Boşanmak üzereyim ve hamile kaldım :(

Madem bosanacaksin ve davan var ne diye iliskiye girersin.. istemem yan cebime koy.

Canım çocucuğu aldırma sakın aldırma. Kıyamam.

İster kocanla ol ister ayrıl farketmez. Ne kadar boşanmış 2 çocuklu anneler var, onlar bakabildiyse sende bakarsın. Ailen de seni kabul eder merak etme, farketmez ister 1 çocuk olsun 2 çocuk olsun.

Aldatiliyorsun.
Bosanma davan var.
Esini isteniyorsun artik.
Ama seviyosun.
Kizini goturuyosun Babasi gorsun diye.
Ama oan ofiste iliskiye giriyosun..
Ertesi gunu hapi kullaniyosun .
Ama Hanile kaliyosun..

Kafam alak bulaķ oldu, boylesini dizide bile gormedim..

valla ailen seni ve bu dogucak cocugu kabullenirse ki kabullenmesi lazım asla o cocugu aldırıyım deme vardır allahın bı taktiri kac kisi var korunmasız halde yılarca birlikte olup hamile kalamayan asla cocugu aldırmayı düsünmeyin

Sanki bu işin yeri, mekanı var hanımlar bir tuhafsınız.

Filmde görmüştüm tuvalette ayak üstü yapanı.
Tövbe tövbe konuşturuyorsunuz beni..

Her konuya fake fake diye atlayanları hiç anlamıyorum.
Gerçekse eğer yaptığımız yorumlar o psikolojideki insanı nasıl etkiler düşünerek yazmalıyız bence.

Konu sahibi neden banlandı anlamadım ama Allah yardımcısı olsun..

Sevgilisinden hamile kalan ve terkedilen kızları teselli eden şu sitedeki pek çok üye, ne gariptir ki boşanmak üzere olduğu eşinden hamile kaldı diye saymadık laf bırakmazlar kadına..

Bir değil on kez şahit oldum nerdeyse.. Şaşırtıcı..

bu kadar sorundan sonra uzerine birde cocuk yapmak harika gercekten ay simdi iyikide cocuk olmadan bosanma karari almisim diyorum vallahi ya cidden cok uzuluyorum kazaren oldu vs oldu olaylarina inanmiyorum ben keske dogru durust korunmus olsaydiniz bebegi dogurakcaksin baska caren yok kalkipta aldiracak halin yok heralde vicdan azabi cekersin

Konu sahibesinin 2. Üyeliği var belli ki. O yüzden banli sanırım yoksa bir tartışma olmamış...
konu sahibi bence o bebeği Aldir sen. Çünkü esin ile barissan bile evliliğin sallantida. Bu yuvaya 2. Çocuk fazla derim. GünahSa evet günah ama o ortamda büyüyen çocuğun psikolojisine daha da günah...

Aldatıldığn adamla... bu affetmek demek olmuyırmu cnm..
Bu ne git gel böyle. Ya kal yada gitt
Aydıca fal ne ya ona inanıp hayatını sekllendirme

benim anladığım kadarıyla aldatıldığından ötürü değilde sevdiğinden ve burnu sürmesi açısından boşanma davasını açtığını düşünüyorum çünkü boşanma kararı alan bir hanım eşiyle ne olursa olsun birlikte olamaz kesin bir karardır bu ve bir süreçtir bence anlayamadım diye birşeyi kabul etmiyorum ben sen kendini çaresizmişsin gibi göstermeye çalışıyorsun eşinede karşı vicdan yapmasını olaylara farklı bakmasını istiyorsun pişmanlık gibi bence sen ne istediğini öncelikle çok iyi düşün ve öyle karar ver çünkü ne istediğini bile bilmiyorsun kalıp savaşmakta sana zor gelmiş bu açıkça belli oluyor kolay çözümleme yolu olurmu diye düşünmüşsün kadından vazgeçermi gibisinden madem ondan artık nefret ediyorsun bir insan nefret ettiği bir adamla nasıl birlikte olabilirki çok çelişkili bir durum

Biz evde sevisemiok millet ayrIlmaya karar verdigi goncasIyla ofiste sevisiyo ...valla sizin yuzunuzden herifimi bosiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…