o kadar kötü günler yaşıyorumki 1 haftadır. babamın sesiiyle uyandım gecen hafta annemi dövüyodu öldüreceğini söylüyordu ki ikiside 50 yaşındalar elinden aldım ananemde bizimle kalıyo onları odaya kapattım babamı tutmaya çalışıyodum babam bıcağı aldı ve üstlerine saldırmaya calıştı içkili olduğu için aldım karşıma konustum korkumdan her dediğine haklısın dedim konusrkende alttan mesaj attım halama ki haber verirsen evi yakarım diyodu gece geldi halam ve bizi abimin evine götürdü. o günün sabahı annemin agrıları başladı ve hastaneye götürdüm darp olduğu anlaşıldı ve darp raporu aldık bAabam annemin böbreğine tekme atmış ve cok hassas bölge dedi doktor akşama kadar cıkamadık. annem ben üzülmeyeyim diye babamı şikayet etmedi abimde kendini düşündüğü için annemin kuzeninin yanına geldik onlar kardeş gibiler iyiki o var zaten..babam dün burayı bastı ve kapıyı kırıyodu hemen polise haber verdik dün şikayetçi olundu annem korumaya alındı telefonları dinleniyo. babam annemi arayamadığı için beni arayıp öğrenmeye calışıyo mahkemeye vermesin diye bişey yap ayrılmayalım diyo gel eşyalarını al evden hem para veriyim yarın dedi annem rehin almasından korktuğu için gitme diyo bende tek gitmemeyi düşünüyorum ama böyle bişeyi yapcağını sanmıyorum babacım seni cok seviyorum dedi en son kapatırken nolursa olsun içim burkuldu. şimdi kendimize annemle okuduğum şehirde bi hayat kurcaz sıfırdan ananemde yanımıza gelecek. ev eşyalarımızı almak istiyoruz eşyalarımızı yepyeni almıştık özene bezene hepsi annemin üzerine faturası fakat kilidi değiştirmiş bide daha cok cıldırmasından korkuyoruz. ben artık babamın annemi sormasınıda istemiyorum ne yapmalıyım. zaten cok zor bu süreci atlatmak 30 senelik evliler hep mutlu günlerimiz aklıma geliyo çok üzülüyorum