Barışmak için yalvarıyor. Ailesi ile aramı açarak nasıl barışmayı planlıyor.Kendi haksızlığının farkında, sizi diğerlerine karşı haksız/çirkef göstermek için atılan bir adım
Biliyor bulduğum notu. İnkar etmiş. Ona inanmışlar. Borç konusuna takılmışlar, arayıp sormuyorlar."Karımı aldattım " diyemediğinden olabilir mi ?
Ailesi sizi aldattığını biliyor mu ?
Mesajları yazışmaları varsa toplu mesaj olarak at sülalesine , bakalım o zaman da ne yapcaklar .Biliyor bulduğum notu. İnkar etmiş. Ona inanmışlar. Borç konusuna takılmışlar, arayıp sormuyorlar.
Biliyor bulduğum notu. İnkar etmiş. Ona inanmışlar. Borç konusuna takılmışlar, arayıp sormuyorlar.
Barışmak için yalvarıyor. Ailesi ile aramı açarak nasıl barışmayı planlıyor.
Var ses kaydı da var. Ama hiçbirşey bilmeyi hak etmiyorlar. İnandıkları ile mutlu olsunlar. Beni hak etmemişler.Mesajları yazışmaları varsa toplu mesaj olarak at sülalesine , bakalım o zaman da ne yapcaklar .
Kesinlikle bencil bir insan. Haklısınız.bencil olduğu için.
size çamur atmak gerçeği söyleyip suçu üzerine almaktan daha kolay çünkü.
barışmak istiyor olabilir ama ailesinin sizi suçlaması, sizden nefret etmesi sizin probleminiz olacak barışırsanız.
başa dönersek bencil olduğu için.
Üzülme sen , zamanla herkes hakettigini bulur .. İnşAllah bundan sonra mutlu olursun .Var ses kaydı da var. Ama hiçbirşey bilmeyi hak etmiyorlar. İnandıkları ile mutlu olsunlar. Beni hak etmemişler.
Kesinlikle bencil bir insan. Haklısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?