Bosanmak ıstıyorum

makiyato

hayat oğulcan larla güzel
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
82
46
98
Merhaba arkadaslar..benim derdim esimle.artik cozum bosanmak kocamla derdim ev evlendig imzde bana sormafan bantakilan takilar bir sene icinde kasadan yok oldu anlamdim ve

hep yalanbenden gizli krediler kklar bu aradakisacasi maasida bende ben sadece bosanmak icin nasil bir yol izlemecm gerek adliyeye giderekmi ne kadar ucret veriliyor dilekce icin yardimlarinizi rica ediyorum

Arkadaşım kesin kararlıysan eğer boşanmaya adliyeye gideceksin zaten adliye önlerinde dilekçe yazanlar var. nasıl boşanmak isteğine göre, yani anlaşmalı veya çekişmeli, dilekçenle başvuracaksın. orada zaten kime sorsan seni yönlendirir. mühim olan elinde bir dilekçe ve arttı mı bilmiyorum geçen yıla göre 50-60 tl paranın olması. gerisi kolay. hepsini orada 1 saat içinde halledersin.karşı taraftan bir talebin yoksa mal paylaşımı filan anlaşmalı açarsın her ikinizin de başı ağrımaz. yok eğer taleplerim var diyorsan bütün taleplerini ve iddialarını dilekçene biiir bir yaz benden tavsiye.kasadan kaybolan altınların filan unutma sakın.

Cok kararliyim hicbirsey istemiyorum ondan cocuklarimida alacagim cok merak ediyorum

30 yasindayim calisiyorum 2 tane cocugumuz var ikiz evet bastan beri vardi benden aldigi yarim kiloaltini unutamiyaorum en iyisi bosanm

Hicbir aciklamadi yok..tabiki derdiniz o degil baska seylerde var yalan dolan dusuncesizlik yetmezmi sizce

canım, evlilik zor. ama ortada şiddet, sadakatsizlik vb. bir durum yok ise önce elinden geleni yapmalı insan gene de tek taraflı ise çözüm arama ve çare olmuyorsa tabiki kimse kimseyle ömür boyu çile çekmek zorunda değil. ama 2 evladın var. önce çözüm aramalısın. elinden geleni yapmadan boşanırsan pişman olursun.

tam olarak nedir olay? ne kadardır evlisizini. ikizlerin kaç yaşında. eşin ortak altınlarınızı aldı ve sattı nereye verdiğini söylemiyor mu? yoksa iş için sattı ama senin rızan mı yoktu? biraz detay verirsen. belki bir yardımımız olur.

Canım bir avukat olarak söylüyorum ;kesinlikle arzuhalcilere dilekçe yazdırma, senin kanuni haklarını ancak bir avukat arayabilir . Arzuhalciler o kadar saçma sapan dilekçe yazıyorlar ki, sonradan durumu toplamak çok zor oluyor. Bazılarının hala aruhalcileri önermesi çok yanlış. Nasıl ki hasta olunca doktora gidiyorsunuz, bu durumda da mutlaka bir avukat arkadaşımızdan yardım alın. Sonradan pişman olmamak için.

Cok tesekkur ederim dusuncelerin icin biz bir cimm esimle 5 yilonce severek evlendik dugunde takilan altinlari borclarina verdiginisoyledi sonra bemde gizlikreiler kklari amayuvami dagitmak istemedi n am
a her kavgada bunlari dusumekten sikildim..tamam dedim bunu ustune bircizgi cekeyim dedim cocuklarin hatirina ama olmuyor cunku arkami dondugumde is ceviriyor ben yakaliyorum bizim icin yapiyormus ama ben zor duruma dusuyorum ne geregi ver anlamiyor..anlayacgin hersey para yani anlyacaginiz ne aldatma ne birseysimdi bana akil verin bosanayimmi yoksa korkutmak icin ne yapabilirim

Cok tesekkur edetim

canım biraz karışık yazıyorsun. zorlanıyorum anlamkta.

eşinle şiddet, sadakatsizlik vb. bir sorunun yok. 5senelik evlisiniz. ilk evlendiğinizde altınlarını rızan dışında alıp düğün borçlarına harcadı. ama 5senedir sen bu olaya taktın, hazmedemiyorsun. evliliğiniz süresince de maddiyatla ilgili bir takım yalanlar söylüyor.

ne ama bu yalanlar? yani alıyo parayı ailesine ya da başka yere veriyor sizin ihtiyaçlarınızı mı karşılamıyor. sen çalışıyor musun? senin maaşına mı el koyuyor...

eğer sadece 5sene önceki olaysa 2 çocuğun var yazık derim. bir şekilde unutabilmişsin ki 2 çocuk yapmışsın. şu an dolmuşsun ona takmışsın.

Canim cepten yaziyorum cok iyi anlatmissin evet cokdoluyum akil alacak sizden baska kimsem yok ve dunden beri konusmuyorum aramadim aramadi.nasil korkurabilirim aki

Canim cepten yaziyorum cok iyi anlatmissin evet cokdoluyum akil alacak sizden baska kimsem yok ve dunden beri konusmuyorum aramadim aramadi.nasil korkurabilirim aki

he şimdi oldu... ah bu akıllı telefonlar kendileri tamamlıyor kelimeleri... ondan zor anlaşılıyor.

canım sakın bu sinirle gidip boşanma davası açma. sen ikizler, ev, .... dolusun. herşey batıyor şu an. boşanma davası açman bir şey değil, yarın barışırsın adamla iyice yüz göz olursun. yani boşanmak için çok iyi düşüneceksin, bir kere yola çıktımı da dönmeyeceksin. kocanın aklı başına gelsin diye boşanma davası açılmaz. yarın barışınca adam der "ne yapsam boşanmıyor" iyice cozutur.

önce sakinleş. bu süreçte eşini arama. o da seni aramasın. bakalım o ne düşünüyor... hem bu para nere gidiyor ki... belki işleri kötüdür senden çekiniyordur ondan kredi çekiyordur.

maaşlı mı, kendi işi mi eşinin? maaşlı ise borcu nereye ? ama kendi işi ise iş olmaz, faturaları, kirası birikir anlarım. sana ne diyor peki para için?

eşinle konuşma hiç bekle. sakinleşin. adam gibi açıklama yapmasını iste. ama bağırarak avga ile değil. sakince, ağlamadan, sesini yükseltmeden... bunun böyle gitmeyeceğini, durumdan rahatsızlığının artık dayanılmaz olduğunu açıkça söyle. resti çek. bekle.

Canim esim bana hic bir sekilde el kaldirmadi.esimde memur ben cektigi paralari yakadim oduyoruz simdi yani bir yere gitmedi sadece gizliligi beni delirtiyor.patlak zaten sevgililer ginunde verdi hatirlamadi oglene kadar aramadi ben aradim sonra dogum gunum unuttu beni bir yere goturecekmisde orada cicek vercekmiste mismis yani anlayacagin ozel hissettiremedim.iddaya futbla para var ama bana gelince yok yilda 2 gun benim ruhumu iksamasini istedim ama yapmadi yani buradan patlak verdi.simdidenasil esimi dize getiriiim diye dusunuyorum

anladım. bence bunun için boşanılmaz. söylersin açıkça, benden gizli harcama istemiyorum. madem öyle para benim hesabımda toplansın bundan sonra. ben çeviririm evi. sen ihtiyaçlarını söylersin ona göre veririrm sana. çocuklarımız için ... falan filan de.

sevgililer günü, ya biz de kutlamadık. çıkarken de kutlamadık ki hiç. takmıyorum ben pek. d.günümde bir kere birşey almamıştı bana çok yeni evliydik daha. babası falan da geldi bende kalıyor o gün. k.kartı bendeydi. gittim hediye aldım kendime onu k.kartıyla. hediye paketi yaptırdım. gece misafirler yatınca odamıza geçtik. eşime hediyeyi uzattım, bunu bana ver ve d.günümü kutla dedim. işte babam var ondan falan geveledi. olabilir şimdi odamızdayız. hediyemi ver ve kutla dedim. mahçup oldu. giydim bir de aldığımı. "teşekkür ederim çok güzel bir şey almışsın ne gerek vardı hatırlaman yeterdi" dedim. o ona yetti zaten. sonrai d.günümde maddi değeri olmasa da bir şey aldı, yemeğe götürdü....

yani hani sert çıkarak olmuyor. güzellikle söyle. ters söyleyince adamlar inat ediyor bildiğini okuyor.

Canim ben isicmt pazar halledecehim.bagirmayacagim sinirlenmycegim mantikli aciklama yapmasini bekleyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…