???

Back
X