boşanmak üzereyim akıl verin :(

Boşan. Hemde acil.

Adam işsiz... okumamış... askerlik yapmamış...

NE YAPMIŞ KOCAN BUGÜNE KADAR?

Ana kuzusu, özür dilemeyi bilmez, sevgisiz ve saygisiz...

Insallah gözleri cok ama cok güzeldir... çünkü neyini sevdiğinizi anlayamadim

Sorunlar yaşıyoruz ama ona göre bunlar sorun değil çünkü her şeyin tek çözümü sabretmek ve idare etmek ona göre
Tabii sabredilir ama sonunda belli bir noktaya varılırsa,bir hedefe ulaşılırsa .çözümsüzlüğün içinde sabretmek fayda etmiyor,Sorunlar yine sürüyor.mesele sorunu tespit edip çözüm bulmaktır.Sabret deyipte karşımızdakiler sorunu öteliyor,sizin enerjinizi emiyor.bir müddet sonra eğer harekete geçmezseniz siz de onlar gibi rehavete kapılacaksınız.daha gençken ve yolun başındayken başınızın çaresine bakın.50-60 yıl bu şekilde ve bu insanlarla yaşayabilir misiniz bir düşünün

Evi kim geçindiriyor faturaları kim ödüyor. Eşiniz bi erkek olarak evlilik içinde üzerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmiyorsa sizde onunla son kez konuşup hayatınıza bakın.

Ya aileniz arkadaşlarınız sizden büyük abla ya da abiniz yok mu hiç mi uyarmadılar sizi.

Eğitiminize devam edin. Kimsenin adam olmayan oğlunu adam etmeye çalışmayın

İşsizliği iş edinmiş muhtemelen ömrü boyunca hiç birşey için çaba göstermemiş, çalışmaktan hoşlanmayan, üstelik kaba ve tabuları olan, annesinin onayı olmadan adım atamayan, bireyselleşmemiş, muhtemelen cahil diye tabir ettiğimiz bir insan ile evlenmeyi kabul ederek bunları da kabul etmiş oldunuz.

Düzelmesini beklemek hayal. Çekemiyorsanız ayrılacaksınız. Başka bir yol yok :/

Saflığını sevdim çocuksu kalbini.beyninin de çocuk olduğunu görememişim aptal kafam!

Kaynanam dul maaşıyla bakıyo.annem uyardı ama onun siniri beğendiği kişi olmadı diyeydi anlayamadım çünkü o da beni anlamadı eve kapattı zorladı her zaman yaptığı gibi.tek isteğim anlayış ve sevgiydi ama yetmiyomuş yağmurdan kaçarken doluya yakalandım

Çok bekledim denedim istedim ama tek cevabı sen beni anlamıyosun böyle biri olduğunu bilmiyodum sadece annem anlıyo beni oldu

Tek beklentisi ölüm işte.balayına bile gidemedik gözü arkada kalırmış annesi ölürse vicdan azabından yaşayamazmış bu gidişle ben üzüntüden ilk gidecek olanım zaten

Çalışmıyodu ben adam ederim buluruz bi yolunu diye düşünmüştüm.atanamadım 85 puanla bekliyorum

neresinden tutsan elinde kalir. Ama olan olmus. Yasin henüz cok genc. Kendine yeni bir hayat kurabilir kendi ayaklarinin üstünde durabilirsin. Bazi tipler vardir ömrü boyunca asla calismazlar. Esin öyle bir tip olsa gerek. Cünkü evli bir erkek oldugunu idrak edememis daha. Ama malesef bana yaptigin yorumlardan pekte bosanmak istiyorsun gibi gelmedi

Sakın bu durumda çocuk düşünmeyin!
İçime sinerek söylüyorum emin ol, yerinizde olsaydım, evlenmekle çok büyük hata yapmışım ve en güzel yıllarımı kocamı (çocuğu ) adam etmeye uğraşamam der ve acilen boşanma davası açardım.

Son düzenleme:
Z
zaten birileri yardım eder diye düşünmüştüm diyo.bizim sorunlarımıza hep başkaları karışıyo.annem de cahil bi kadın o yüzden geri dönsem daha iyi olamam.bi yerde iş bulup kendi evime çıkmam için de zaman lazım.yakın zamanda babam da öldü çok güçsüzüm şu sıralar.her şey üstüste geldiği için

ay nasil sinir oldum ben senin esine varya. Okuduklarimla bile icimdeki enerjimi tüketi. Ya böyle insanlar insani hayatan sogutur, bezdirir. Enerjini emer. Hayata bir amaci yok. Ye, ic, sevis, yat. Lütfen cocuk konusunda cok dikkatli ol. Bu adamla sen erken yaslanirsin. Daha cok toysun bir büyügünde gelipte zamaninda akil verememis, vazgecirememis. Bundan sonra kendine egitim anlaminda yatirim yap. Kesinlikle bir is bul ve ayaklarinin üstünde dur.

Çok erken evlenmişsin
Eşine bazı şartlar koş, kararlı olduğunu belirt, sorumluluk alsın, ayrı eve çıksın vs. Yapmıyor ve devam ediyorsa sen kendi ideallerini gerçekleştir, onunla veya onsuz. Eğer onla devam edeceksen de birşeyler oturmadan sakın çocuk yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…