Boşanmak ve çocuklar ve benim hayatım

Mutlulukolsunartik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
358
507
23
39
Boşandım artık nerden tutsam elimde kalan evliligimi bitirdim .Kararımın da arkasındayım ama ama ama ama kücuk kızım hergun ama hergun babasını soruyor .Babası ise gelmiyor .Kaçtı gitti Memlekete .Yalnız 1 saatlik yol çok uzak değil .Ama çok zor gerçekten Şerefsiz insan .Kıçını kaldırıp gelmiyor.Bu hayatt niye bu kadar zorluyor beni .Buradan evliliği kötü olanlara sesleniyorum .Lütfen evliliğiniz kötü gidiyorsa çocuk yapmayın .

Çocuk yapmayın demek ne demek diye, bir de atar yiyoruz biz böyle diyince.
Bazı erkekler baba değil şambabası oluyor. 😔

Zaman içinde durumu anlayıp daha az soracaktır.

Boşandım artık nerden tutsam elimde kalan evliligimi bitirdim .Kararımın da arkasındayım ama ama ama ama kücuk kızım hergun ama hergun babasını soruyor .Babası ise gelmiyor .Kaçtı gitti Memlekete .Yalnız 1 saatlik yol çok uzak değil .Ama çok zor gerçekten Şerefsiz insan .Kıçını kaldırıp gelmiyor.Bu hayatt niye bu kadar zorluyor beni .Buradan evliliği kötü olanlara sesleniyorum .Lütfen evliliğiniz kötü gidiyorsa çocuk yapmayın .
Peki siz nerden tutsanız elinizde kalan evliliğe neden cocuk yaptınız.

çocugunuzun yaşı kaç bilmiyorum fakat bir süre sorguluyorlar sonrasında inanın alışıyorlar birde anne hem anne hemde baba olunca aramıyorlar bile babalarını... benimkiler öylelerdi llk başlarda sordular biraz anlayacak yaşa geldiklerinde uygun bir dille anlattım o gunden sonra hiç sormadılar... siz güçlü olun çocugunuz her sordugunda üzüldüğünüzü belli etmeyin.. onlar her halimizden çok iyi anlıyorlar...

Back
X