boşanmak istiyorum

Bosanmak tabii kolay degil, ama sevmediginiz mutlu olmadiginiz bir evlilikde kalmakdan daha kolay.
Cünkü bosanmak bir sürec sonra hersey kopuyor ve bitiyor ve rahatliyor insan.

Bence öyle veya böyle insan evliliginde mutsuz ise ve iki tarafda bunu kurtaramiyorsan kesinlikle bitmesinden yanayim.

Cocuklara gelince onlar mutsuz bir yuvada ne kadar saglikli ve mutlu ola bilirler ?
Ayri anne babada büyüselerde her iki taraf yeterince iligilendikden sonra daha iyi bir hayat onlar icin, doya doya babalarinida annelerinide göre bilirler.

Cocuklar icin evli kalmak en büyük yanlis bence,
bir hic bir zaman hic kimse bunun icin size sükr etmicek,
siz mutsuz yillari gecirip yaslanacaksiniz
cocuklar ucup gidecek, sonunda kalacaksiniz o sevmediginiz adamla yapa yanliz, neden cocuklar icin.
Cocuklar arkalarini dönüp tsk ederiz annecigim demicekler...

Önemli olan onlari babasizda iyi yetisdire bilmek, bence.

O yüzden mutsuz iseniz bosanin, mutluluk sizinde hakkiniz....
Yolunuz acik olsun[/QUO O KADAR ÇOK UĞRAŞTIMKİ OLMADI BAŞRAMADIM ASLINDA ÇOK GÜÇLÜYDÜM BEN AMA BUNU BAŞARAMADIM

O kadar çok uğraştımki anlatamam güçlü bir kadın olduğumu düşünürdüm ben ama başaramadım güçlü değilmişim ben

Sacmalama! Sen su an icindeki durumun psikolojisi ile gucsuz oldugunu dusunuyorsun. 3 cocuk annesisin nasil gucsuz olabilirsin? O 3 cocuga annelik yapmak bile guc gostergesi.

Bosanma karari almak bile guclu bir kadin oldugunu gosteriyor bence. Cocuklarini da yanina aliyorsun ustelik. Sorunun ne oldugunu bilmiyorum ama eger mutsuzsan (sen mutsuzsan cocuklarin da mutsuzdur) bosan tabi.

Burada seni yargilayan insana (papatyammelissam) bile kendini anlatmaya calismissin. Kendi ayaklari uzerinde durmaya korkan insanlar cocuklarini kalkan gibi kullanip evladim icin katlaniyorum derler.Sen durumunu gayet objektif degerlendiriyorsun.

Bence guclusun. Umarim her zaman boyle dik durursun. Opuyorum seni.

bence bencılsın 3 cocuga ragmen bosanak bıraz bencıllık neden 3 cocuk mutsuzsan 1 tane olsaydı
bu kadarda ezdırmezdın kendını benım 1tane ve herseye katlanıyorum kızım ıcın tabbı her anne farklı

Çok ağır olmuş. Kınıyorum sizi..

Siz konu sahibinin ne şartlar altında bu kararı aldığını bilemezsiniz. 9 aylık bebeği olan bir anneye eziyet eden adam değil de kadın mı suçlu yani ? pes!

Son düzenleme:
bence bencılsın 3 cocuga ragmen bosanak bıraz bencıllık neden 3 cocuk mutsuzsan 1 tane olsaydı
bu kadarda ezdırmezdın kendını benım 1tane ve herseye katlanıyorum kızım ıcın tabbı her anne farklı

hahahahah çok komiksiniz hanımefendi siz harika bir insansınız dimi mükemmel anne!!! kocalarımız ne yaparsa katlanıp ruh hastası olalım
sonra çocuklar büyürkende psikopat olarak yetişsin, İşte bu zihniyet oldukça erkekler bize ne yapsa müstehak
diyorum bu ne ya!!!

konu sahibine çok üzüldüm ama artık aynı evde yaşanmayacak kadar saygı vs. bitmişse boşanmanız en iyisi en
azından çocuklar kavgalı ev ortamından kurtulur ve anne babaya saygısını yitirmez...

Istedikden sonra hersey olur,
siz kendinize güvenin , degilse hic kimse size güvenmez.

Siz 3 kez anne olmusunuz, bu 3 evaldiniza baka bileceksiniz ki bosanma karari aldiniz.

Iyi anne olmak , mutsuz bir evliligi cekmek degildir....
Evliligi yürütmek esler arasinda olan birsey, iyi bir anne baba anlamina gelmez.

Ayri bir cift olarak belki cok daha iyi anne olursunuz ki eminim de buna.

Mutlu huzurlu bir anne cocuklarina ilgiisi alakasi cok daha farkli olur.

Ben eminim siz bunu da basaracaksiniz....

ah be ablacım 3 çocuk ve sen... zor bir durum... Lakin bilmeni isterim biz iki kardeştk bir kadının erkeğe ihtiyacı olmadığnı çalışıp çabalayıp 10 yaşından 27-28 yaşına kadar çocuklarına bakabilecek anne örneği gördüğüm için diyorum ki; kesinlikle bir erkeğe ihtiyacın yok, Allahın izni ile çocuklarını büyütürsün ancak... Anne babanın ayrı olması çocuklar için cidden çok büyük bir travma. ben babalar gününde babalarını arayan, hediye alan arkadaşlarıma hem özenir hem hayıflanırdım :)) çocukluk işte ama sizin ayrılma sürecinizi nedenlerini kavrayabilmeleri biraz zaman alacaktır. Ama sizde birkez geliyorsunuz dünyaya çocukları sürekli kavga gürültünün içinde hakaretin saygınn artık olmadığı bi yerde büyütülmeside sağlıklı olmayan bi ortam ve sizinde insan olarak kesinlikle haketmediğiniz bi durum.
Gerçekten dayanılmayacak gibi ise daha geç olmadan, hem sizin hem çocuklarınızın psikolojileri daha fazla zarar görmeden yollarınızı ayırmayı düşünün derim.

Back
X