bosanmak istiyorum

gizem00

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
297
0
96
Aydın
Esimle daha yeni evliyiz ve 3aylik kizimiz var.esimle hic anlasamiyoruz.pzellikle kpnusunda hic benin yanimda olmuyor.ailesi surekli bizimle durmak istiypr bizi hep yanlaronda istiyorlar bir yere bile gitsek hemen arayip ne zaman geliyosunuz diye sorarlar.benim esimde hic bisey diyemiyor ailesibe.bana bunun saymqdigi sey kalmadi tehdit hic bi zaman karisi gibi yanimda degil.onlarin yanibda bana coj iyi davraniyor.onlar yokken hic.ben bu adamla daha fazla yasamak istemiyorum.grcimsizlikten saygisizlik karsilikli hakeretten bosanmis olucaz kizimin velayetini kime verirler.tamamen ben alabilir miyin .

bebeğiniz çok küçük.
çok yüksek bi ihtimalle size verecektir hakim.

vilayet sizde kalır babasınada görme hakkı tanırlar. ama kızınız çok küçükmüş bir piskologdan yardım almak en iyisi

vilayet sizde kalır babasınada görme hakkı tanırlar. ama kızınız çok küçükmüş bir piskologdan yardım almak en iyisi

Ne icin nasil bi yardim alicam.esimin ailesi cocuga bakicaklar bir sene boyunca yanimiDa olacaklar.onlar yanimizda oldukca bizim aramizin duzelmesi cok zor hatta imkansiz dahada kotuye gider diyevkorkuyorum.simdi annesiyle ablasi var yanimizda bir haftaya kadr babasida gelecek.cocuk bqkmak icin cok lazim sanki.onlar yanimizda oldugu surece biz esimle hergun kavga ediyoruz

şimdi senin ayrılmayı isteme sebebin ne?
eşinin ailesinin sizin hayatınıza çok müdahil olması mı yoksa eşinin ilgisizliği mi?
anladığm kadarıyla eşin ailesi ile evliliği arasında sınır koyamamış
oysa ki evlenince sen onun ailesi oluyorsun ve sen anne-babasına göre öncelikli olmalıısn tabii kızınız da...
bu aslında aileden değil eşinden kaynaklanan bir durum
biraz uzakta yaşamayı talep etsen? ya da aslında öncelikle eşinle oturup konuşman lazım
biz bir aileyiz ve evimize, beraberliğimize ikimiz karar vermeliyiz ailen 2. planda olmalı gibisinden evinin ve evliliğinin sınırları belirlenmeli...
ha ben illa boşanmak istiyorum diyorsan,
öncelikle bir avukata danışmanı tavsiye ederim çünkü ortada çocuk var ve eşinin ailesi çocuk üzerinde hak iddia etmek isteyebilir
kızın senin bakımına muhtaç olduğundan, velayeti sana verilir ama babası da haftanın belli günleri görebilir
tabii istersen beraber bir parka gidersiniz kızın babasıyla vakit geçirir ya da verirsin babasına kayınvalidenler de görür torununu...
ama göstermeme gibi bir lüksün yok sen nasıl annesiysen o da babası... tek taraflı düşünme, çocuğun babasına da ihtiyacı var
hem kocan da boşansanız da kızına nafaka vermek zorunda talep edebilirsin, sorumluluğunuz eşit çocuğa karşı...
tavsiyem hem bir psikolojik danışmana hem de avukata başvurman...
işin kolaylaşır, tek başına avukatsız uğraşman yıpratır iki tarafı da...
bir de kendin için aileni arkana alman lazım tek başına olmaz, desteğe ihtiyacın var, tabii tartışmak için değil, ayrıldıktan sonrası için maddi manevi desteğe ihtiyacın olacağı için...
hakkınızda ne hayırlıysa o olsun

yeni evliymissin bosanmak icin acele etme biraz kendine ve esine zaman tani zaman gectikce oturuyor evlilikler oyle diyorlar yani bende yeni evli sayilirim benimde daha oturmus degil evliligim herseyin basi sabir...

geçmiş konularınıza baktım,
siz boşanamazsınız bence hiç eşinize bu boşanma kelamını etmeyin

Bebeginiz çok küçük size verirler ama birde geçim kaynagında önemli yani çalışıyorsunuz degilmi bazen mahkeme bunlarıda soruyor eger velayeti siz alırsanız babaya görme hakkı veriyorlar

Eşin bu kadar geçimsiz biriyse neden doğurdun ki o çocuğu?
Yani bebeğin çok küçük, ama biraz daha düşün derim.. Eşinle güzel güzel konuş..

bosanip bosanmamA Konusunda bisey diyemem sadece hakkinizda hayirlisi olsun diyebilirim ama eger bosanirsaniz lutfen bebginizi babasina gostermemezlik yapmayin boylebi olayin yakinen icindeyim kaynim bosaniyo 5 yildir karisi cocuklarini gostermiyo gozumuzun onunde adam eriyip bitiyo bu cok acimazsizca ve vicdansizca eger Allahdan korkunuz varsa minicik masum bi bebegi babasndan ayirmayin lutfen,

sonra benim babam nerde dedigin cevap verrmezsiniz.

Boşanmak istiyorsan boşan ama cocugu babaya hıç gostemek ıstememek ne demek anlamadım.
şöyle düşün, hakim cocugu babaya verıyor. babada aynen senın tavrını takınıyor ve cocugunu sana hiç gostemıyor?????
şimdi sen soyle ne dusunursun. Biraz mantık Allah aşkına. becıllık edıyorsun.
kendı hırsların yuzunden cocugunun psıkolojısınıde gelecegını de mahfetme.
tamamen kendını dusunen bır kadın olmussun. çoçukta babay karsı kullanılacak ve ıntıkam alınacak en buyuk koz.
bravo sana....

eski konularınıza baktım daha 1 yıllık evlisiniz ve ilişkiniz o kadar laçkalaşmışki boşanmak sizin için en temizi,yalnız bebeğiniz size verilir verilmesine de babasını asla görmesin demek bence babasından intikam almakla eş değerde..sonuçta o bebeğin bir babası var ve onu görmek ikisininde en doğal hakkıdır..eşine ve onun ailesine sinirlenip bebeğinizin geleceği ile ilgili naıl karar verenbilirsiniz..sizde de hatalar var bakın bence ya hatalarınızı görüp düzelti evliliğinize bir şans daha vermelisiniz yada uğraşmadan boşanmak..ama diyorum ya geçmiş konularınıza bakınca eşinize ve eşinizin aileine fazla takmışsınız bence ,herşeyi takıntı haline getirmişsiniz malesef...biraz daha oluruna bıraksanız herşey yoluna girecek gibi geldi bana

Ben de eski konularına baktım.
Baştan beri bir tahammülsüzlük,bir ümitsizlik...
Nedir anlamıyorum.

Bir sabah uyanıp kendini evli mi buldun ?
Eşini ve ailesini hiç görmeden mi evlendin ?
Evlilik ne zannediyorsun ?

Herşey güllük gülistanlık,eşin sen ne istersen yapacak,eşin ve ailesi elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacak mı sanıyordun ?
Evlilik sana zorsa,eşine de zor.
İki taraf birbirini dengeleyecek,idare edecek.
Sen bana höt,ben sana höt olursa,ne saygı kalır ne sevgi.

Henüz bebeğin 3 aylık.Daha lohusa psikolojisinde ve depresyonda olabilirsin.
Bundan sonra kendi kurallarını koy.
Bebeği ayrılıkta koz olarak kullanacağına,mazeret olarak göster madem.
Kalabalığa sokmak istemiyorum,uykusu aksıyor,dışarıda emziremiyorum veya huysuzlanıyor gibi...
Eşini suçlamadan sakince konuş.
İstemiyorum demek yerine,şöyle yapsak daha iyi olur,hem rahat ederiz gibi sözler söyle.

Eşin,şıp diye bir konuşmayla veya bir tehditle değişmez.
Zaman içinde,kendi düzeninizi kurmaya çalışın.

boşanın,naparsanız yapın ama küçücük bir çocuğu intikamınıza alet etmeyin.yazık,günah!

boşanmak senin bileceğin iş ama çocuğu babasına göstermek istememen hiç doğru bir davranış değilbu vicdansızlık olur
ayrıca daha yeni evli sayılırsınız sende yeni doğum yapmışsın belki hala çok duygusal davranıyor olabilirsin biraz daha kendine eşine evliliğine zaman ver daha sakin ve soğukkanlı düşün canım
çocuk olunca boşanma konusunda ebeveynlerin daha mantıklı ve ayrıntılı düşünmeleri gerekiyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…