- 31 Mart 2015
- 142
- 140
- 23
Keşke.. Ama tedavi olucam dedi, bu anlık ve kontrolsuz halleri dışında hiçbir sorun yoktu. Severek evlenmiştim ve inandım..hayır ilk şiddetinde boşamalıydın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke.. Ama tedavi olucam dedi, bu anlık ve kontrolsuz halleri dışında hiçbir sorun yoktu. Severek evlenmiştim ve inandım..hayır ilk şiddetinde boşamalıydın.
Bu durumda beni guldurduğunuz için teşekkür ederim. Zaten yanyana gelmek hiç aklımda yok şuan.yorum yapan arkadaşlara da saygı duyuyorum sadece bilmediklerini anlatmaya çalışıyorum ki ona göre yorum yapsınlar. Gerçekten fikre ihtiyacım var ve iyi değilim.
Hatanı biliyorsun, keşke diyorsun. Bahsettiğim ve kızdığım nokta bu. Bir şeyi yapan insan hep bir kere daha yapar. Tedavi olsaydı sende başka yere gidip onun tedavisi bitene kadar bekleseydin akıllanırdı. Geçmiş zamanda yaptığın hataların bedeli bunlar ama bu bedelleri minicik bebeklere ödetmemen gerekir. Bu yüzden karnındakinin şartlarını iyi ayarlaman lazım. Tekrar bir hata yapma.Keşke.. Ama tedavi olucam dedi, bu anlık ve kontrolsuz halleri dışında hiçbir sorun yoktu. Severek evlenmiştim ve inandım..
Boşanma kararı alırken bunları dusunmeliydin bosanacagin adamdan çocuk yapilmazEşim 1.5 senedir bana şiddet uygulamıyordu. 1.5 sene ilişkiye girmemelimiydim sizce?
ben düşündüklerinizi yazmayın demedim ki.Süpriz yumurta mı bu süpriz çocuk
eşi evliliğin başından beri dövüyormuş
ancak ilaç kullanarak normal bir insana dönüşüyormuş ondan dedim
zaten bu dayakçı kocaya bile isteye bir tane doğurmuş
korunmasına çok dikkat etmeliydi ilk çocuktan sonra
bu yorumlardan çok üzülmesi gereken daha büyük dertleri var şuan bence
millet üzülecekmiş kırılacakmış diye düşündüklerimizi dürüstçe yazmazsak ne anlamı kaldı
Esin neden tedaviyi kafasina gore sonlandirdi ki? Keske doktor komtrolunde devam etseydi. Cocukken yasadigi sey onun hayatini bu sekilde kotu etkiliyorsa, keske duzgunce tedavi olabilse, o da yaralarini sarabilse ve siz de mutlu bir sekilde devam edebilseydiniz...
Bebege gelince, onu bastan korunmayarak ana rahmine dusmesine sebep olan sizsiniz. Dolayisiyla bu vebali korunmadan iliski yasamadan evvel dusunmeliydiniz. Suan zaten 2. Cocugu goze almişsiniz, sorumlulugnu almişsiniz.
Arkadaslar, cocuk sahibi olmadan 'önce' bu işin vebali sorumlulugu alinir veya alinmaz. Korunmadan cocuk yaptiktan sonra vebal hesabi yapacagimiza, iliskiye girerken o hesabi yapalim, lutfen... İnsanlar onca para emek gozyasi dokuyor omru hayatinda bir kere hamilelik yaşayabilmek icin. Biz kadinlarin rahminde bir can var ediliyor, bir nefes. Lutfen bu konular oyuncak bebek degil, nefes alacak olan sizin gibi benim gibi bir 'can'.
Ona ragmen olmuşsa hemen oldurmek mi gerekir? Beni annem 50 yasindayken dogurmuş, hemen aldirsa miymiş?konu sahibi spiralle korunuyormuş,
spiral rutin kontrollerini de yaptırıyormuş.
Ona ragmen olmuşsa hemen oldurmek mi gerekir? Beni annem 50 yasindayken dogurmuş, hemen aldirsa miymiş?
Tesekkur ederim, evet hepsini okumamistim, son cumlelerim de geneleydi, bu konular o kadar xxxxxL oldu ki, malum...yok ben yorumunuzdaki "korunmadan" kısmına cevap olarak yazdım, tüm konuyu okumamışsınız diye düşünerek.
yoksa çocuk aldırmak çok zor bir karar elbette.
ben bu konuda yorum yapamıyorum.
nasıl aldırın arkadaş !! nasıl böyle bu kadar gaddarca düşünebiliyorsunuz. Allah vermiş o canı. onunla yola devam edecek. başka bir seçeneği yok.ilk iş bebeği aldırın ( bunun için babanında onayı gerekıyor), bir iş bulup çalışmaya başlayın o kadar sene boşuna mı okudunuz???, bebegınızı emanet edebılecegınız aıleden bırılerı varsa onlar baksın bebegınıze yoksa krese falan verın, ve acılen esınızden bosanın, bosanırken de cocugunuz ıcın nafaka talep etmeyı unutmayın..!!
bebegı dunyaya getırmekle çözülmüyor herşey, daha da zorlaşıyor.. o nedenle aldırmak bazen en ıyı cozum, duygusal yaklaşmanın ne yeri ne zamanı , zaten 6 aylık bir bebeği var konu sahibinin, ne işi ne parası anladığım kadarıyla ona arka çıkacak birileri de pek yok gibi...nasıl aldırın arkadaş !! nasıl böyle bu kadar gaddarca düşünebiliyorsunuz. Allah vermiş o canı. onunla yola devam edecek. başka bir seçeneği yok.
günah günah arkadaş nasıl kıyılır. gerçekten zor bir durum ama illa aileden birileri sahip çıkar. bir anne bunu nasıl yapar ki. üstelik siz de hamilesiniz sanırım karnınızda bir bebe varken nasıl bu kadar katı konuşabiliyorsunuz duygularınıza hayret ettim.bebegı dunyaya getırmekle çözülmüyor herşey, daha da zorlaşıyor.. o nedenle aldırmak bazen en ıyı cozum, duygusal yaklaşmanın ne yeri ne zamanı , zaten 6 aylık bir bebeği var konu sahibinin, ne işi ne parası anladığım kadarıyla ona arka çıkacak birileri de pek yok gibi...
kocanın durumu bellı...
seçenekler ortada ister benim dediğim yolu seçer ister doğurmayı o da kendi kararı ama öfke kontrolü olan bir eş çocuklarına da gerektiği gibi babalık yapamaz, tek başına iki cocukla bayan hem maddi hem manevi anlamda çöküşe uğrar, kendisini ve geleceğinide düşünmek zorunda...
Canim belki buda senin imtihanın bilemezsin ama bence karnındaki bi can eğer o dünyaya gelecekse yaşama hakkını elinden alma eğer ailen arkandaysa bence sakın aldırma bak insanlarda nice mutlu ailelerde çocuk sahibi olabilmek için varını yoğunu bu uğurda harcıyor herkezinki bi imtihan Rabbim kimine en zor zamanda verip kimine hiç vermeyip sınıyor kuzum ya bence sabret Rabbim yardımcın olsunHerkese merhaba.. Derdim başımdan aşkın nerden başlasam.. Eşimle 4 sene önce tanıştık 6 aylık flortten sonra evlendik.sevgiliyken hiçbişeyime karışmayan bir adamdı.nikahın kıyıldığı gün içinde tuttuklarını dışarı yansıtmaya başladı, düğün olduktan sonra hepsini döküldü.ben şaşkınlıktan hiçbişey yapamadım.neyse dedim geçer, onlar geçti evet ama başka şeyler başladı.özünde iyi bi insan.her dediğimi yapmaya çalışır, evinden hiçbişeyi eksik etmez, gezdirir yedirir içirir. Ama tum bunları bir anda siler götürür uyguladığı şiddet.2 sene içinde 3-4 defa şiddet uyguladı bana.hepsinde ailemin evine döndüm.ama onun ailesi hiç duymadı olanları.Ofke kontrol problemi olduğunu bildiğim için affettim çünkü sadece bana değil etrafındaki herkese böyle. Ofke kontrolünü sağlayamıyor, çocukluğundan gelen sebeplerden ötürü.psikiyatriste gittik.ilaç kullanmaya başladı affetmem karşılığında.uzun sure kullanıp kendi kendine bıraktı.ama her şey iyiydi daha kontrollüydü.sonra bebek kararı aldık.şuan 6 aylık bi kızım var.geçtiğimiz kandil günü yine ortada hiçbi sebep yokken şiddet uyguladı.polisi aradım.uzaklaştırma kararı verildi bir ay.boşanmaya kesin kararlıydım.hala da öyleyim sanırım. Ama sorun şu ki iki gün önce hamile olduğumu öğrendim. Şimdi napmam gerektiğini bilmiyorum. Sinirlerim harap oldu. Aldırıyım diyorum bu vebale nasıl girerim bilmiyorum, affedemiyorum da içimde. Şuan kimsenin haberi de yok bu durumdan.. Bu arada 27 yaşındayım, üniversite mezunuyum.şuan çalışmıyorum. Dışardan bakan bi gözle ne yapmamı önerirsiniz?