• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmak İstiyorum...

Ya bak işte bundan bahsediyorum. Bu adamı alan çıkar bu pislikleriyle sırf keyfine bakmak için.

Ona göre iyi düşün. İlk olarak avukata git, avukatla bu ev konularını konuş. Mesela eşinle mesajlaşırken, muhabbet edip konuşurken video çekip konuştursan sen bu abinin üzerine verdiğin ama parasını senin ödediğin evleri kaç taksitle aldın naptın gibi cümlerle konuştursan işe yarar mı davada kanıt olarak. Veya tazminat belirlenirken neye göre belirlenir.

Öyle koştur kendini perişan etme, acele etmeden, düzgünce hallet bu işi. Yarın öbür gün yaşlanırsın, yaşımız ilerledi aynı evdeyiz dersin, buna bir fincan çay doldurmak ağır gelir. Baktıkça tüm hayatını bunun yüzünden kötü geçirdiğin aklına gelir.

Birde çocuklara bes gibi yatırım hesapları açtır şimdiden.
Zaten evliyken o alani acti yapti bunlari yani zaten evliyken evli gibi yasamadi ki?Ve o kadinlarla fotograflari mesajlasmalari herseyi elimde

Evet ama kiralar da abisinin hesabina mi geliyor yoksa elden mi aliyor ya da kendi hesabina mi bilmiyorum.
Kiralik mallar kimin ustune? Herseyi geciyorum, her turlu yolunu buldularsa bile harcamalarindan bile kanitlanabilir bu.

Eyt ile emekli olan birinin geliri belli, gideri orantili degilse bu bile izi sürülebilir bi durum.

Boşanmaya kesin kararliysaniz bu finansal islerden anlayan bir avukat bulmaniz sart

Söyle bir sey yapsam olur mu?Abisinin yanina gitsem abi biliyorsun evleri senin üzerine yapti ben hak sahibi olmayayim diye tarzinda beni onayladigi ve gerceklerin konusuldugu bir konusma yapip kizima da caktirmadan videosunu cektirsem bunu da mahkeme ye sunsam delil olarak kabul edilir mi?
Gizli cekinler delil sayiliyor mu inanki bilmiyorum. O yuzden bir avukat ile gorus diyorum. En saglikli bilgiyi vericektir. Ayrica esin adam degilmis, cocuguna miras kalsin bile istememis . Saka gibi

Kiralik mallar kimin ustune? Herseyi geciyorum, her turlu yolunu buldularsa bile harcamalarindan bile kanitlanabilir bu.

Eyt ile emekli olan birinin geliri belli, gideri orantili degilse bu bile izi sürülebilir bi durum.

Boşanmaya kesin kararliysaniz bu finansal islerden anlayan bir avukat bulmaniz sart
Hersey abisinin üstüne ve gecen sene araba aldi onu da aldigi arkadasinin üstünde tutuyor

Söyle bir sey yapsam olur mu?Abisinin yanina gitsem abi biliyorsun evleri senin üzerine yapti ben hak sahibi olmayayim diye tarzinda beni onayladigi ve gerceklerin konusuldugu bir konusma yapip kizima da caktirmadan videosunu cektirsem bunu da mahkeme ye sunsam delil olarak kabul edilir mi?
Izinsiz kayit suctur, delil olarak kullanamazsiniz, bu durumun istisnalari var elbette ama bunu avukat arkadaslar yanitlasa daha iyi olur.

Izinsiz kayit suctur, delil olarak kullanamazsiniz, bu durumun istisnalari var elbette ama bunu avukat arkadaslar yanitlasa daha iyi olur.
Burada ben ve cocuklar esim tarafindan mağdur ediliyoruz,neden suc olsun kii gercekleri kanitlamak?

Hersey abisinin üstüne ve gecen sene araba aldi onu da aldigi arkadasinin üstünde tutuyor
Tamam bu evler, arabalar alinirken esinizin hesaplarindan para cikisi olmustur illaki, eskisi gibi 300-500 bin degil bu isler, milyonluk alisverisi elden nakitle yapamaz kimse hadi yapti diyelim yine bir hesaptan para cikisi olmak zorunda.

Sizin cidden cook cook disli bi avukata ihtiyaciniz var, eger avukatla avukatlik ucreti haric tazminattan pay seklnde anlasirsaniz pesine duser bunlarin.

Tamam bu evler, arabalar alinirken esinizin hesaplarindan para cikisi olmustur illaki, eskisi gibi 300-500 bin degil bu isler, milyonluk alisverisi elden nakitle yapamaz kimse hadi yapti diyelim yine bir hesaptan para cikisi olmak zorunda.

Sizin cidden cook cook disli bi avukata ihtiyaciniz var, eger avukatla avukatlik ucreti haric tazminattan pay seklnde anlasirsaniz pesine duser bunlarin.
Tazminatin hepsini veririm hatta evin yarisini bile yeter ki benim ve cocuklarin hakki onlar da kalmasin.

Burada ben ve cocuklar esim tarafindan mağdur ediliyoruz,neden suc olsun kii gercekleri kanitlamak?
Gercekleri kanitlamak suc degil, usulune uygun kanitlanmadikca delil niteligi tasimaz, ayrica kisilerin izni olmadan ses ya da video kaydi alamazsiniz kvkk geregi (suc kismi bu)

Tazminatin hepsini veririm hatta evin yarisini bile yeter ki benim ve cocuklarin hakki onlar da kalmasin.
Bakin sorun şu ; kiraci olan evler esim tarafindan arsa üzerine yapilmis ve abisinin üzerine yapilmis.0turdugumuz evde ortak is yaptigi alacagi olan adamin alacagi karsiliği verdiği daire ve bu daireyi alacaği kisi tanidiğinin üzerindeki tapu direk abisinin üzerine verilmis yani para cikisi yok hesaplarda.

Yani delil kabul edilmez anladim, sağolun.
Baska seyler yapabilirsiniz delil oluşturmak icin, ornegin esinizle wp uzerinden bu kira gelirlerini konusabilirsiniz, bizim arabayi ne zaman ustune alacaksin gibi yem atabilirsiniz.

Baska seyler yapabilirsiniz delil oluşturmak icin, ornegin esinizle wp uzerinden bu kira gelirlerini konusabilirsiniz, bizim arabayi ne zaman ustune alacaksin gibi yem atabilirsiniz.
Esim bunu yapacagimi bildigi icin wp mesajlarima cevap vermiyor yani bir seytanla nikahliyim

Esim bunu yapacagimi bildigi icin wp mesajlarima cevap vermiyor yani bir seytanla nikahliyim
O halde iyi bir avukattan baska careniz yok, umarim hakkinizi alabilir mutlulukla yolunuza devam edersiniz, kuzularinizi saglicakla huzurlu bi yuvada buyutebilirsiniz 🙏🙏

Benim anlamadığım abisi evli değil mi ?

Bu durumda her şey etliye de kalabilir mal kaçırıyorsa anne babaya yapsaydı bari

O halde iyi bir avukattan baska careniz yok, umarim hakkinizi alabilir mutlulukla yolunuza devam edersiniz, kuzularinizi saglicakla huzurlu bi yuvada buyutebilirsiniz 🙏🙏

Ben nişanlımla mal rejimi düzenlemesi yaparken bir avukattan bunun hakkında az çok bilgi almıştım. Maalesef mahkeme nezdinde bu tarz şeylerin ispatlanması çok zor. Banka dekontları vs. bulunacak, tarihleri örtüşecek, savunmaları yapılacak vs vs karşı tarafın eli çok daha güçlü. Kaldı ki o kanıtlar vs var mı o belli değil, varsa da kabul edilecek mi... O yüzden bir taraf bir taraftan kaçırmak istese bir şekilde kılıfına uyduruyor. Umarım konu sahibi mağdur olmaz, bence de sizin dediğiniz gibi anlaşma için koz atması daha mantıklı olur.

Back
X