Selamlar kızlar. Ben daha önce de yazmıştım konularımda ama bu sefer iş boşanma kararına geldi...eşimle kaçarak evlendik(ki işin içinde biraz da inat vardı bende,abisi istemiyor diye). Sonrasında bunlar bana kimsesizmişim gibi ev işlerini yıktılar yani bir tane eltim var iki kere söyle anca yerinden kalkar ama onu da söylemez ona kaynanam varsa yoksa bana söyler... neyse evlendiğim ilk zamanlar sıkıntımı annemle paylaştım diye abisinin yanında söyledi eşim,abisi annem hakkında o.... dedi. Sonrasında ben babamı çağırdim mecburi özür diledi abisi filan neyse. Bi gün kayınvalidedeyim börek yapıyo ama getir götürü ben yapıyom oturduğu yerden yapıyo neyse eşimin amcasının karısı yani kaynanamın eltisi gelmişti o zaman kaynanama dedi ki "ne güzel goldberry sana yardım ediyor"dedi. Kaynanam da "bu işlerde bi ayakçı iyi oluyor" dedi. O lafına istinaden bi şey demedim o gün. Sonra başka o gün ondayız börek yapcaktı ben yardim etmek istemedim bahane arıyor dedi benim için... dün de evdeyken annem gelsin bizde 2-3 gün kalsın dedi (evlerin arası 15 dk). Ben de bir süre anneni görmek istemiyorum dedim. Ben annemi istemeyen kadını istemem evimde dedi. Bu lafı yutamam ki ben...