bosanmak kolaymi

Aldatan her insanı kınıyorum ya ben aldatmayın arkadaşım, yaptıktan sonra da kınamayın demeyin. Haltı yerken iyi itiraf etmeye gelince kötü. Hala nereye giderim diye ağlıyosun yani kendini düşünüyosun kocanı değil, bu ne bencillik ya. Kocamı seviyorum pişmanım desen neyse ama hala kendine yetemeyeceğini bildiğin için boşanmıyosun, ailen üzülmesin filan diye değil. Aldatan erkeğe de kadına da saygım yok benim.

Bosanirsam gecinirim.bana 1 oda bile yeter ama o ilk asamadan korkuyorum. O gecidi nasil yaparim
Özelden mesaj atmayı kapatmışsın , mesaj atacaktım açık yazmak için

Yani hiçbirşey olmamış gibi devam etmek eşine haksızlık, insanlar çocukla yada hamile halde boşanıyor, bence yapabilirsin . En azından birikim yapıp sonra yoluna bak, ayrıl . Kaçıp gidersen daha kötü olur, iki medeni insan gibi boşanın

Haklisiniz. Bugun biraz gardolabimi toplama adina biraz esyalarimi topladim. Giderkene yanima alacagim en önemli kiyafetlerimi. Gidicem elbet.

boşan gitsin ya bidaha mı geleceksin dünyaya,
bir 20 yıl sonra geriye dönüp baktığında yaptıklarından mı pişman olmak istersin, yapmak isteyip de yapamadıklarından mı?
aklın kalacak, gözün kalacak, sonunda eşine yakalanacaksın iyice skandal olacak.
temiz temiz ayrıl.
eşim de gelip bana ya iyisin hoşsun ama ben başkalarına ilgi duymaya başladım dese tam olarak bunları söylerdim ona, beni sevmediği halde zoraki tahammül eden, arada kaçamaklarla gün dolduran bir adamla yaşlanmaktansa, beni terkedip gitmesini, yoluma bakmayı tercih ederim.

Zaten adam haketmiyor kimse haketmez. madur olan o ben degil. Bana kizmayin. Bende bi insanim.
Sadece soruyorum. Akil istiyorum. Rezillik.cikmadan en kisa zamanda gideyimmi? Illaki rezillik cikicak

Zaten adam haketmiyor kimse haketmez. madur olan o ben degil. Bana kizmayin. Bende bi insanim.
Sadece soruyorum. Akil istiyorum. Rezillik.cikmadan en kisa zamanda gideyimmi? Illaki rezillik cikicak
Canim sen bu adamla yattin mi seni tehdit mi ediyor.Eger gercekten pismansan tobe et ve kimseye bahsetme evliligine devam et ama ben esimi sevmiyorum diyorsanda ayril.Esin psikopat mi da normal bi sekilde ayrilamayasin

Suan agliyorum.. agla agla öldüm.. cok sagol cevabin icin. Okuyanlar beni anlamayabilir ama cok igrenc bi durumdayim.
ilk defa dün gece kafama dank etti. Ilk defa dün gece ciddi ciddi ayrilmayi düsündüm.

Esine anlatmadigin halde nasil rezillik cikacak onu anlamadim.

Canim sen bu adamla yattin mi seni tehdit mi ediyor.Eger gercekten pismansan tobe et ve kimseye bahsetme evliligine devam et ama ben esimi sevmiyorum diyorsanda ayril.Esin psikopat mi da normal bi sekilde ayrilamayasin
Cok acik anlatamiyorum. Ama yasanabilcek hersey yasandi. ama tehtid yok asla.

Neden rezillik çıkıyor, ayrılmak istiyorum deyip ayrıl , diğer adam tehdit mi ediyor ki

Isin komik tarafi gram pismanlik yok

Suan agliyorum.. agla agla öldüm.. cok sagol cevabin icin. Okuyanlar beni anlamayabilir ama cok igrenc bi durumdayim.
ilk defa dün gece kafama dank etti. Ilk defa dün gece ciddi ciddi ayrilmayi düsündüm.

şimdi temiz temiz ayrılın ki sonra başınız ağrımasın,
yani mevcut ilişkinizi sonlandırıp tekrarını yaşatmasanız bile artık eşinize karşı tüm hisleriniz bitmiş, illa ki başkası da olacak daha 35 yaşındasınız bir ömür aşksız geçmez ki, ne zamana kadar, ne kadar baskılayabileceksiniz hislerinizi?

İyide neden anlatamıyorum diyorsunuz ki burayı eşiniz veya sevgiliniz mı okuyo?
Madem yaşanabilecek herşey yaşandı açın davanizi boşanın

İster 10 yıl olsun ister 50 sonuçta ihanet var
Eşinize haksızlık değil mı bu??

Bir komşumuz vardı annem gilin komşusu kızı da aynen senin gibi oldu çalışmaya başladı 1 yıl sonra boşandılar komşu çok söyledi damadına çalıştırma gözü açılır diye ama tabi kimse dinlemedi. Ve bosanirken teyze söyledi ben sana çalıştırma dedim bak gözü açıldı senin gereksiz olduğunu gördü demişti... Şimdi başka biriyle evli 1 çocuğu vardı o zamanlar. Kararını iyi düşün bence Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…