Boşanmak mi

melisqw

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
59
4
18
29
İyi günler, 28 yaşındayım. Esimle sevgililik süresi dahil 9 senedir beraberiz ve eşimi halen çok seviyorum. Eşimin ailesinden de kendi ailemden de uzakta yaşıyoruz. Ama eşimin ailesi ara ara geliyor ve bazen uzun da kalıyor. Bir ara 2.5 aya yakın kaldılar ve ben en son k.pe çok kaldınız dedim ve o günden sonra bazı sorunlar oluştu. Ailemin yaşadığım hiçbir sorundan haberi yok ama babam da k.pi WhatsApptan engellemiş bu da ayrı problem oldu. Ve ben eşimin ailesinden gerçekten nefret ediyorum, bayram gelecek de nasıl konuşacam, yazın orda nasıl birkaç hafta kalacam bilmiyorum. Eşim de ben de öğretmeniz. Bu aralar eşimle yakın oturalım gibisinden konusuyorlar, hatta ev yaptırıp altlı üstlü oturma gibi bir durum bile söz konusu. Ben eşimle severek ve çok zor evlendim ailem istemiyordu, daha yasim küçük diye. Ailesini de pek sevemediler galiba. Kafam çok karışık. Ayrılsam psikolojik olarak çok etkilenmem sanki ama gelecek tepkiler biraz beni korkutuyor

Ben ayrılmalık bir sebep göremedim açıkçası. Siz sebep arıyorsunuz gibi geldi hatta bence de ayrılsanız etkilenmezsiniz. Nefret çok sert bir duygu. Ne yaptılar da nefret ediyorsunuz onu anlamadım.

Eşim bazen arkamda duruyor. Ama genel olarak ailesine düşkün ve üzerinde haklarinin çok olduğunu soyluyor. Yani k.p beni evinde istemedi mesela, eşim o gelmiyorsa ben de giderim bile dedi.

Ben ayrılmalık bir sebep göremedim açıkçası. Siz sebep arıyorsunuz gibi geldi hatta bence de ayrılsanız etkilenmezsiniz. Nefret çok sert bir duygu. Ne yaptılar da nefret ediyorsunuz onu anlamadım.
Geçen yaz evlerine gittiğim zaman ailemle görüşmeme mudahele ettiler. Bayramda gitmişim yazın niye gidiyormusum. Buna katlanamadim.

Eşim bazen arkamda duruyor. Ama genel olarak ailesine düşkün ve üzerinde haklarinin çok olduğunu soyluyor. Yani k.p beni evinde istemedi mesela, eşim o gelmiyorsa ben de giderim bile dedi.

Kayinbabaninz niye sizi istemedi evinde.
Ne tarz bı olay yaşandı da bunun üzerine nefret istenmemek bunlar oldu

Geçen yaz evlerine gittiğim zaman ailemle görüşmeme mudahele ettiler. Bayramda gitmişim yazın niye gidiyormusum. Buna katlanamadim.
Yok artık bu aile sınır bilmiyor ama ne münasebet ailemle ne kadar görüşeceğime kime ne hakla karışır. Aynı apartmanı giderseniz çok sorun yaşarsınız. Kesinlikle aynı şehre bile tayin almayın. Elinizi verip kolunuzu kaptırırsınız.

Her ailenin evladi uzerinde hakki olmasi lazim zaten. Cocugumuza bakiyoruz diye ömür boyu aynı evde yasamaya zorlayamayiz.
Bosanir misiniz bilmem ama sorunlari cozene kadar korunun, cocuk yapmayin diyeyim.

Ayrılacak kadar büyük bir durum yok da siz neden bu kadar nefret ediyorsunuz?
Bir de kpedere nasıl çok kaldınız dediniz .
Tamam 2,5 ay uzun bır süre ama böyle de söylenmez

İstemiyorsanız eşinizin ailesiyle görüşmek zorunda değilsiniz ama siz eşinizden boşanmayı düşünüyorsunuz bir kabahati olmadığı halde. Dahası sizin aileniz de pek geçimi kolay insanlar değiller anlattığınıza göre. Bayramda gittin yazın niye gidiyorsun cümlesini ben hadsizce bir görüş bildirmek gibi görürüm çok müdahale gibi görmem açıkçası. Sadece nefret etme sebebiniz buysa büyütüyorsunuz

Neden istemedi kayınpeder sizi evinde?

Babanız niye engelledi kp i? Belli ki olay sadece evinizde uzuun kalmaları değil

sorun olarak sadece sizin adamları evden kovmaktan beter ettiğinizi anladım ayrıca sizi evine koymayan kayınpeder neden sizde o kadar kaldı biraz eksik anlatım var sanki

Evimde 2.5 aya yakin kaldılar ve çok bunaldım. Çok kaldınız dedim.
Ben hak verdim.2,5 ay kimse evimde kalamaz. Hic de cekinmem pat diye soylerim. 2 gun bile fazla, hayirdir ilkel kabile miyiz ? Ic ice mi yasayacaksiniz. Altli ustlu yasama fikri de midemi bulandirdi. Çocuk düşünme derim

Baban neden engelledi ki? Hiçbir şeyden haberleri yok demişsin, niye yani engellemek?

Annemin evinde biraz uzun kalmıştım bi komşu kızın boşanıp mı geldi demiş.Annem de gezmeye geldi demiş .Duyunca öyle kötü oldum ki.Boşanma gibi bişey söz konusu değildi ama insanların aklına gelebiliyor demek ki hemen.Allah korusun öyle bir şey olsaydı hakkımda herkes neler konuşurdu ne gözle bakarlardı diye çok düşündüm Bizim toplumumuzda çok zor boşanmış kadın olmak.Gercekten geçerli bir sebep yoksa kesinlikle düşünmeyin derim.Kalmamalarını,uzak olmalarını sağlamaya çalışın bir sekilde.Kendi istediğinizi güzellikle yaptırmaya çalışın.Sizin istediğiniz olacaktır eninde sonunda eğer sabrederseniz.Bir arkadaşıma dertlerimi anlattığımda boşanıp yeniden evlensen karşına çok daha iyi bi aile çıkmayabilir demişti. sözünüzü geçirmenin yollarını arayın eşinizle güzelce konuşun.2.5 ay da gerçekten çok uzun çok iyi sabretmişsiniz tebrik ederim ben 1 gün dayanamıyorum çatlıyorum ne kadar uzak o kadar iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…