Boşanmak mutluluk getirir mi bana ?

İpleri çok eline vermişsin, hayır demeyi öğren ve kararlı dur tartışmaya girme. Hakaret ederse de ortamı terket kaale alma. Bide böyle dene olmazsa boşanırsın ama korun mutlaka

Kul köle olmak isteyeceğim en son insan eşim ve özellikle kv çünkü aklı kötülükten başka bir şeye çalışmayan zamanında bir komşuma gittigim için komşunun kocasıyla ilgili bana iftira atan bir kadın kendisi. Ben kv ye her gittigimizde eşimin ısrarıyla geldiğimi, evliligimde büyük sorunun kendileri olduğunu söylüyorum ama öyle algilayabilecek insanlar değiller konuşmamdan çıkardıkları tek şey oğlumuzu gördük sen ister gel ister gelme oluyo. Sorunu eşimle çözmeye çalışıyorum iki üç gün anlasa dördüncü gün ailesinin seni evlatlıktan sileriz tehditlerine dayanamayip ailesine koşuyor, bana hakaretler ediyor. Söyledikleri beceriksiz yapamazsın sen anlamazsın sen insan misin a varan cümleler yüzünden özgüveni yerle bir olmuş ama onların karşısında yıkılmış taraflarını gizleyen bir kadınım.
Kişi kendinden bilir işi deseydiniz! Ahlaksız kadın.. Evine gitmeyin hiç kimseye de ezdirmeyin kendinizi lütfen. Her dediklerini yaptığınız halde kötümüsünüz? Bundan sonra kendi bildiğinizi yapıp da kötü olmaya devam edin ozaman!

İpleri çok eline vermişsin, hayır demeyi öğren ve kararlı dur tartışmaya girme. Hakaret ederse de ortamı terket kaale alma. Bide böyle dene olmazsa boşanırsın ama korun mutlaka
Çocuk kesinlikle istemiyorum böyle bir ortama çocuk getirileceğini düşünmüyorum. Onun kötü sözleri kendi bilinç altının yansıması ailesi tarafından bastırılıyor ve bana karşı açığa çıkıyor içindeki bütün öfke. Eşimle tartışma yaratmadan anlattığımda anlıyor beni ama dediğim gibi en fazla dört gün sürüyor sonunda annesi arayıp tamam oğlum sen bizi sildin bizde seni sildik diyo hoop annesinin dizinin dibine kapanıyo yalvarmak için

Çocuk kesinlikle istemiyorum böyle bir ortama çocuk getirileceğini düşünmüyorum. Onun kötü sözleri kendi bilinç altının yansıması ailesi tarafından bastırılıyor ve bana karşı açığa çıkıyor içindeki bütün öfke. Eşimle tartışma yaratmadan anlattığımda anlıyor beni ama dediğim gibi en fazla dört gün sürüyor sonunda annesi arayıp tamam oğlum sen bizi sildin bizde seni sildik diyo hoop annesinin dizinin dibine kapanıyo yalvarmak için
Mesela eşiniz size tek dışarı çıkamazsın dediğinde bu senin kararını verebileceğin bişi değil deyip çıkın gidin asla uzatmayın ne yapabilir ki

Durduğun hata canım yaşın genç niye değmezin birine ömrünü heba edeceksin.

Aile terapisti ne Gitmelisiniz. Eşinin psikolojik sorunları var belli. Rabbim yardımcı olsun. Sabırlı olabilirsen kazanırsın. Çünkü Anne bağımlısı erkekler Sonrasında eşine de aynı şekil bağlanıyorlar..

sen kopek misinde, adam seni gezmeye goturuyor? sanki cahil bir kiz almislar gibi tek basina cikamazsin disari filan. okumussun gencsin, meslegin elinde, guveniyorsunda kendine. ee ne kadar surecek bu sacmalik oyleyse. kocanla konus, yoksa durumun ciddiyetinin farkina vardir..boyle omur gecmez bence ama sen bilirsin.

Back
X