Amin çok kötüyüm şu an ailemin güveni yok benim gibi esime mahkemeye az kaldı adam hatasını dahi kabullenemiyor nasıl geçecek onunla bir ömür ben cok seviyorum eşimi en az evladım kadar ama sorumsuz bize karşıCanım ya Allah yardımcın olsun.. Bebeğini doğursan ailen kabullenip destek olmaz mı..
Kiymak istemiyorum tabi ki ama nasıl bakacağım ailemin yüzüne şu an da 10 aylık bebeğim var ve bende 2. Bir hamilelik kaldıracak psikoloji yok aylarca aldatıldığımı görüyorum rüyamda çok zor geçti bu dönem benim için çok caresizim çokOff kotu bir durum,ailenin son noktayi ya o ya biz seklinde koymasi daha agir olmus..bebegine kiyma sakin tek diyebilecegim bu.
Bosaldigini anlamadım zaten çok kısa yaşandı hersey ve olduktan sonra söyledi buju bana. Ilac aldim ama hamile kaldım buna rağmen dava surecindeyiz ve ben 1 şans vermek istiyordum kendisine o da buju kendi aleyhine cevirmeye çalıştı hatalıyım kabul engel olamadim onaNasil yani ya? Esinizin korunup korunmadigini anlamadiniz mi?
Bi de madem ayriydiniz nasil iliski yasadiniz?
Aklim almadi açıkçası. .
Sadece tek bir mesajla terk mi ettin??
Neden savasmayi yada konusup tartismayi denemedinki..
Zamanimizda ortam cok normal degil ve bircok erkek yanlis islere bulasiyor..
Kocan isine gucune giden sorumluluk sahibi bir adamsa,evinide sahiplenen bir adamsa bece savasmalisin..
Haa aylak gezil sorumsuz falan biriyse bilmem duzelirmi..
Bosann nagralari atanlara,benimki yapsa asarim keserim diyenlere bakma da cok..
Evlilik kurumu artik okadar zor yuruyorki ugrunda cokkkk cok mucadele gerekli
Ee siz zaten korunmamışsınız ki, yani bu yöntemle yine hamile kalabilirsiniz. ( barışma ihtimalinize karşı söylyrm)Bosaldigini anlamadım zaten çok kısa yaşandı hersey ve olduktan sonra söyledi buju bana. Ilac aldim ama hamile kaldım buna rağmen dava surecindeyiz ve ben 1 şans vermek istiyordum kendisine o da buju kendi aleyhine cevirmeye çalıştı hatalıyım kabul engel olamadim ona
Bosaldigini anlamadım zaten çok kısa yaşandı hersey ve olduktan sonra söyledi buju bana. Ilac aldim ama hamile kaldım buna rağmen dava surecindeyiz ve ben 1 şans vermek istiyordum kendisine o da buju kendi aleyhine cevirmeye çalıştı hatalıyım kabul engel olamadim ona
1 mesajlik is değildi sorumsuzdu bana karşı varsa yoksa ailesi küfür hakaret aşağılama dayak disinda hersey vardi eve gelir gelmez alır teli eline sabaha kadar elinden düşmez evli olduğum yıllar içerisinde yemin ederim sayılı olarak aynı saatte yastığa baş koymuşuzdur. Sabaha karşı 4 5 gibi gelir yatar canı isteyince sirnasirdi. Eşi değil kapatmasi gibiydim resmen ağır geliyor bunlar canım el kadar bebekle sabahlara kadar evde tek kalirdim benSadece tek bir mesajla terk mi ettin??
Neden savasmayi yada konusup tartismayi denemedinki..
Zamanimizda ortam cok normal degil ve bircok erkek yanlis islere bulasiyor..
Kocan isine gucune giden sorumluluk sahibi bir adamsa,evinide sahiplenen bir adamsa bece savasmalisin..
Haa aylak gezil sorumsuz falan biriyse bilmem duzelirmi..
Bosann nagralari atanlara,benimki yapsa asarim keserim diyenlere bakma da cok..
Evlilik kurumu artik okadar zor yuruyorki ugrunda cokkkk cok mucadele gerekli
Ben 2 yıl hiç bir korunma yöntemi kullnmadim eşim hep dışarı bosalirdi ve 2 yıl boyunca hiç yasamadim gebelik ta ki bilinçli isteyene kadar. Eşimin Bosaldigini anlamadım 1 saat sonra ben böyle bir bok yedim dedi işte.Eşinin korunmadığını nasıl anlayamadın ki? İnanamadım açıkçası
Sanirim gorucu usulu falan evlendiniz..1 mesajlik is değildi sorumsuzdu bana karşı varsa yoksa ailesi küfür hakaret aşağılama dayak disinda hersey vardi eve gelir gelmez alır teli eline sabaha kadar elinden düşmez evli olduğum yıllar içerisinde yemin ederim sayılı olarak aynı saatte yastığa baş koymuşuzdur. Sabaha karşı 4 5 gibi gelir yatar canı isteyince sirnasirdi. Eşi değil kapatmasi gibiydim resmen ağır geliyor bunlar canım el kadar bebekle sabahlara kadar evde tek kalirdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?