boşanmak üzereyim akıl verin :(

İyice düşün daha 20 yaşındasın . Önünde koskoca bir hayat var . Mesleğinde var mis gibi çalış kendi ayaklarının üzerinde dur . Eşini seviyorsan , bu şekilde katlanırım , ilerde iyi bir baba olur diyorsan kendinize zaman verin . Ne kadarlık evlisin ? Bu durumları çözmeden cocuk yapmanı tavsiye etmem . Boşansan da Boşanmasan da mutlaka çalış , altın bileziği al eline .... Hakkında hayırlısı

Konuyla çok alakalı değil ama lise mezunu nasıl hemşire olabiliyorsunuz? Biz hukuk bitirdik yine de kendimize avukat diyemedik. 1 sene staj yapıp, sonra avukatlık ruhsatı aldık. Saglik meslek lisesinden mezun olunca hemşire mi cikiyorsunuz?

Eşinizi bilerek kabul ettiğiniz için cok fazla şikayet etmeye hakkiniz yok gibi geliyor. Ayrıca ayri eve çıkın durumunuz varsa yoksa cok zor

ah ah be yavrum Allah yardimcin olsun, esin is bulma derdinde degil mi? hem egitim seviyesi sana uygun degil, hem issiz hem ana kuzusu hem ayni evdesiniz.. nerden tutsam elimde kaliyor.

Evet hemsire cikiyoruz begenemediniz sanirim siz hukuk bitirdiniz diye

6,7 aylık fazla olmadı.bana bile sahip çıkamayan o çocuğu da herkese ezdirirdi olsaydı

ah ah be yavrum Allah yardimcin olsun, esin is bulma derdinde degil mi? hem egitim seviyesi sana uygun degil, hem issiz hem ana kuzusu hem ayni evdesiniz.. nerden tutsam elimde kaliyor.
Ona göre durduk yere sıkıntı çıkaran benim.anası bakıyo nasıl olsa ne gerek var çalışmaya

Eşinizi bilerek kabul ettiğiniz için cok fazla şikayet etmeye hakkiniz yok gibi geliyor. Ayrıca ayri eve çıkın durumunuz varsa yoksa cok zor
Maddi olarak bi çaresi bulunurdu aslında ama o ayrı eve çıkmayı aklının köşesinden bile geçirmedi.haklısınız aslında en büyük suç benim bile bile lades dedim başta ben onları kurtaracaktım sözde adam olacaktı ama toz kondurulmuyo ona.anasının tek çocuğu

Aileniz siz evlenirken ne dedi ? Özellikle babanız sineye çekip evlenmenize göz mü yumdu ? Hiç mı sizi yönlendirecek hala teyze, dayı, amca yoktu da kendinizi ateşe atmanızı izlediler?

Bu çocuktan koca olmaz, ana kuzusu, işi yok , mesleği yok, askerliği yok...
20 yaşında hayatınızı mahvetmissiniz...
Üstüne bir de kv ile kalıyorsunuz...
Günümüz gençleri ne kadar da cahil hareketler yapıyor, insanın çıldırası geliyor...

Babam yakın zamanda vefat etti.ben neredeyse kimsesiz gibi büyüdüm bundan güç aldım.adam gibi konuşmadı kimse.olan oldu zaten önemli değil

Babam yakın zamanda vefat etti.ben neredeyse kimsesiz gibi büyüdüm bundan güç aldım.adam gibi konuşmadı kimse.olan oldu zaten önemli değil
Ne demek önemli değil ? Bence çok önemli ... 20 yaşındasınız, el birliği ile yazık etmişsiniz kendinize ama geç değil, ayrılıp yolunuza bakabilirsiniz. Mesleğiniz de varmış, çalışıp kendi ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz ....

Zararın neresinden dönülse kârdır zaten boşanıyoruz

Ayrılıyoruz buna da akrabaları karar verip son noktayı koydular kendisi ayrılamaz bile.d

Olan oldu zaten diyorsunuzya, asil evli kalirsaniz olanlar olacak ve ben ne yaptim diyeceksiniz yillar sonra. O zamanda is isten gecmis olacak.( Yol yakinken donun bence. Aci tecrubeyle sabittir(

Sağolun.sadece toparlanmaya ihtiyacım var bi süre sonra alışırım zaten benim dertten başka kaybettiğim bi şey yok biliyorum
Toparlanırsınız, zaman zaman çok kötü hissedeceksiniz kendinizi ama belli bir süre sonra " iyi ki " diyeceksiniz... Bir daha ki sefere daha iyi ölçüp tartın, daha uzun tanımaya çalışın, ailesiyle diyaloglarını iyi gözlemleyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…