• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak ve işyeri ?

Ablamın müdürleri patronları böyle şeylerden hoşlanmıyormuş bir başka arkadaş varmış ikinci Evliliğin yapan onun için fısır fısır bunun zaten ikinci Evliliği gibi bir dedikodu geçmiş o da o Yüzden Tereddüt ediyor

ama öyle ya da böyle öğrenecekler, en dedikoducu ortam bile bunu max. 1 hafta konuşur, sonra yeni dedikodu bulur unuturlar.

Dedikoduyu seven insanlarmış galiba o Yüzden sormalarından çekiniyor
Sorarlarsa arkadaşlar bu konuda konuşmak istemiyorum. Nasip böyleymiş desin geçsin. Daha da sormaları herhalde. Arkasından da dedikodu yaparlarsa yapsınlar. Duymamaya onemsememeye çalışsın. Bi süre sonra susarlar. Boşanmak gayet doğal bir şey. ben gurur duyuyorum haklı sebeplerle boşanıp kendini ezdirmeyen guclu kadınlarla.

Sorarlarsa arkadaşlar bu konuda konuşmak istemiyorum. Nasip böyleymiş desin geçsin. Daha da sormaları herhalde. Arkasından da dedikodu yaparlarsa yapsınlar. Duymamaya onemsememeye çalışsın. Bi süre sonra susarlar. Boşanmak gayet doğal bir şey. ben gurur duyuyorum haklı sebeplerle boşanıp kendini ezdirmeyen guclu kadınlarla.
Bunlar gayet medenice ayrıldılar ama dul kadın algısı var ya ondan utanıyor

Ablam .. Utanıyormuş söylemeye
Pardon arkadasiniz gibi anlamisim
Ablaniz oncelikle bosanmanin utanilacak birsey olmadigini anlasin , sizin ve yakin dostlarinin bunu anlatmasi gerekiyor ona
Evlenmek kadar bosanmak da dogal
Once bunu icsellestirirse soylemeye de utanmaz zaten

Pardon arkadasiniz gibi anlamisim
Ablaniz oncelikle bosanmanin utanilacak birsey olmadigini anlasin , sizin ve yakin dostlarinin bunu anlatmasi gerekiyor ona
Evlenmek kadar bosanmak da dogal
Once bunu icsellestirirse soylemeye de utanmaz zaten
Işyeri böyle bir algı oluşturmuş daha Öne boşanan insanlara karsı olumsuz söz edilmiş o da söyleyemiyor

Merhaba hanımlar ,
Size ablamla ilgili bir sorun paylaşacağım bugün burada her konuda tecrübeli ve fikir sahibi pek çok kişi var sizinde tecrübelerinizi almak isterim . Ablam 36 Yaşında mutlu evliliğiyle devamlı örnek gösterilen biri bir danışmanlık ofisinde Çalışıyor ( az kişinin çalıştığı bir yer ) ablam 6 ay önce eşinden ayrılmaya karar verdi bir süre yardım Aldı ve 3 hafta önce boşandılar. Eniştem iyi biri gayet anlaşarak ayrıldılar. Sorun ise işyerinde kimse ayrıldıklarını bilmiyor söyleme Gereği duymadı 6 ay ayrı yasadılar zaten şimdi resmen boşanınca soyadı da Değişti haliyle ve işi Gereği resmi evraklarla çok işi olduğu için işyerindekilerin görmesinden çekiniyor. Söylemedi bu zamana kadar herkes onları mutlu biliyor işyerinde Anladığım kadarıyla evlenmiş ayrılmış kişileri yadırgayamıyoruz bir yapısı da var bu durumda ne yapması gerekir?
900 çalısan içinde 8 bayandık sadece
Ben hiç de cekınmedim
Ayıp değil yasak değil günah değil

Şu:
Screenshot_2017-06-03-23-28-22-1.webp

Merak ettim neden boşanmış. Ablanız haklı malesef boşanmış kelimesini duyunca bakış açımız birden değişiyor o kişiye. Ama yapacak birşey yok daha nekadar saklayabilir. Biran önce söylesin ve bu duruma da alışsın

Aaa neden nasıl ne zaman bunları soracaklar ya o Yüzden aslında
Soran olursa anlaşamadık nasip değilmiş diye kısa kessin bence, ben öyle yapıyorum. Ha paylaşmak istiyosam anlatıyorum tabi o ayrı da, iş yeri gibi resmi ortamlarda ilk dediğimi yapıyorum. Karşınızdaki de ısrarla sormuyor öyle olunca.

Merak ettim neden boşanmış. Ablanız haklı malesef boşanmış kelimesini duyunca bakış açımız birden değişiyor o kişiye. Ama yapacak birşey yok daha nekadar saklayabilir. Biran önce söylesin ve bu duruma da alışsın
Geçirememişler ... Kavga va değil sebep

Back
X