- 23 Aralık 2017
- 93
- 102
- 43
- 31
- Konu Sahibi leylalilayn
-
Haklısınız ben yol gözlüyorum eşim eve gelsin bizde evimizde yaşayalım istiyorum ama eşim anne manyağı olduArkadasım öncelikle okuduklarım cok üzüldüm
Eğer eşinin tarafından aklı selim kafası çalışan birileri varsa durumu ona tm ayrıntılarıyla anlat ve o eşinle konuşsun. Bu kişi amca olabilir yani öğretmeni olabilir hurmet ettiği ve eşin üzerinde etkisi olacak aile hayatı düzgün babacan biri olmalı. Eşine asıl ailesinin ikiniz oldugunu ve annesinin kardesinin şeytanlık ettiğini anlatmalı. Ama en kararlıyım yapacak birşey yok derse neyse ki çocuk yok diye düşün teselli ol
Ben bişeyi merak ediyorum. Özellikle babası ölen erkek çocuklarının annelerine bu saplantılı düşkünlüklerinn sebebi ne acaba. Adamlar sanki eşle değil anneyle evli de asıl eş yani karısı zavallım evde yol gözleyen biri. Korkunc ama tr deki çoğu erkek böyle. Akıl alır gibi değil
Biz 2 yıl oldu evleneli. evlendikten 6 ay sonra vefat etmişti babası. Eşimin ailesine olan düşkünlüğü git gide şiddetleniyor.Valla Fenalık geldi okurken ilerde değişir mi acaba ?
Belki Baba'nın ölümü taze olduğu için böyle yapıyor olamaz mı
Evet eşim hiç takmıyor ayrılmayıda ben evi terk edince kendisi tekklif etti. Bilmiyorum gerçekten bu kadar değersiz olacak ne yaptım :/ Haklısınız bende kabul ediyorum bu şekilde devam etsin dememek için içim kan ağlasada gitmiyorumYorum yapılacak çok da birşey kalmamış.
Kocan kendi ağızıyla söylemiş boşanmak istediğini.
Bu saatten sonra sen istemiyorsan boşanmayı sizin istediğiniz düzende yaşamayı kabul ediyorum demiş olursun.
Teşekkür ederim yorumunuz için . Eşimle iletişim kurarken artık bu konudan dolayı çok hassaslaştı hemen saldırganlaşıp eve kendine ve eşyalara zarar vermeye başlıyor bağırmaya başlıyor ve kapıyı çekip annesine gidiyor.Çok yorucu. Çok sıkıcı. Ama malesef günümüzde çoğu evlilikte aynı sorunlar. Aşıksan ve kalp insanıysan savaşmaya devam et; eşinle iletişim kurup anlatmaya çalış. Düzelmeye çabalayın.
bakın. Ben evliliğimin ilk yılında çok sorunlar yaşadım. Bu tarz. İşte annem her şeyim Yok anneme laf edemezsin sen annem de annem, anne bitti ablası Yok abisi. Çok ağladım yıprandım. Ve evimi terkettim. Sonra eşim düzeldi ben döneyim diye. Kv güzeldi görümce ile görüşmüyorum kimse bana karışmıyor. İletişimin bitişi yerde malesef göz korkutmak mı diyeyim ne diyeyim. Bi şey yapmak gerekiyorTeşekkür ederim yorumunuz için . Eşimle iletişim kurarken artık bu konudan dolayı çok hassaslaştı hemen saldırganlaşıp eve kendine ve eşyalara zarar vermeye başlıyor bağırmaya başlıyor ve kapıyı çekip annesine gidiyor.
Ama eş boşanmaya hevesli olan taraf burda.bakın. Ben evliliğimin ilk yılında çok sorunlar yaşadım. Bu tarz. İşte annem her şeyim Yok anneme laf edemezsin sen annem de annem, anne bitti ablası Yok abisi. Çok ağladım yıprandım. Ve evimi terkettim. Sonra eşim düzeldi ben döneyim diye. Kv güzeldi görümce ile görüşmüyorum kimse bana karışmıyor. İletişimin bitişi yerde malesef göz korkutmak mı diyeyim ne diyeyim. Bi şey yapmak gerekiyor
Bir bahane olsa da uzak biryere taşınsanız aslındaBiz 2 yıl oldu evleneli. evlendikten 6 ay sonra vefat etmişti babası. Eşimin ailesine olan düşkünlüğü git gide şiddetleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?