Boşanmak veya boşanmamak yardım eder misiniz?

eşi boşanmak istiyorsa, güle güle Yani malesef. Kadın bu kadar dert çeksin bi de adama mı yalvarsın di mi ama
Çünkü onlar bulunmaz hint kumaşı.
Öyle bir adamla evli olmak lütuf...

Yarın bir gün anasının yaşı kemale erdiğinde vefat ettiğinde, abisi tam hanımköylü olduğunda bakalım evin hangi köşesine kafasını vuracak.

Yardımcı olabilecek aklı selim insanlara ihtiyacıniz var umarım 3.şahislar yüzünden bozulmaz ve eşıniz artik kendine gelir..

Evvet annemde sizin gibi düşünüyor bulunmaz hint kumaşı zannediyorr kendisini diyor. Kibirli diyor. Birde eşim arayı düzeltmek istese zaten bir kez gitme yapma etme der diye düşünüyorum ama bir yandan da vicdan azabı çekiyorum sadece bu boşanmak için yeterli bir sebep mi. Hani aldatma , madde bağımlılığı şiddet vs yok ya acaba bunlara göz yumarak bir ömür geçer mi diyorum

bi de benim çocuğum var. Evi terkettiğimde kafama koymuştum bu aile meselelerine dayanamıyordum çünkü. Bdv yi okuyorum bazılarının çocuğu da Yok, ama ö..z heriflere boyun eğiyorlar. Ne bileyim

İleride değişeceğini zannetmiyorum.
Sen çok seviyor olabilirsin ama tek taraflı yürümez maalesef.
Eşin istemiş ayrılmayı zaten.
Şu saatten sonra zorlamanın bir anlamı yok bence.
Ya bu deveyi güdeceksin,ya bu diyardan gideceksin.Üçüncü bir seçenek yok.

bi de benim çocuğum var. Evi terkettiğimde kafama koymuştum bu aile meselelerine dayanamıyordum çünkü. Bdv yi okuyorum bazılarının çocuğu da Yok, ama ö..z heriflere boyun eğiyorlar. Ne bileyim
Ya en büyük şansım zaten çocuğum yok. Babamda yok. Annem arkamda sağolsun ben sadece yanlış mı yapıyorum hani bunlar normalde aslında ben mi abartıyorum diyorum bu sebep boşanmaya yeterli mi bu cevapları arıyorum :) Teşekkür ederim

Eşiniz tercihini yapmış gibi duruyor.
Bir insanın sizi sevip sevmedigini sorguluyorsanız zaten bir problem var demektir.
Ailesi ile ilgilenmesi cok normal ama ayarını bilmek lazım ki esiniz o dengeyi kuramamış anlaşılan..
Şuan için sessiz kalın
Mesafeler bazen iyi gelir çiftlere
Ilk adımı olumlu veya olumsuz ondan bekleyin derim...

Size katılıyorum... eşinizin ailesinden mantıklı birisi ile konuşun.. size yardım edebilir..

Eşinin Hem vicdanen hem dinen ilk öncekini sensin.
Onun eksiklerinden dolayı senin küsmene boşanmayla karşılık vermesi, seninle bir aile olamadığını, senin hakkına girip onlara haksıza hak verdiğini gösterir.

Bakarsan başlı başına bir sebep değil, ama eşin pişman da değil. Gidersen boynunda tasmayla yaşatacak seni.

Yuva kolay kurulmuyor dene demek isterim ama tek deneyen sen olmayacaksan...

karakter meselesi. Ben çocuk dinlemem bana saygısı yoksa kv görümce darlıyorsa sevgim de biterse malesef giderim Yani. Böyle düşünme sebebim maddi açıdan iyi durumda olmam mı değil bence, maddiyatım ykk çoçuğum var düzenim bozulmasın deyip dizini kırıp oturan kadınlara deli oluyorum. Keşke hiçbi kadın kendini ezdirmese, keşke hiçbi kadın saygısız adamların hizmetçisi olmak zorunda kalmasa......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…