Boşanmak üzereyim ve hamile kaldım :(

Gazzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
45
21
13
İstanbul
Bundan 4 ay önce eşimin başka bir kadinla mesajlarını yakaladım ve ailemin evine döndüm tabi yalanladı durdu ben çok seviyorum hala bu adamı ama kabullenemedigim için boşanma kararı aldım, boşanmak istemiyor ama ben ne kendisiyle ne de onsuz yapabiliyorum 10 aylık bir bebeğim var, herşey düzelecek yine derken aramızda 29 aralıkta birşey geçti ve beni hamile birakip kendine mecbur birakmak icin korunmasiz iliskide bulunmuş bana bunu itiraf ettiği zaman ondan bir kez daha soğudum. Iliskiden 1 saat sonra ertesi gün hapı aldım ve köpek gibi pisman oldum yakinlstigim icin. 18 gündür kendimi yiyorum ve dün idrar testi bugün ise kan tahlili yaptım sonuç olarak hamileyim. Ben su an guvenmedigim bir adamla ömür sürdürmek istemiyorum katil olmakta istemiyorum çok cikmazdayjm kızlar. Bu ilişkiden bir kaç gün önce rüyamda hamile oldugumu ve eşimin yine beni aldattığını gördüm ve agliyirdum rüyamda hamile olduğum için esime dönmüştüm ve yine aynı şeyleri yaşıyordum. Dün de kahve falinda hane icinde hamile biri olduğu ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirecegim çıktı o şüpheyle ve ilişki öncesi gördüğüm rüya ile bir koşu idrar testi aldım ve korktugum başıma geldi.
Çok caresizim. 1 kızım vvar ve bir erkek bebegimin olmasını çok istiyorum rüyamda ve falda da erkek çıktı bebek. Arada kaldım seviyorum ama beni sürekli aldatacak bir adamla ne kadar sağlıklı bir evlilik yurutebilirim. Ailem de çektiğim acıya şahit ve ya o ya biz diyorlar.
Allahım yardım et bana.
Çok dardayim kızlar kimseye paylasamiyorum kendi hayatım evet ama karar veremiyorum sıkışıp kaldım

Canım ya Allah yardımcın olsun.. Bebeğini doğursan ailen kabullenip destek olmaz mı..

Canım ya Allah yardımcın olsun.. Bebeğini doğursan ailen kabullenip destek olmaz mı..
Amin çok kötüyüm şu an ailemin güveni yok benim gibi esime mahkemeye az kaldı adam hatasını dahi kabullenemiyor nasıl geçecek onunla bir ömür ben cok seviyorum eşimi en az evladım kadar ama sorumsuz bize karşı

Off kotu bir durum,ailenin son noktayi ya o ya biz seklinde koymasi daha agir olmus..bebegine kiyma sakin tek diyebilecegim bu.
Kiymak istemiyorum tabi ki ama nasıl bakacağım ailemin yüzüne şu an da 10 aylık bebeğim var ve bende 2. Bir hamilelik kaldıracak psikoloji yok aylarca aldatıldığımı görüyorum rüyamda çok zor geçti bu dönem benim için çok caresizim çok

Sadece tek bir mesajla terk mi ettin??
Neden savasmayi yada konusup tartismayi denemedinki..
Zamanimizda ortam cok normal degil ve bircok erkek yanlis islere bulasiyor..
Kocan isine gucune giden sorumluluk sahibi bir adamsa,evinide sahiplenen bir adamsa bece savasmalisin..
Haa aylak gezil sorumsuz falan biriyse bilmem duzelirmi..
Bosann nagralari atanlara,benimki yapsa asarim keserim diyenlere bakma da cok..
Evlilik kurumu artik okadar zor yuruyorki ugrunda cokkkk cok mucadele gerekli

ailen çocuklarını kabul eder...
ben aile derim...
yarın karşına kimler kimler çıkar hiç belli olmaz...kendine şans tanı...

Nasil yani ya? Esinizin korunup korunmadigini anlamadiniz mi?
Bi de madem ayriydiniz nasil iliski yasadiniz?
Aklim almadi açıkçası. .
Bosaldigini anlamadım zaten çok kısa yaşandı hersey ve olduktan sonra söyledi buju bana. Ilac aldim ama hamile kaldım buna rağmen dava surecindeyiz ve ben 1 şans vermek istiyordum kendisine o da buju kendi aleyhine cevirmeye çalıştı hatalıyım kabul engel olamadim ona

Calisan isine gücüne giden evine bakan adam aldatirsa affetmeliyiz yani öyle mi?
Bu mudur yani?
Mucadeleyi niye kadin veriyor?
Azicik erkekler su evlilik kurumunun önemini bilip hareket etse olmaz mi??????

Ee siz zaten korunmamışsınız ki, yani bu yöntemle yine hamile kalabilirsiniz. ( barışma ihtimalinize karşı söylyrm)

Korunmasini anlamadim demissiniz.
Acikcasi ben de sizi anlamadim hala..
Hakkinizda hayirlisi..

1 mesajlik is değildi sorumsuzdu bana karşı varsa yoksa ailesi küfür hakaret aşağılama dayak disinda hersey vardi eve gelir gelmez alır teli eline sabaha kadar elinden düşmez evli olduğum yıllar içerisinde yemin ederim sayılı olarak aynı saatte yastığa baş koymuşuzdur. Sabaha karşı 4 5 gibi gelir yatar canı isteyince sirnasirdi. Eşi değil kapatmasi gibiydim resmen ağır geliyor bunlar canım el kadar bebekle sabahlara kadar evde tek kalirdim ben

Eşinin korunmadığını nasıl anlayamadın ki? İnanamadım açıkçası

Anlayamadım boşanma kararı verıyosun sonra tkrr görüşüyosunuz hem nasıl güvenicm diyosun hem de çok seviyorum bence ilk önce ne yapmak istediğine bir karar vermelisin

Eşinin korunmadığını nasıl anlayamadın ki? İnanamadım açıkçası
Ben 2 yıl hiç bir korunma yöntemi kullnmadim eşim hep dışarı bosalirdi ve 2 yıl boyunca hiç yasamadim gebelik ta ki bilinçli isteyene kadar. Eşimin Bosaldigini anlamadım 1 saat sonra ben böyle bir bok yedim dedi işte.
Kısaydi ilişki hemen boşanacak biri de değildir.

Sanirim gorucu usulu falan evlendiniz..
ve buyukde bir ihtimal esiniz evlilige kendini adepte edememis..
seni ve icinde oldugu hayati benimseyememis..
Zaman gerekli ve baya uzun bir zaman,onun oturup kendini bulmasi icin..
Kufur hakaret durimlari ailene karsi saldirgan konusmalarida seninle irintili..
zor durum allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…