Boşanmak üzereyim ve hamile kaldım :(

Allah aşkına ya 4 aydır ailemin evine döndüm ordayım diyorsunuz ayrılmaya karar vermişsiniz insan sevmediği ayrılmaya karar verdiği biriyle nasıl birlikte olur ve nerede birlikte oldu zorla annenin evindesin zaten. Ayrıca korunmamış bilerek ne demektir ya nasıl anlamazsınız korunmadığını. Anlaşamıyorsanız ayrılacaksınız yani başka çare yok bebek de doğacak bir gece de nasıl denk gelmiş maşallah yani.

Prezervatif kullanmadıysa zaten ilişkide boşalması gayet doğal kaçınılmaz bir durum değil mi çok kısa sürede oldu diyorsunuz saatlerce sürmüyor ki bu iş zaten yani nasıl kabul edebilirsiniz hem de dava sürecinde olduğunuz biriyle. Yani ilişki içine girince bunun olacağı malum.

Nasil bir fantazi ise, fazla Amerikan dizisi izliyor arkadas... Ayak ustu ugradigi ofiste seks. Hayir gostermek icin goturdugu cocuk noldu acaba bu esnada?

Çocuk oldu işte hahshahsh aslinda cocuk yoktu ama o gün yaptilar demekki. Bi de ne yapacagim diye anlatiyor..

Çocuk oldu işte hahshahsh aslinda cocuk yoktu ama o gün yaptilar demekki. Bi de ne yapacagim diye anlatiyor..
Yok kiz, baska bir cocugu daha varmis ya, 10 aylik, onu gostermeye ofise gitmis.
Kafanin karismasi normal, bu kadarina tv de bile az denk geliyoruz.

Seviyonki beraber olmussun canım bundan sonra duzeltmeye bakacan yıkıcı olma yapıcı ol cocugun var bıtane bıde olacak yuva yıkmak kolay yapmak zor sen mutlu olunca aılende zaten mutlu olur ama cocuk yınede bı aylık dmee aılene kotu bı durum olur :)

Hem dava sureciniz var, hem ayrısınız, hem bir şans vermeyi düşünüyorsunuz hemde pişmansınız.
Karışık yazmışsınız hiç anlamadım, mantığıma uymadı.

Kahve Falı şu Falı bu Falı yanlış gaybı Allah tan başka kimse bilemez Rabbim e dua et bak ne güzel bir iken ikinci evladı vermiş Rabbim Size ben bugun sayfaya sıkıntılı olduğumu ama nasıl anlatacağımı bilmeden paylaşımlarda geziniyordum ki sizin paylaşımınızı gördüm zor bir durum Size hak veriyorum benim amcam 3 yıl boyunca karısını aldatmış ben biliyorum desem yalan olur yengem söylüyor amcam kabul ediyor ortada iki çocuk var 16 - 11 yaşlarında 3. De yolda yengem hem söylendi hem ağladı hemde dua etti boşanmak istedi ama düşündü gidecek çok kişi var ama rahat edecek bir tek kişi bile yok kaldıki ortada çocuklar var blue çağında bir kızı neyse amcam dönüyor yengeme aynı evin içinde hırlaşa hırlaşa 3 yıl yaşıyorlar şimdi mutlular mı bilmiyorum ama azmin sonu zaferdir.... Bi yandan da bakıyorum ben 19 aylık evliyim doktor iki ay önce bebeğimin olmayacağını söyledi aşılama dedi araştırdım %20 sonuç alunıyormuş herkeste aynı olmayabilir ama göz gördüğünden korkuyor benim 3aydır evimde huzur yok ben evlendim kayınpederimin kullandığı araba ile kaza yaptık dört ay yattım kalktım tam unutacam bu olay bugün de komsulardan kazada çocuk düşürmüşsün yalanı nı duydum öyle demişler benim hiç huzurum yok bebeğim yok duyduğum aşağılayıcı sözler de artısı her geleni bir laf söyler dayanacak gücüm kalmadı diyorum yalvarıyorum Rabbim e sabah oluyor yeni bir gün yeni umut akşam yine aynı ifadeler ya kocam ya ben olmuyor evimde huzur yok ama sabr diyorum bugün Nurettin Nursaçan Hoca Efendi yi dinledim kadın diyor sabr etmeli Rabbim onun mükâfatını verir. Rabbim sabr eden edebilen kullarından eylesin çocuk yapmak birbirine bağlamaz bağlamamalı ama içinde bulunduğun nimetlere de şükret sabr ile suküt et Rabbim hanene huzur eşinede sadakat İhsan eylesin inşallah dualarını eksik etme kardeşin kardeşe yaptığı dua daha eftaldir inşallah eşinde üzerindeki buhrandan kurtulur

Yalanı ortaya çıkınca kayıplara karıştı.Diğer konusunda faklı şeyler yazmış bunda farklı

Kocam beni aldattı ayrıldım diyorsun ama yakınlaştık diyorsun. İnsan boşanmak için sürece girdiği adamla neden yakınlaşır ki? Korunmadığını nasıl anlamaz ya da? Umarım konu gerçek değildir de o bebeğe yazık olmaz.

bir de birlikte olalı 18 gün olmuş (olduysa) en kısa adet dönemi 21 gündür...ne akıllı testmiş o ki 19 günde hamile olduğunu anlayıvermiş
Adetin 1.günü değil 10-16. günü yumurtlama günüdür. Dolayısıyla arkadaşın bir sonraki adet günü gelmiş bulunmakta test yaptığında hamilelik çıkar.

Konu sahibine diyecek bişey bulamadım yeteri kadar şeyi arkadaşlar yazmış zaten...

Nasil yani ya? Esinizin korunup korunmadigini anlamadiniz mi?
Bi de madem ayriydiniz nasil iliski yasadiniz?
Aklim almadi açıkçası. .

Banada pek mantikli gelmedi açikçasi. Yani yillardir deneyen kadinlar var, nasil oluyorda tek gecede hamile kaliyor, ertesi günü hapi aldiktan sonra üstelik? Ve iliskiden önce aldatilcagini görüyor ve yinede iliskiye giriyor...

Yani dogru olsa bile nerden tutarsan elinde kaliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…