- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi frozenwater
-
Nefretle hatırladığım, hatırlamak bile istemediğim eski sevgilimin bi sözü geldi aklıma geldi. "Kadını işe girmesine çalışmasına izin vermeyeceksin gözü açılıyo ondan sonra" haklıymış. Genelleme olarak değil tabiki ama şuan bunu okuyunca tamda bu dedim. Kimsede kusura bakmasın.
Adamın bir zararı yokken n'oldu da boşanmaya çıktın evet boşanmak çok kolay gözünden çıkmış bi evliliği bitirip bitirmemeyi neden bu kadar taktın kafaya?
aa... ben konunun o boyutunu içeriğini bilmiyordum... eğer aldattıysa durduğu kabbahatKonu sahibi eşini aldatmış ve pişman da değil asıl konu bu
ayrılsın o halde düşünmesin bileBir ev bir aile kolay kurulmuyor evet doğru ama boşanmak çok kolay... Hele ki evliliğini saklamayan bi insan için.
Arkadaşlar kusura bakmayin ama ilahi adalet bir tek kadinlarin aldatmalarinda işliyor erkeklere hiç bir şey olmuyor+15000
Resmen İlahi adalet tecelli etmiş o anlatılan olayda
O laflar çalışmayan çalışmaya niyeti olnayan kadınların ve herkese ağzının suyunu akitan adamlarin favorisidiraynen ya çalışan kadınların hepsi böyle zaten piii onlara tiz kellesi vurula
Az evvel yapılan yorumlara yazdığın cvpların tamamını okudum da "Yok eşim arkamdan üzülür" "intihar etsem üzülür" "aldattığımı duysa da inanmaz " falan gibi şeyler yazmışsınız.Elin üç beş kuruş para gördü die sevgili yaptın die kendini pek önemsemeye başlamışsın sen.Merak etme eşin aldattığını duysa inanır ve zerre arkandan üzülmez ne yapsın senin gibi biri sonradan görme birini.Kendini çok önemseme seni silip atmak bi mahkeme kağıdına bakar.Bu yüzden aldattığın zamanlar kadar cesaretli ol da çık adamın hayatından...
Konu sahibi eşini aldatmış ve pişman da değil asıl konu bu
O laflar çalışmayan çalışmaya niyeti olnayan kadınların ve herkese ağzının suyunu akitan adamlarin favorisidir
Yok canım ya , Dışardan öyle görünüyor o. Babam yıllarca yemediği halt kalmadı, şimdi kardeşim de bende mesafeliyiz, dışardan bakanlar dünyanın en iyi babası zanneder , millete öyle oynuyor, doğru düzgün bir dostu yok , hep yalan dolan etrafındakiler. bir de daha ölmedi tabi, sürünsün istemem tabi, ama çıkar o yaptıkları, bu dünyada olmazsa elbet öbür dünyada.Arkadaşlar kusura bakmayin ama ilahi adalet bir tek kadinlarin aldatmalarinda işliyor erkeklere hiç bir şey olmuyor
Nice adam karısını aldatiyor bosaniyor ya karısını aldattığı kadınla ya genç bir kizla evleniyor davullu zurnali düğün yapıyor hic de surunmuyorlar
Tanıdığımız bir adam karısını aldatip evlenmiş 50 yaslarinda hala top gibi eski karisi zannedersin 70 yaşında
Ondan 3 çocuk ondan 2 çocuk ondan baska çocuk kadınlar çocuklar paramparca depresyon da adamlar turp gibi
özel sektör ise çok uzun sürmez eve dönersin. gerçek hayat evde cnm. hastalıkta zor günde o beğenmediğin adam olacak yanında. iş arkadaşların değil.Iyi aksamlar arkadadaslar.
Öncellikle kadinlar kulubunun her daim takipcisiydim.
Üye olmak bugune kismetmis.
derdime dert denirmi onuda bilmiyorum.
cok kisa özet geciyim. Detaya girmek isterdim ama nasil nuda bilmiyorum.
Bi fikire bi yardima farkli bi bakis acisina ihtiyacim var. Söyle anlatiyim.
ben 10 senedir evliyim.
Ev hanimiydim. Cocugumuz olmayinca (bu ayri bi konu) ben kendimi is hayatina attim. Basarilida oldum terfi aldim ve suanda calismaktayim. Eklemek isterimki daha önce calismamistim tecrübem yoktu.
Ama ben calismaya basladim bende bi takim degisiklikler oldu. Ev hanimi modundan ciktim.
kendime geldim. Paspalligim bitti bekar genc kiz halime döndüm.
bu noktadan sonrada derdim basliyor.
insan kendi mutlulugu icinmi yasasin yoksa baskalarin mutlulugu icinmi??
belirtmek isterimki esim iyi bi insan ve hic kötülük haketmedi. Bu evlilikte kötü biri varsa oda benim.
boguluyorum. Esimden sogudum. Ayri odalarda oturuyoruz. Sogudum ondan. Istemiyorum onu. Dün ilk defa ciddi anlamda bosanmayi düsündüm. Ama nasil???
mutlu degilim. Bosansam herkesi üzmüs olurum. Bosansam nereye giderim nasil yaparim. Cebimde fazla param yok.
nasil adim atmam lazim ne yapmam lazim. Arkama bakmadan defolup gideyimmi??
Baskalarin mutlulugu icin yasayimmi
yiksa kendim icinmi yasiyim
Sadece iş arkadaşları değil aldatmış kocasını. Özel sektör çalıştığı iş deözel sektör ise çok uzun sürmez eve dönersin. gerçek hayat evde cnm. hastalıkta zor günde o beğenmediğin adam olacak yanında. iş arkadaşların değil.
öylemi! ! detaylari okumadım. vay be . şimdi anlaşıldı.Sadece iş arkadaşları değil aldatmış kocasını. Özel sektör çalıştığı iş de
yok cesaretmiş, vefaymış vefalı olsan zaten soğumazsın. bari boşan da adama haksızlık etme.Cok sogudum ama cesaret yok ve vefa borcumu desem nasil anlatsam bilmiyorum. 10 yilligin gecmisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?