- 13 Ocak 2016
- 122
- 60
- 13
- 35
- Konu Sahibi Pembekalpler
-
Darp raporun yok muSuan tam olarak belli degil ama ziynet esylarini talep edior gbi birsey onlar hakinda cevab vermis dilekcede ve yalanlamis siddeti felan.
Darp izi yok daha dogrusu rapor yok.ama sahidim ayni evdeydi o bana vurdugunda ve gordu ve telefonda bana kufurlerine sahit. Mehir istendi fakat verilmedi bende ayriyetten mehir istemiyorum ziynet bende saten onlar yeterli.ama bir iki sene felan bekliyemem bosanmak icin cildiricamŞahidin ve üzerinde darp izleri varsa üzülerek söylüyorum senin için daha kolay olur ziynet eşyalarına gelince resmi olarak bilemiyorum ama dini hak olarak nikah kıyılırlen mehir istediniz mi?
Hemen başvur o zaman neyi bekliyorsun kiDarp izi yok daha dogrusu rapor yok.ama sahidim ayni evdeydi o bana vurdugunda ve gordu ve telefonda bana kufurlerine sahit. Mehir istendi fakat verilmedi bende ayriyetten mehir istemiyorum ziynet bende saten onlar yeterli.ama bir iki sene felan bekliyemem bosanmak icin cildiricam
Darp izi yok daha dogrusu rapor yok.ama sahidim ayni evdeydi o bana vurdugunda ve gordu ve telefonda bana kufurlerine sahit. Mehir istendi fakat verilmedi bende ayriyetten mehir istemiyorum ziynet bende saten onlar yeterli.ama bir iki sene felan bekliyemem bosanmak icin cildiricam
Yok cunku saten onun ailesinin yanindaydik ve ustu kapatildi olayin ben bir hafta sonrasi hemen yurtdisina cikdim.ben yurtdisinda yasiyorum saten kendisi turkiyede.Darp raporun yok mu
Insallah gelmez hayatimda tanidigim en yuzsuz insan.en arsiz. Nefret ediyorum nefret.Mehir ayrılırken verilir. Eğer ziynet yada para istediysen o ziynetler zaten hak olarak senindir yoksa iki cihanda yakası bir araya gelmez o adamın
Insallah gelmez hayatimda tanidigim en yuzsuz insan.en arsiz. Nefret ediyorum nefret.
Güzelim madem yurtdisindasin ordan bi avukat tut senin bulunduğun ülkeye girişine bile izin verilmez neredesin almanyadami? Almanyadaysan 1 sene ayrı olduğunuzda zaten mahkeme direk bosuyo uğraşmaya bile gerek yokYok cunku saten onun ailesinin yanindaydik ve ustu kapatildi olayin ben bir hafta sonrasi hemen yurtdisina cikdim.ben yurtdisinda yasiyorum saten kendisi turkiyede.
Irlandadayim. Ama soyle birsey var biz burada resmi olarak evli degiliz tamam bas vurdum ben vize icin red edilldi yani evliligi inandirici bulmamislardi saten buyusden buradan bosanamiorm ben turkiyedeyken nikah kiymistim.o buraya hic gelmedi .Güzelim madem yurtdisindasin ordan bi avukat tut senin bulunduğun ülkeye girişine bile izin verilmez neredesin almanyadami? Almanyadaysan 1 sene ayrı olduğunuzda zaten mahkeme direk bosuyo uğraşmaya bile gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?