• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak üzereyken hamile olduğunu öğrenmek...

Bugün kızım görmek için izin istedi,daha doğrusu beni aramadı polis aracılığıyla iletişime geçti. İçim öyle çok sızladı ki. Ben hayatım boyunca babamı görmedim. Baba kelimesini ağzıma dahi almadım. Kızım babasını unutmuş sanırım bi haftada ben diğer odadaydım bi tanıdığım yanına goturdu ağladı kucağına gitmemek için. Dediklerinize ben de katılıyorum içim öyle çok sızlıyo ki yanlış karar vermekten çok korkuyorum.. Güçlüydüm polisi aradığımda onu evden yolladığımda.. Kendime ve kızıma iyi bir hayat kurmayı düşünüyordum şimdi dizlerimde derman yok, omuzlarım düştü..
Sen bir annesiz elbet yükselecek omuzlarin ve basın. Az zaman daha geçsin kalacaksın ayağa ve ben sen ve senin gibiler için hep dua ediyorum. Insanlar yaşamadan bilmiyor bol keseden atıp tutuyor iste. Kimseye aldirmaycaksin. Yavrun karşısında dayak yiyen bir anne görse ınan daha çok uzulurdu. Büyüdüğünde herşeyi anlayacak. Sadece sen üzülme.

Şu an tükenmişlik hisleriyle böyle şeyler geliyo aklınıza ama inanın yapabilirsiniz tekrar ayağa kalkıp iki kızınızla birlikte güzel bir hayat kurabilirsiniz.benim annem 4 çocukla ortada kalmıştı babam terkedip gitti kardeşime hamileyken.üstelik okuma yazması bile yoktu ne üni ne lise..ama Allah yardım edince öyle güzel çözülüyor ki işler.şimdi o kadar mutluyuz ki ..!annemizle hep gurur duyduk..siz de izin verin çoçuklarınız ilerde sizi bir kahraman olarak anlatsınlar..
Sanırım bir kızım daha olacak size Allah söyletti..
Sen bir annesiz elbet yükselecek omuzlarin ve basın. Az zaman daha geçsin kalacaksın ayağa ve ben sen ve senin gibiler için hep dua ediyorum. Insanlar yaşamadan bilmiyor bol keseden atıp tutuyor iste. Kimseye aldirmaycaksin. Yavrun karşısında dayak yiyen bir anne görse ınan daha çok uzulurdu. Büyüdüğünde herşeyi anlayacak. Sadece sen üzülme.
Şuanda iki çocuğum doğmuş olarak yanımda olsalardı bu kadar üzülmezdim. Boşanırdım hemen, bu hamilelik sürecini daha yeni atlatmışken, yenisine daha gucum yokken, ustelik bu durumda.... Şimdi ne boşanmak net kafamda ne doğurmak ne de başka bişey.. Verdiğiniz destek için teşekkür ederim.. Umarım doğru kararı veririm..

Çocuğumu da kendime de bakabilirim. Ama hamileliğim çok zor geçiyor ve o durumdayken çalışmaya başlamam imkansız hale gelecek. Bir de korunurken bunun başıma gelmesi aklıma neler getiriyor bilseniz. Eşimin haberi olursa kesinlikle aldırmama izin vermez. Haber vermeden aldırabilir miyim bilmiyorum vicdanım daha aldırmadan sızlıyor hem. Daha kötüsü olamaz derken bunu öğrenmek berbat.. Hep daha kötüsü varmış demek.
Bence hic kötu dusunme arkadasim ve bana sorarsan o masum cana sakin kiyma ne uzul nede Gunaha gir hepimiz imtihan dunyasindayiz o melek senin ayri imtihanin Rabbime sigin duani Eksik etme Insallah Rabbim yar ve yardimcin olacaktir

Sanırım bir kızım daha olacak size Allah söyletti..

Şuanda iki çocuğum doğmuş olarak yanımda olsalardı bu kadar üzülmezdim. Boşanırdım hemen, bu hamilelik sürecini daha yeni atlatmışken, yenisine daha gucum yokken, ustelik bu durumda.... Şimdi ne boşanmak net kafamda ne doğurmak ne de başka bişey.. Verdiğiniz destek için teşekkür ederim.. Umarım doğru kararı veririm..
Ayakta durmaktan hiç vazgeçmeyin çökmek yok

Allah yardımcınız olsun. En doğru kararı verirsiniz umarım siz ve yavrularını için.

farklı bi anlaşmazlık olsaydı yuvanın kurtulması için dualar ederdik ama şiddet olunca insan bi duruyor.Allah korusun sana ve evlatlarına bişey olmasında..umarım sağlıklı bi karar verirsin yorum yapmak çok zor

Hayatınıza yön verirken 2 çocukla düşünün... Bebeğiniz için ahirette Nasıl hesap vereceksiniz aklınıza hep bu gelsin Dünya'da herşey daha kolay olur kimse kalmaz yolda
Eşinizi ikna edip tedavisini tam yaptıramaz mı sizin için zor ama bu sefer ikinci bebeğin hatrına deneseniz

haziran annesiydin cnm heralde seni hatirliyorum gerçekten cok.üzüldüm :((

bence aldirma bebeğini kesinlikle bi vebale girme bir cana kiyma... ailenden destek al.bu süreçte. cocuklarina kendin bakabilirsin uni mezunusun. siddet uygulayan biri karşında hemde hamilesin.... rabbim yardimcin olsun...

2 cocukla planlayin hayatinizi. Eşinizin ailesi başta bilmiyormus, şu an biliyor mu durumu? Düzgün insanlardır inşallah ve torunlarına sahip çıkar yanınızda olurlar. Bosanmaniz simarikliktan degil zorunluluktan kaldi ki zaten yeterince sans verilmis.
Mahkeme sürecinde nafaka talep edersiniz küçük meblaglar oluyor genelde ama hiç yoktan iyidir. Şiddet uygulamış ama bosansanizda cocuklari ortada bırakmayacak biridir belki. En iyi siz biliyorsunuz

ben o çocuğu doğurmanızdan yanayım.
bu da onun kaderi.. belki çok güzel bir hayat onu bekliyor..
o cana kıymayın lütfen.. ailenizde arkanızdaysa bir süre büyütürsünüz karnınızdaki bebeği işe girip çocuklarınıza bakarsınız.
ne kadınlar var tek başına bir sürü çocuğu var hepsini büyütüyor..

Çocuğumu da kendime de bakabilirim. Ama hamileliğim çok zor geçiyor ve o durumdayken çalışmaya başlamam imkansız hale gelecek. Bir de korunurken bunun başıma gelmesi aklıma neler getiriyor bilseniz. Eşimin haberi olursa kesinlikle aldırmama izin vermez. Haber vermeden aldırabilir miyim bilmiyorum vicdanım daha aldırmadan sızlıyor hem. Daha kötüsü olamaz derken bunu öğrenmek berbat.. Hep daha kötüsü varmış demek.
Haber vermeden aldıramazsınız.
Boşanacağınızı düşünmüyorum bari eşinizi tekrar tedaviye ikna edin bu sefer de ilaçlarini kafasina göre birakmasin.

arkadaşım resmi olarak evli olduğun için aldırma kararını kendin veremezsin, eşinle birlikte vermen gerekiyor.
onun imzası şart.
bu sebeple bu konuyu istesen de istemesen de eşinle münazara edeceksin.
Allah kolaylık versin.

öfke kontrolu olduğunu bildiğin adamla niye evlendin, ha bilmeden nikah kıyıldıktan sonra ortaya çıkmıştır ona birşey diyemem ama
baştan zaten çocuklarının vebalini almışsınız

öfke kontrol sorunu olan insan tedavi olamaz .yani kullandığı ilaçlar onu sakin tutup,daha kontrollü olmasını sağlıyor.ancak terapi görmeli ve altta yatan sebepler de çözülmeli ki buna rağmen tam iyileşme sağalanamıyor.o ilaçları devamlı kullanmalı..bıraktığı anda hele ki alttaki enden çözülmemişsse aynen devam ediyor.
eğer ki boşanmayı düşünmüyorsanız en azından ilaçlarına devam etmesini sağlayın..

Herkese merhaba.. Derdim başımdan aşkın nerden başlasam.. Eşimle 4 sene önce tanıştık 6 aylık flortten sonra evlendik.sevgiliyken hiçbişeyime karışmayan bir adamdı.nikahın kıyıldığı gün içinde tuttuklarını dışarı yansıtmaya başladı, düğün olduktan sonra hepsini döküldü.ben şaşkınlıktan hiçbişey yapamadım.neyse dedim geçer, onlar geçti evet ama başka şeyler başladı.özünde iyi bi insan.her dediğimi yapmaya çalışır, evinden hiçbişeyi eksik etmez, gezdirir yedirir içirir. Ama tum bunları bir anda siler götürür uyguladığı şiddet.2 sene içinde 3-4 defa şiddet uyguladı bana.hepsinde ailemin evine döndüm.ama onun ailesi hiç duymadı olanları.Ofke kontrol problemi olduğunu bildiğim için affettim çünkü sadece bana değil etrafındaki herkese böyle. Ofke kontrolünü sağlayamıyor, çocukluğundan gelen sebeplerden ötürü.psikiyatriste gittik.ilaç kullanmaya başladı affetmem karşılığında.uzun sure kullanıp kendi kendine bıraktı.ama her şey iyiydi daha kontrollüydü.sonra bebek kararı aldık.şuan 6 aylık bi kızım var.geçtiğimiz kandil günü yine ortada hiçbi sebep yokken şiddet uyguladı.polisi aradım.uzaklaştırma kararı verildi bir ay.boşanmaya kesin kararlıydım.hala da öyleyim sanırım. Ama sorun şu ki iki gün önce hamile olduğumu öğrendim. Şimdi napmam gerektiğini bilmiyorum. Sinirlerim harap oldu. Aldırıyım diyorum bu vebale nasıl girerim bilmiyorum, affedemiyorum da içimde. Şuan kimsenin haberi de yok bu durumdan.. Bu arada 27 yaşındayım, üniversite mezunuyum.şuan çalışmıyorum. Dışardan bakan bi gözle ne yapmamı önerirsiniz?
Sen ne yaptın ya birde değil 2 tane çocuk

bu çocuklara yazık günah değil mi

Bugün kızım görmek için izin istedi,daha doğrusu beni aramadı polis aracılığıyla iletişime geçti. İçim öyle çok sızladı ki. Ben hayatım boyunca babamı görmedim. Baba kelimesini ağzıma dahi almadım. Kızım babasını unutmuş sanırım bi haftada ben diğer odadaydım bi tanıdığım yanına goturdu ağladı kucağına gitmemek için. Dediklerinize ben de katılıyorum içim öyle çok sızlıyo ki yanlış karar vermekten çok korkuyorum.. Güçlüydüm polisi aradığımda onu evden yolladığımda.. Kendime ve kızıma iyi bir hayat kurmayı düşünüyordum şimdi dizlerimde derman yok, omuzlarım düştü..

Allah yardımcınız olsun, sizin için zor günler bunlar, ama geçecek.
anladığım kadarıyla eşin öfke kontrolü dışında iyi bir adam, iyi bir baba.
aldırma olayını onun izni olmadan zaten yapamazsın, oturup onla konuşmayı düşünmez misin?
eminim o da çok pişmandır, bunlar tabiki şiddeti haklı kılmaz ama bu bir rahatsızlık ve tedavi edilebilir.
düşünün ki adam gece gündüz, iyi günde dayağı destekleyen bir adam değil.
imtihan dünyası, başımıza ne geleceğini bilemiyoruz. eminim zaman sizin de yaralarınızı saracaktır.
bebeği aldır-aldırma diyemem ama , iyi düşün. acele karar verme arkadaşım..

Sen ne yaptın ya birde değil 2 tane çocuk

bu çocuklara yazık günah değil mi
niye öyle dedin ki şimdi?
hangi kadın bile isteye çocuğunu bu duruma getirir?
eminim ne hayalleri vardır.

2. çocuk zaten sürpriz, kocamdır sever de döver de diyen bir kadın değil.
bir anda gelinmiş bir durum.

böyle yorumlar arkadaşı daha da üzebilir :(

niye öyle dedin ki şimdi?
hangi kadın bile isteye çocuğunu bu duruma getirir?
eminim ne hayalleri vardır.

2. çocuk zaten sürpriz, kocamdır sever de döver de diyen bir kadın değil.
bir anda gelinmiş bir durum.

böyle yorumlar arkadaşı daha da üzebilir :KK43:
Süpriz yumurta mı bu süpriz çocuk

eşi evliliğin başından beri dövüyormuş

ancak ilaç kullanarak normal bir insana dönüşüyormuş ondan dedim

zaten bu dayakçı kocaya bile isteye bir tane doğurmuş

korunmasına çok dikkat etmeliydi ilk çocuktan sonra

bu yorumlardan çok üzülmesi gereken daha büyük dertleri var şuan bence

millet üzülecekmiş kırılacakmış diye düşündüklerimizi dürüstçe yazmazsak ne anlamı kaldı

Haber vermeden aldıramazsınız.
Boşanacağınızı düşünmüyorum bari eşinizi tekrar tedaviye ikna edin bu sefer de ilaçlarini kafasina göre birakmasin.
Bende boşanacağını düşünmüyorum, o karnındakini de aldırmasın zaten olan olmuş

baştan korunmalıydı

Back
X