• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak üzereyken hamile olduğunu öğrenmek...

Keyfini çıkarmışsın, senden önce bebeği düşünüyorum ben. Hayat öyle düşündüğünüz gibi toz pembe duygularla ilerlemiyor. Dağılmış ve şiddet gösteren bir ailenin evladı olarak size yalvarıyorum. Özünde iyi insan şiddet göstermez, çocuk için evlilik diye bir şey olmamalı.

bu nasıl bir yorum.
elbette konu sahibi de bebeğini sizden evvel düşünüyordur.
çok acımasızsınız gerçekten.

bu nasıl bir yorum.
elbette konu sahibi de bebeğini sizden evvel düşünüyordur.
çok acımasızsınız gerçekten.

Evet acımasızım, şiddet görüp özünde iyi bir insan diyen kadınlara üzülemiyorum maalesef. Aynı kadınlar maalesef evlilik ayakta ne şekilde olursa olsun duruyorsa çocuk da mutlu olur sanıyor.

6 aylik bebek,2.hamile calismayan bir anne, dayak atan bir koca,zaten basladigindan itibaren kötü giden bir evlilik...vebal almak istemiyorsunuz oyle mi? Allah saglik versin evladiniza ki ona bile haksizlik yapip boyle bir aile ortaminda dunyaya getirmişsiniz üstüne o daha 1 bucuk yasindayken 2.bir bebekle şiddet olan bir evlilikle yasayacaksinz..ne diyim ki

Ben
Keyfini çıkarmışsın, senden önce bebeği düşünüyorum ben. Hayat öyle düşündüğünüz gibi toz pembe duygularla ilerlemiyor. Dağılmış ve şiddet gösteren bir ailenin evladı olarak size yalvarıyorum. Özünde iyi insan şiddet göstermez, çocuk için evlilik diye bir şey olmamalı.
Ben de benden önce bebeği ve hatta bebekleri düşünüyorum..

Evet acımasızım, şiddet görüp özünde iyi bir insan diyen kadınlara üzülemiyorum maalesef. Aynı kadınlar maalesef evlilik ayakta ne şekilde olursa olsun duruyorsa çocuk da mutlu olur sanıyor.

ama konu sahibi şiddetle bu evliliği devam ettirmeyecek ki.
soğudum eşimden diyor.

bundan önce de tedavi olacak diye kabul etmiş, yani şiddete hiç bir zaman evet dememiş.

sizinle şu konuda farklı düşünüyorum;
ben şiddet gösteren kişilerin uygun psikolojik tedavi sürecinden sonra iyileşebileceğine inanıyorum.
dediğim gibi çok da büyük konuşamam bu konuda, kendim bizzat şiddete tanık olmuşluğum yoktur.

Yaşayacağımı kim söyledi arkadaşlar?

ama konu sahibi şiddetle bu evliliği devam ettirmeyecek ki.
soğudum eşimden diyor.

bundan önce de tedavi olacak diye kabul etmiş, yani şiddete hiç bir zaman evet dememiş.

sizinle şu konuda farklı düşünüyorum;
ben şiddet gösteren kişilerin uygun psikolojik tedavi sürecinden sonra iyileşebileceğine inanıyorum.
dediğim gibi çok da büyük konuşamam bu konuda, kendim bizzat şiddete tanık olmuşluğum yoktur.

Tedaviden sonra düzelirler tabi o tedaviyi kabul etseler. Emin ol etmezler. Çok güzel genellerim. İnsanlar verilen mesajları alamadığı için bu ülkede öldürülüyor, psikolojisi bozuk çocuklar yetişiyor. Sosyolojik bir problem bu. Ve problemi çözebilecek kadınlar, ezik durmasalar göğüs germeseler düzelecek.

birçoğu konu sahibini boşanmayı düşünüyorsun ee madem nasıl sevişiyorsun diye suçlamış..

evet haklılar.. ama evliliğin içindeyken hadi yeni kararlar alalım hadi yeni bir sayfa açalım. yada karşı taraf değişeceğine tedavi olcağına dair sözler veriyor.. tedavi sürecinde cinsel olarak yaklaşmazsan herşey normal olmazsa nasıl iyileşeceğim diyor ... falannn filan... benim şiddet yoktu ama aşağılanma hakaret.. bunların dışında evine ekmek getirmeyen bir adamdı bende dışardan bakınca şaşıp kalıyorum ben bu adamdan nasıl 2 çocuk sahibi oldum diye..

aşıksın diyeceksiniz.. malesef değildim hatta keşke aşık olsaydımda kara kaşına kara gözüne yandıydım deseydim..

görücü usulü tamamen birşeylerden kaçış olarak 40 gün içinde yapılan bir evlilikti.

sana aşık bu çocuk seni çok mutlu eder dedilerdi... yani her yeni başlangıç için bal gibide sevişiliyor..

Üni okumuş meslek sahibi bir insanız anladığım kadarıyla...
Aileniz destek cıkıyorsa doğuma kadar bekleyın sonrasında zaten önünüz acık..
Çocuk aldırmak vicdanen sıkıntılar yaratabiliyor fakat aldırmayıp kötü bir hayat sunmakta acı..
Kendinize ve ailenize güveniyorsanız çocugunuzu doğurun ve bu süreçte eşinizi ve geleceğinizi gözden geçirin..
Eşinizi bu durumdan haberdar edin kendinizi geri çekin ve sonrasını izleyin..Son derece kararlı olduğunuzu onsuz bir hayata her şekilde devam edebileceğinizi gösterin.
O süreç zaten size ne yapmanız gerektiğini gösterecektir diye düşünüyorum.

Konu açerken gelebilecek kötü yorumları hesaba katmıyorsunuz fakat ne yazıkki oluyor burada çokça karşılaşıyoruz..
Gövde gösterisene bayılıyorlar başa gelmeden anlayan çıkmaz o yüzden görmezden gelin zaten sıkıntınız size yetiyor.

Bence de normalde bile hamile kalsam kaldıramazdım şuan. Size ispatlamak zorunda tabi ki değilim ama doğumdan hemen sonra spiral taktırdım.. 100 de 1 ihtimal beni buldu hem de bu durumda üstelik taktırdığımdan beri iki kez de kontrole gittim ki yerinde duruyor mu diye baksınlar diye, doktorlar kafam rahat olsun keyfini çıkar diye espri bile yaptı.. O yüzden beni suçlamayın. Eğer korunmasam veya dikkatsiz olsam sizin soylediklerinizin bin katını kendime soyluyor olurdum.
Seni suçlamiyoruz 6 aylik bebek varken tekrar kim hamile kalmak ister zaten.
Buradaki konulardan önyargi oluştu bizde.

Bence de normalde bile hamile kalsam kaldıramazdım şuan. Size ispatlamak zorunda tabi ki değilim ama doğumdan hemen sonra spiral taktırdım.. 100 de 1 ihtimal beni buldu hem de bu durumda üstelik taktırdığımdan beri iki kez de kontrole gittim ki yerinde duruyor mu diye baksınlar diye, doktorlar kafam rahat olsun keyfini çıkar diye espri bile yaptı.. O yüzden beni suçlamayın. Eğer korunmasam veya dikkatsiz olsam sizin soylediklerinizin bin katını kendime soyluyor olurdum.

Burda size kizanlar niye kiziyorlar biliyor musunuz??o yavrulari düsünüyorlar..baslarina gelecekleri..yani öyle artislik olsun diye degil..kendi yavrularinin yerine koyuyorlar..olumsuz yorumlar gicikligina yapilmiyor..silkenmeniz icin..

Yani siz de pek dogurganmissiniz..yani düsünüyorum..40 gün lohusalik..su an hamile olgunuzu ögrendiyseniz bebek en az 5 haftalik..4 ayda bi bebek daha yani..bundan sonra gerekirse 2 olmazsa 3 koruma yöntemi kullanin..3. de kazayla olursa bi daha yanyana gelmeyin..

size bebeğinizi aldırın diyeymem onu demeye hakkım yok...ancak şimdi bebeğimi aldırmayayım vebal atına girmek istemiyorum diyorsunuz ama belki kavga dövüşün olduğu belki ayrı anne babayla parçalanmış bir ailede büyüyen çocuğun vebalini almış olmayacak mısınız? siz zaten eşinizle olan sıkıntılarınızdan dolayı epey yıpranmıs durumdayken aralarında çok az yaş farkı olan 2 küçük çocugun size yaşatacağı ekstra zorluklar ne olacak? çocuklarınız çok mu sağlıklı ortamda büyüyecekler..tek çocukla bir yere sığarsınız ama 2 çocukla çok zor maalesef. benim de Allah bağışlarsa 2 evladım var. akşam eşimle bi yere çıkarken bile ikisini birden baktırmak çok zor oluyor. iyi düşünün bence

Burda size kizanlar niye kiziyorlar biliyor musunuz??o yavrulari düsünüyorlar..baslarina gelecekleri..yani öyle artislik olsun diye degil..kendi yavrularinin yerine koyuyorlar..olumsuz yorumlar gicikligina yapilmiyor..silkenmeniz icin..

Yani siz de pek dogurganmissiniz..yani düsünüyorum..40 gün lohusalik..su an hamile olgunuzu ögrendiyseniz bebek en az 5 haftalik..4 ayda bi bebek daha yani..bundan sonra gerekirse 2 olmazsa 3 koruma yöntemi kullanin..3. de kazayla olursa bi daha yanyana gelmeyin..
Bu durumda beni guldurduğunuz için teşekkür ederim. Zaten yanyana gelmek hiç aklımda yok şuan.yorum yapan arkadaşlara da saygı duyuyorum sadece bilmediklerini anlatmaya çalışıyorum ki ona göre yorum yapsınlar. Gerçekten fikre ihtiyacım var ve iyi değilim.

Back
X