- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
insanın aklına neler getiriyorlar gece gece yaOfis fantazisi
Nasil bir fantazi ise, fazla Amerikan dizisi izliyor arkadas... Ayak ustu ugradigi ofiste seks. Hayir gostermek icin goturdugu cocuk noldu acaba bu esnada?zaten bir seylerin ters gittigini anlamistim
Bosaldigini anlamadım zaten çok kısa yaşandı hersey ve olduktan sonra söyledi buju bana. Ilac aldim ama hamile kaldım buna rağmen dava surecindeyiz ve ben 1 şans vermek istiyordum kendisine o da buju kendi aleyhine cevirmeye çalıştı hatalıyım kabul engel olamadim ona
Nasil bir fantazi ise, fazla Amerikan dizisi izliyor arkadas... Ayak ustu ugradigi ofiste seks. Hayir gostermek icin goturdugu cocuk noldu acaba bu esnada?
Yok kiz, baska bir cocugu daha varmis ya, 10 aylik, onu gostermeye ofise gitmis.Çocuk oldu işte hahshahsh aslinda cocuk yoktu ama o gün yaptilar demekki. Bi de ne yapacagim diye anlatiyor..
Yok kiz, baska bir cocugu daha varmis ya, 10 aylik, onu gostermeye ofise gitmis.
Kafanin karismasi normal, bu kadarina tv de bile az denk geliyoruz.
Nasil bir fantazi ise, fazla Amerikan dizisi izliyor arkadas... Ayak ustu ugradigi ofiste seks. Hayir gostermek icin goturdugu cocuk noldu acaba bu esnada?
Merak ettim simdiiYok ya onu biliyorum.
Neyse anlatamadim galiba.
Adetin 1.günü değil 10-16. günü yumurtlama günüdür. Dolayısıyla arkadaşın bir sonraki adet günü gelmiş bulunmakta test yaptığında hamilelik çıkar.bir de birlikte olalı 18 gün olmuş (olduysa) en kısa adet dönemi 21 gündür...ne akıllı testmiş o ki 19 günde hamile olduğunu anlayıvermiş
Nasil yani ya? Esinizin korunup korunmadigini anlamadiniz mi?
Bi de madem ayriydiniz nasil iliski yasadiniz?
Aklim almadi açıkçası. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?