Merhaba arkadaşlar 7 yıllık evliyim 4 buçuk yaşında bir oğlum var eşimle 1 sene sevgililik 2 sene nişanlılık süreci yaşadık bana görede etraftaki insanlara görede çok mutlu giden bir evliliğimiz vardı 3 ay öncesine kadar eşim bir anda değişti başta ailemi istemedi sonra beni evden kovdu annesi bizim hiç söylemediğimiz bişeyi söylemişiz gibi eşime anlatmış aynı zamanda oğlunu bana karşı doldurmuş o seni üzüyo sana değer vermiyor falan diye 2 hafta falan ailemde kaldım yalvardı yakardı beni ikna etti düzelticem herşeyi dedi ama eve döndüğümde hala aynı adamdı hiçbirşeyi düzeltmeye çalışmadı neden böyle yapıyorsun dediğimde sen benim iyi davranmam için fırsat vermiyorsun falan dedi bugüne kadar beni asla annesine ezdirmeyen insan şuan bana karşı annesini tutuyo ve biran önce benden boşanmak istiyo neden diye sorduğumda sen bugüne kadar beni çok üzdün değer vermedin arkadaşlarımla görüşmemi kısıtladın eve geldiğimde bana hoşgeldin demedin falan diyo son zamanlarda gerçekten bende ona karşı ilgisizdim bunun sebebide ne benle ne oğluyla ilgilenmemesiydi sürekli işteydi bazen günde 2 saat bile beraber vakit geçiremiyorduk şuan hep beni suçluyo biz senin yüzünden bu haldeyiz herşey senin yüzünden diyor çok uzattım kusura bakmayın şuan ben çok acı çekiyorum büyük ihtimal anlaşmalı boşanıcaz hep bi adım atsın diye bekledim ama bugüne kadar bensiz 1 gün duramayan insan şuan beni istemiyo nasıl unutucam ben onu nasıl hayata geri dönücem lütfen yardımcı olun çok kötüyüm