BOSANMAK ISTIYORUM!:(

Pembekalpler

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
122
60
13
35
Arkadaslar varsa bir bilgisi olsan lutfen soylesin. Ben esime bosanma davasi actim ve bir sahitim var beni dovdugune ve hakaretler ettigine dair, benim bosanmam nekadar surer?? Ve ortada cocuk yok ve mal yok ziynet esyasi var oda kadinin hakkiymis saten.bu durumlarda nekadar surer bosanmam????? Uyuyamiormmm yaza kadar bitsin istiyorum :(

Suan tam olarak belli degil ama ziynet esylarini talep edior gbi birsey onlar hakinda cevab vermis dilekcede ve yalanlamis siddeti felan.

Şahidin ve üzerinde darp izleri varsa üzülerek söylüyorum senin için daha kolay olur ziynet eşyalarına gelince resmi olarak bilemiyorum ama dini hak olarak nikah kıyılırlen mehir istediniz mi?

Şahidin ve üzerinde darp izleri varsa üzülerek söylüyorum senin için daha kolay olur ziynet eşyalarına gelince resmi olarak bilemiyorum ama dini hak olarak nikah kıyılırlen mehir istediniz mi?
Darp izi yok daha dogrusu rapor yok.ama sahidim ayni evdeydi o bana vurdugunda ve gordu ve telefonda bana kufurlerine sahit. Mehir istendi fakat verilmedi bende ayriyetten mehir istemiyorum ziynet bende saten onlar yeterli.ama bir iki sene felan bekliyemem bosanmak icin cildiricam

Darp izi yok daha dogrusu rapor yok.ama sahidim ayni evdeydi o bana vurdugunda ve gordu ve telefonda bana kufurlerine sahit. Mehir istendi fakat verilmedi bende ayriyetten mehir istemiyorum ziynet bende saten onlar yeterli.ama bir iki sene felan bekliyemem bosanmak icin cildiricam
Hemen başvur o zaman neyi bekliyorsun ki

Mehir ayrılırken verilir. Eğer ziynet yada para istediysen o ziynetler zaten hak olarak senindir yoksa iki cihanda yakası bir araya gelmez o adamın

Ben davayi actim saten acali iki ay oluyor neredeyse rapor alamam saten gecti darpin izi. Ama biz ilk evlendigimizde iliskiye girememistik ve buyusdende hastaneye gitmisdik piskologa ve rapor var avukatim onu sunucam dior delil olarak .sizce benim bosanmamda surermi 2/3 yil? Ne cocuk var ne mal var .tazminat felan actim ben nafaka felan ama sirf dilekcelere cvb vermesi icindi yoksa umrumda degil parasi pulu sadece bosanmak istiyorum.

Yok cunku saten onun ailesinin yanindaydik ve ustu kapatildi olayin ben bir hafta sonrasi hemen yurtdisina cikdim.ben yurtdisinda yasiyorum saten kendisi turkiyede.
Güzelim madem yurtdisindasin ordan bi avukat tut senin bulunduğun ülkeye girişine bile izin verilmez neredesin almanyadami? Almanyadaysan 1 sene ayrı olduğunuzda zaten mahkeme direk bosuyo uğraşmaya bile gerek yok

Güzelim madem yurtdisindasin ordan bi avukat tut senin bulunduğun ülkeye girişine bile izin verilmez neredesin almanyadami? Almanyadaysan 1 sene ayrı olduğunuzda zaten mahkeme direk bosuyo uğraşmaya bile gerek yok
Irlandadayim. Ama soyle birsey var biz burada resmi olarak evli degiliz tamam bas vurdum ben vize icin red edilldi yani evliligi inandirici bulmamislardi saten buyusden buradan bosanamiorm ben turkiyedeyken nikah kiymistim.o buraya hic gelmedi .

Back
X