Boşanmak üzere

Bencabaverdim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
50
16
8
35
Merhaba.ben iki buçuk yıllık evliyim .bı buçuk yaşında oğlum var. Evlendigimden bu yana eşimin ailesiyle sorun yaşadım.esim onlara tepki gösterse de hep hıncını benden ve ailemden çıkardı. Öfke kontrolü olmadığı için sürekli beni aşağıladı. Hakaret etti. Şimdi de ailen ya da ben diyor . Herşeyi n sorumlusu olarak ona evlat gibi davranan ailemi görüyor. Artık boşanmayı düşünüyor um ama gelecekten ve oğlumu kaybetmekten korkuyorum. Kimseye anlatamıyorum. Araftayim mutsuzum

Acaba ailesi mi aklina giriyor?
Belkide arada kalmaktan sıkılmıştır

Nedir bu kadinlarin cektigi ben dahil. 4 5 taane bosanma konusu okudum bugun ne bicim aileler varya aklim almiyor:kızgın:

Gercekten sikintililar ya sorunlu aileler. Eger esinle kafaniz hic uyusuyorsa aileler olmasa anlasiriz dersen. Tamam gitmem de alttan al biraz gonlunu et. Zaman herseyin ilaci birde bebegin varmis. Sabret dua et bol bol. Herseyi zamanla anlar oda

Merhaba.ben iki buçuk yıllık evliyim .bı buçuk yaşında oğlum var. Evlendigimden bu yana eşimin ailesiyle sorun yaşadım.esim onlara tepki gösterse de hep hıncını benden ve ailemden çıkardı. Öfke kontrolü olmadığı için sürekli beni aşağıladı. Hakaret etti. Şimdi de ailen ya da ben diyor . Herşeyi n sorumlusu olarak ona evlat gibi davranan ailemi görüyor. Artık boşanmayı düşünüyor um ama gelecekten ve oğlumu kaybetmekten korkuyorum. Kimseye anlatamıyorum. Araftayim mutsuzum
neden oğlunu kaybedesinki bebeğin çok küçük velayeti sana verilecektir

Merhaba.ben iki buçuk yıllık evliyim .bı buçuk yaşında oğlum var. Evlendigimden bu yana eşimin ailesiyle sorun yaşadım.esim onlara tepki gösterse de hep hıncını benden ve ailemden çıkardı. Öfke kontrolü olmadığı için sürekli beni aşağıladı. Hakaret etti. Şimdi de ailen ya da ben diyor . Herşeyi n sorumlusu olarak ona evlat gibi davranan ailemi görüyor. Artık boşanmayı düşünüyor um ama gelecekten ve oğlumu kaybetmekten korkuyorum. Kimseye anlatamıyorum. Araftayim mutsuzum[/QUOTE
suan aynı şeyleri yaşıyoruz konularımi oku istersen.kv ile birlik oturuyordm aileme bana yaptıklarından evimi terk ettim suan baba evindeyim :63:

Aslında sorun eşim ve ailesinin kafası. Ben ailemi silip eşime ve ailesine baglanacakmisim. İkimizde ogretmeniz nasıl böyle sığ olabilir anlamıyorum

Bosa gitsin kalasi, aileni silecekmissin lafa bak! Illa sarilacak bir sey ariyorsan sana pelus ayi yollarim, hic degilse hem sicak tutar hem seni kemirmez!

Ögretmensin meslegin var hala neden korkuyorsun anlamadim.
Mahkeme sana verir cocugu bosanirsan.
Ailenin bir günahi yoksa evlilik yürütecegim diye deger mi onlari silmeye

başka biri ile evlenince aramaya çıkmaz.kimseyi.gerçi kimse ile evlenmeyip başkasının da başını yakmasa. erkeklerin kimi yerini yadırgıyor. yerini haketmiyorsa bir şekilde kaybediyorlar karılarını çocuklarını.

Back
X