Herkese merhaba.. Derdim başımdan aşkın nerden başlasam.. Eşimle 4 sene önce tanıştık 6 aylık flortten sonra evlendik.sevgiliyken hiçbişeyime karışmayan bir adamdı.nikahın kıyıldığı gün içinde tuttuklarını dışarı yansıtmaya başladı, düğün olduktan sonra hepsini döküldü.ben şaşkınlıktan hiçbişey yapamadım.neyse dedim geçer, onlar geçti evet ama başka şeyler başladı.özünde iyi bi insan.her dediğimi yapmaya çalışır, evinden hiçbişeyi eksik etmez, gezdirir yedirir içirir. Ama tum bunları bir anda siler götürür uyguladığı şiddet.2 sene içinde 3-4 defa şiddet uyguladı bana.hepsinde ailemin evine döndüm.ama onun ailesi hiç duymadı olanları.Ofke kontrol problemi olduğunu bildiğim için affettim çünkü sadece bana değil etrafındaki herkese böyle. Ofke kontrolünü sağlayamıyor, çocukluğundan gelen sebeplerden ötürü.psikiyatriste gittik.ilaç kullanmaya başladı affetmem karşılığında.uzun sure kullanıp kendi kendine bıraktı.ama her şey iyiydi daha kontrollüydü.sonra bebek kararı aldık.şuan 6 aylık bi kızım var.geçtiğimiz kandil günü yine ortada hiçbi sebep yokken şiddet uyguladı.polisi aradım.uzaklaştırma kararı verildi bir ay.boşanmaya kesin kararlıydım.hala da öyleyim sanırım. Ama sorun şu ki iki gün önce hamile olduğumu öğrendim. Şimdi napmam gerektiğini bilmiyorum. Sinirlerim harap oldu. Aldırıyım diyorum bu vebale nasıl girerim bilmiyorum, affedemiyorum da içimde. Şuan kimsenin haberi de yok bu durumdan.. Bu arada 27 yaşındayım, üniversite mezunuyum.şuan çalışmıyorum. Dışardan bakan bi gözle ne yapmamı önerirsiniz?