boşanmak üzere olan babam annemle konuşmak için beni kullanıyo

lola13

29.10.2010 :)
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
680
10
68
İzmir
o kadar kötü günler yaşıyorumki 1 haftadır. babamın sesiiyle uyandım gecen hafta annemi dövüyodu öldüreceğini söylüyordu ki ikiside 50 yaşındalar elinden aldım ananemde bizimle kalıyo onları odaya kapattım babamı tutmaya çalışıyodum babam bıcağı aldı ve üstlerine saldırmaya calıştı içkili olduğu için aldım karşıma konustum korkumdan her dediğine haklısın dedim konusrkende alttan mesaj attım halama ki haber verirsen evi yakarım diyodu gece geldi halam ve bizi abimin evine götürdü. o günün sabahı annemin agrıları başladı ve hastaneye götürdüm darp olduğu anlaşıldı ve darp raporu aldık bAabam annemin böbreğine tekme atmış ve cok hassas bölge dedi doktor akşama kadar cıkamadık. annem ben üzülmeyeyim diye babamı şikayet etmedi abimde kendini düşündüğü için annemin kuzeninin yanına geldik onlar kardeş gibiler iyiki o var zaten..babam dün burayı bastı ve kapıyı kırıyodu hemen polise haber verdik dün şikayetçi olundu annem korumaya alındı telefonları dinleniyo. babam annemi arayamadığı için beni arayıp öğrenmeye calışıyo mahkemeye vermesin diye bişey yap ayrılmayalım diyo gel eşyalarını al evden hem para veriyim yarın dedi annem rehin almasından korktuğu için gitme diyo bende tek gitmemeyi düşünüyorum ama böyle bişeyi yapcağını sanmıyorum babacım seni cok seviyorum dedi en son kapatırken nolursa olsun içim burkuldu. şimdi kendimize annemle okuduğum şehirde bi hayat kurcaz sıfırdan ananemde yanımıza gelecek. ev eşyalarımızı almak istiyoruz eşyalarımızı yepyeni almıştık özene bezene hepsi annemin üzerine faturası fakat kilidi değiştirmiş bide daha cok cıldırmasından korkuyoruz. ben artık babamın annemi sormasınıda istemiyorum ne yapmalıyım. zaten cok zor bu süreci atlatmak 30 senelik evliler hep mutlu günlerimiz aklıma geliyo çok üzülüyorum

babanızın tavrı hep mi böyleydi ilk defa mı karşılaştınız?eğer ilkse yaşadığı ağır derpresyon altındadır ve ilkde olsa herzamanda olsa babanızın tedaviye ihtiyacı var.babanızdan bu denli korkuyorsanız eşyaları boşverin,zamanla alırsınız..hepinize Allah sabır,güç,kuvvet versin çok zor,babanızıda ıslah etsin..

offf çok kötü, zor şeyler yaşamışsınız canım çok üzüldüm :50:
iki arada kalmışsın sen de ama babanın da annene yaptığı yenilir yutulur bişi değil.
bence konuş babanla ayrılmanız en iyisi bunca olaylardan sonra falan diye.
bilemiyorum nasıl tepki verir aslında böyle bi durumda napılır onu da bilmiyorum ya :50:
çok geçmiş olsun canım umarım bundan sonra kötü şeyler yaşamazsınız.
buarada abin bi müdahalede bulunmadı mı olaya? babanla konuşsa falan?

babanızın tavrı hep mi böyleydi ilk defa mı karşılaştınız?eğer ilkse yaşadığı ağır derpresyon altındadır ve ilkde olsa herzamanda olsa babanızın tedaviye ihtiyacı var.babanızdan bu denli korkuyorsanız eşyaları boşverin,zamanla alırsınız..hepinize Allah sabır,güç,kuvvet versin çok zor,babanızıda ıslah etsin..

ben doğmadan önce babamın annemi bayıltana kadar dövdüğünü öğrendim. onlar bana hiç bişey yansıtmadılar bu zamana kadar ama hep farkındaydım zaten babam şeker hastasıo olduğu için cok asabi olmaya başladı son yıllarda.

polis anneme 100 metreden fazla yaklaşamayacağını söyledi. eşyaları istememin sebebi özenerek seçtik hepsini şimdi işleri kötü gittiği için hepsini satcak biliyorum.. söz yapmayı düşünüyoduk şimdi erkek arkadaşımı ve ailesini getirebileceğim bi evim bile yok..

Allah yardımcınız olsun.
Bence de eşyaları boşverin.Hatta baban içip o sinirle eşyaları kırmış bile olabilir.
Evden mümkünse gidip birşey almayın ve her ihtimale karşı,sen de yalnız gitme.
Bundan sonraki telefonları açmamaya çalışsan,mesela dershanedeyim veya işe girdim gibi bir sebeple her seferinde açmasan...
Babanın siniri geçip,durumu kabullenince tekrar sık konuşmaya başlayabilirsin.
Annenin daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
En az 25 yıllık evlilik,çekilen acılar,kayıp yıllar...Anneye tam destek :)

Son düzenleme:
allah yardım etsin....
baban bu durumu haketmiş....
annene destek olmaya devam et....

offf çok kötü, zor şeyler yaşamışsınız canım çok üzüldüm :50:
iki arada kalmışsın sen de ama babanın da annene yaptığı yenilir yutulur bişi değil.
bence konuş babanla ayrılmanız en iyisi bunca olaylardan sonra falan diye.
bilemiyorum nasıl tepki verir aslında böyle bi durumda napılır onu da bilmiyorum ya :50:
çok geçmiş olsun canım umarım bundan sonra kötü şeyler yaşamazsınız.
buarada abin bi müdahalede bulunmadı mı olaya? babanla konuşsa falan?

cok teşekkür ederim. abim bize kazığın en büyüğünü attı diyebilirim. ben bitek ondan güç alırken o ikiside umrumda değil diyip işin içinden sıyrıldı. sanırım nişanlısının aileside karışmasını istemiyomuş babam abimin yanına taşınır diye. annemin arkasında durup sen napıyosun ne demek ayrılmazsan öldürürüm seni demedi. barışın dedi ama ben barışmalarını istemiyorum ne babamın kötü durumda olmasını istiyorum nede annemin daha cok psikilojisinin bozulmasını istiyorum..

Allah yardımcınız olsun.
Bence de eşyaları boşverin.Hatta baban içip o sinirle eşyaları kırmış bile olabilir.
Evden mümkünse gidip birşey almayın ve her ihtimale karşı,sen de yalnız gitme.
Bundan sonraki telefonları açmamaya çalışsan,mesela dershanedeyim veya işe girdim gibi bir sebeple her seferinde açmasan...
Babanın siniri geçip,durumu kabullenince tekrar sık konuşmaya başlayabilirsin.
Annenin daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
En az 25 yıllık evlilik,çekilen acılar,kayıp yıllar...Anneye tam destek :)

annem çöktü kadın resmen. ki annemin eski zamanlarını bilirim ne bakımlıydı. işleri kötü gitti ve 12 saat çalışmayla bi işe girdi.. sırf babam zamanında çalıştırmadı diye şimdi çöktü yoksa şimdiye çoktan emekliydi. ona desteğim sonsuz nolursa olsun yanında olcam.. tek bildiğim şey babam kabul etmeyecek ayrılmayı ve hep peşimizde olacak. bugün yine bana annen boşanma davasını daha acmadı dimi babacım diyo.. kullanılmak o kadar kötüki

allah yardım etsin....
baban bu durumu haketmiş....
annene destek olmaya devam et....

teşekkür ederim.. hayatımızı düzene sokcaz en kısa zamanda annemle.. babam haketti evet ama daha çok zor zamanlarımız olcağını düşünüyorum boşanmamak için elinden geleni yapacak

yarın kıyafetlerimi almaya gitmemelimiyim napmalıyım şimdi kızlar 3 parça şey alıp çıktım evde kitaplarım var dolu

seni o kadar çok iyi anlıyorum ki canım aynılarını yaşadım maddi sıkıntılar, babam 50 yaşında ve bize resmen zulüm çektiriyor hergün ağlıyorum ... evde annem babamla konuşmuyor ... geçen sene babam evi terk etti gitti annemi dövüp .ben tek çocuğum tüm sorumluluk bende yoruldum tüm akrabalarımdan soğudum özellikle baba tarafımdan.
ben evlenicem çok utanıyorum .
25 yaşındayım ama ruhum 50.

cok teşekkür ederim. abim bize kazığın en büyüğünü attı diyebilirim. ben bitek ondan güç alırken o ikiside umrumda değil diyip işin içinden sıyrıldı. sanırım nişanlısının aileside karışmasını istemiyomuş babam abimin yanına taşınır diye. annemin arkasında durup sen napıyosun ne demek ayrılmazsan öldürürüm seni demedi. barışın dedi ama ben barışmalarını istemiyorum ne babamın kötü durumda olmasını istiyorum nede annemin daha cok psikilojisinin bozulmasını istiyorum..

anladım canım çok kötü bi durum gerçekten :50:
zaten bu durumda barışmamaları en sağlıklısı
ilk değilmiş ki son olsun
annenin desteğe ihtiyacı var onun yanında ol
ah canım benim ya ne kadar kötü oldum :50:
Allah yardımcınız olsun
geçer elbet bu günler de...

yarın kıyafetlerimi almaya gitmemelimiyim napmalıyım şimdi kızlar 3 parça şey alıp çıktım evde kitaplarım var dolu

gitme canım sakın.
sen gitme başkasını gönder bi akrabanı kuzenini her kimi olursa
sen gitme sakın hele de yalnız
annen eve dönsün diye baban seni eve kapatıp salmayabilir.

seni o kadar çok iyi anlıyorum ki canım aynılarını yaşadım maddi sıkıntılar, babam 50 yaşında ve bize resmen zulüm çektiriyor hergün ağlıyorum ... evde annem babamla konuşmuyor ... geçen sene babam evi terk etti gitti annemi dövüp .ben tek çocuğum tüm sorumluluk bende yoruldum tüm akrabalarımdan soğudum özellikle baba tarafımdan.
ben evlenicem çok utanıyorum .
25 yaşındayım ama ruhum 50.

benim babam siz gidin dedi evden.. 3 kadın napcanız durun ben gidiyim demedi biliyomusun.. bende ona üzülüyorum gelip isteyecekler baba nerde biz ondan kaçıyoruz ev desen suan evimiz yok. hepsinden önce annemi düşünüyorum ama bunlarda üzmüyo değil.. seni cok iyi anlıyorum 50sinden sonra ayrılmakta zor ama annen bi düşünsün.. Allah yardımcınız olsun canım.. bende 20 yaşındayım ve cok ağır geliyo bunlarla uğraşmak tek başıma

gitme canım sakın.
sen gitme başkasını gönder bi akrabanı kuzenini her kimi olursa
sen gitme sakın hele de yalnız
annen eve dönsün diye baban seni eve kapatıp salmayabilir.

annemde aynısını söylüyo canım ve korkuyolar ama ben yapmaz diye düşünüyorum suan cok iyi konusuyo benimle ne kadar masrafın varsa söyle ayarlıyım hemen para yok gel istediğini al filan seni özledimler cok seviyorumlar hiç gitmek istemiyorum ama onca kıyafetim bütün eşyalarım evimde sanırım kuzenimle gitcem erkek arkadaşımda uzaktan izleyecek.. biliyorum ama annemi sorcak sürekli sıkıştırcak beni

benim babam siz gidin dedi evden.. 3 kadın napcanız durun ben gidiyim demedi biliyomusun.. bende ona üzülüyorum gelip isteyecekler baba nerde biz ondan kaçıyoruz ev desen suan evimiz yok. hepsinden önce annemi düşünüyorum ama bunlarda üzmüyo değil.. seni cok iyi anlıyorum 50sinden sonra ayrılmakta zor ama annen bi düşünsün.. Allah yardımcınız olsun canım.. bende 20 yaşındayım ve cok ağır geliyo bunlarla uğraşmak tek başıma

babalarımızın yaptığı Allah katında o kadar günah bir şey ki nasıl hesap verecekler bilmiyorum.
şu dünyada bize cehennem yaşatıyorlar...Allaha sığınıcaz canım.

annemde aynısını söylüyo canım ve korkuyolar ama ben yapmaz diye düşünüyorum suan cok iyi konusuyo benimle ne kadar masrafın varsa söyle ayarlıyım hemen para yok gel istediğini al filan seni özledimler cok seviyorumlar hiç gitmek istemiyorum ama onca kıyafetim bütün eşyalarım evimde sanırım kuzenimle gitcem erkek arkadaşımda uzaktan izleyecek.. biliyorum ama annemi sorcak sürekli sıkıştırcak beni

baban çalışmıyor mu canım?
evde olmadığı bi zaman git bari.
dediğin gibi en azından yanında biri olsun.
herşey olabilir bu saatten sonra çok dikkat et
daha çok yanmasın canınız:50:

baban çalışmıyor mu canım?
evde olmadığı bi zaman git bari.
dediğin gibi en azından yanında biri olsun.
herşey olabilir bu saatten sonra çok dikkat et
daha çok yanmasın canınız:50:

7 ye kadar dükkanda daha sonra şöförlük yapıyo yani her an gelebilir.. zaten gel yanıma beraber gidelim diyo tek filanda izin vermez mobilyaları evden alıp gideriz diye.. ne kadar basitleşti durum oof of

7 ye kadar dükkanda daha sonra şöförlük yapıyo yani her an gelebilir.. zaten gel yanıma beraber gidelim diyo tek filanda izin vermez mobilyaları evden alıp gideriz diye.. ne kadar basitleşti durum oof of

Allah yardımcınız olsun canım
elbette geçicek bunlarda
şuan güçlü olun sadece
inşallah yarını da sorunsuz halledersiniz.

Back
X