- 23 Aralık 2017
- 93
- 102
- 43
- 31
- Konu Sahibi leylalilayn
AminAllah kocalarının yerine oğullarını koyan annelerin bin belasını versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminAllah kocalarının yerine oğullarını koyan annelerin bin belasını versin
eşi boşanmak istiyorsa, güle güle Yani malesef. Kadın bu kadar dert çeksin bi de adama mı yalvarsınAma eş boşanmaya hevesli olan taraf burda.
İl dışında 6 ay yaşadık . herşey çok güzeldi. Buraya sırf Kayınpeder vefat ettiği için geldik. Bu arada Kaynımda annesiyle yaşıyor eltim de ve torunlarıda.Bir bahane olsa da uzak biryere taşınsanız aslında
Çünkü onlar bulunmaz hint kumaşı.eşi boşanmak istiyorsa, güle güle Yani malesef. Kadın bu kadar dert çeksin bi de adama mı yalvarsındi mi ama
Yardımcı olabilecek aklı selim insanlara ihtiyacıniz var umarım 3.şahislar yüzünden bozulmaz ve eşıniz artik kendine gelir..Herkese İyi Akşamlar öncelikle. Kadınlar Klubünün sıkı takipçisiyim lakin üye olup konu açmak bugüne nasipmiş. Konu EŞİM ve benim kararsızlığım. Arkadaşlar ben 24 yaşında 2 yıllık evliyim. Üniversite mezunuyum kpss çalıştığım için bebek düşünmedim. Eşimle aramızdaki tek sorun Ailesi. Eşim babasını kaybetti 1 sene evvel . O zamandan sonra çok düşkünleşti ailesine aşırı derecede. Kendi evine bakmıyor , benimle vakit geçirmiyor ve sürekli annesini pışpışlamam için telkinlerde bulunuyordu. Annemi üzersen seni boşarım diye kaç kez tehdit etti ama ben ciddiye almadım. Sürekli annesini aramamı,sormamı veya bildiğim yemekleri dail ona sormamı istiyor. Annesi ve abisi sürekli bizi planlıyorlardı. Yarın bize gelinecek ertesi gün filancaya gidilecek herşey sürekli beraber yapılmak zorunda. İzin günlerini eşim hiç benimle geçirmedi hep ailesiyleydik. Bir zaman hep bu böyle geçti ve benim sınavım yaklaştığında ders çalışıcam diyerek çok takılmadım. Ve fark ettim ki eşim eve dola dola geldi. Aynı ilde yaşıyoruz onlarda yatmamızı istiyorlar bende kendi evim kendi yatağıma düşkün biriyim hiç yatmadım zaten hep beraberiz. Bunu eşime doldurmuşlar '' vay sen benim ailemle kalmadın baba evimde bir gece yatmadın'' kavga kavga. Para meselelerinide hep beraber konuşuyorlar ben hiç dahil olamıyorum.Sürekli para alışverişleri var . Bizim eve gireni çıkanı bilirler çünkü eşim günde en az 4 kez annesiyle 2-3 kez abisiyle konuşur. Ha birde Whatsapp aile grupları var . afedersiniz wc bile çekecekler. Kuzenleri teyzeleri dayıları vs var o gruptada . o gruptanda bıktım eşimle gece yatağa yatıyoruz günün özeti sohbet gibi konular açmaya çalışıyorum zırt vırt mesajlar geliyor. Bu sebeplerle eşimle çok tartışıyordum . Eşim bana kesin ve net bir dille ailesiyle ilgili asla değişmeyeceğini beğenmiyorsam gidebileceğimi söyledi. Bana düşkün değil. Seviyormu bu konuya göre değişiyor. ona göre ben ailesine duvar örüyormuşum. Bu arada benim ailem il dışında yaşıyor 2 senelik evliyiz bir kez gittik beraber. Abisi evimizdeki herşeye müdahil olan birisi cıvık hafif erkeklerden hep geveze . Eşim bir konuda beni dinlediğinde Hanımağızlı diyerek aşşağılıyor . Avradı aldın bizi unuttun vs sözlerle aklına giriyor. velhasıl arkadaşlar biz problemleri halledemedik ve ben evi terk ettim ama eşimi çok seviyorum. Seven insan katlanır demeyin. Katlanamıyorum hep kavga ediyoruz çünkü. Eşim tam bir kukla ağzında kaynanamın sözleri abisinin sözleri . Eşim benim evi terk etmeme itiraz etmedi. Ayrılmak istediğinide kendi söyledi. henüz eyleme geçmedik ama tavsiyelere ihtiyacım var. Kaynanamı abisini e eşimin zihniyetini değiştiremem ve eşim hiç gitme yapma etme demiyor yaptıklarının tamamen arkasında. Bana ne önerirsiniz bu boşanma sebebi midir? Ben 24 eşim 29 yaşında bu arada.
Keşke yine geri dönebilseniz imkan yok mu ?İl dışında 6 ay yaşadık . herşey çok güzeldi. Buraya sırf Kayınpeder vefat ettiği için geldik. Bu arada Kaynımda annesiyle yaşıyor eltim de ve torunlarıda.
Evvet annemde sizin gibi düşünüyor bulunmaz hint kumaşı zannediyorr kendisini diyor. Kibirli diyor. Birde eşim arayı düzeltmek istese zaten bir kez gitme yapma etme der diye düşünüyorum ama bir yandan da vicdan azabı çekiyorum sadece bu boşanmak için yeterli bir sebep mi. Hani aldatma , madde bağımlılığı şiddet vs yok ya acaba bunlara göz yumarak bir ömür geçer mi diyorumÇünkü onlar bulunmaz hint kumaşı.
Öyle bir adamla evli olmak lütuf...
Yarın bir gün anasının yaşı kemale erdiğinde vefat ettiğinde, abisi tam hanımköylü olduğunda bakalım evin hangi köşesine kafasını vuracak.
bi de benim çocuğum var. Evi terkettiğimde kafama koymuştum bu aile meselelerine dayanamıyordum çünkü. Bdv yi okuyorum bazılarının çocuğu da Yok, ama ö..z heriflere boyun eğiyorlar. Ne bileyimÇünkü onlar bulunmaz hint kumaşı.
Öyle bir adamla evli olmak lütuf...
Yarın bir gün anasının yaşı kemale erdiğinde vefat ettiğinde, abisi tam hanımköylü olduğunda bakalım evin hangi köşesine kafasını vuracak.
Keşke olsa. Ben kpss çalışıyorum atanırım gidelim dedim. Sen gidersin çalışman gerekeni yanlız başına çalışırsın sonra eş durumundan dönersin dedi. Ailemi bırakıp gidemem dedi.Keşke yine geri dönebilseniz imkan yok mu ?
Bu ne Biçim cevap yahu .Keşke olsa. Ben kpss çalışıyorum atanırım gidelim dedim. Sen gidersin çalışman gerekeni yanlız başına çalışırsın sonra eş durumundan dönersin dedi. Ailemi bırakıp gidemem dedi.
Ya en büyük şansım zaten çocuğum yok. Babamda yok. Annem arkamda sağolsun ben sadece yanlış mı yapıyorum hani bunlar normalde aslında ben mi abartıyorum diyorum bu sebep boşanmaya yeterli mi bu cevapları arıyorum :) Teşekkür ederimbi de benim çocuğum var. Evi terkettiğimde kafama koymuştum bu aile meselelerine dayanamıyordum çünkü. Bdv yi okuyorum bazılarının çocuğu da Yok, ama ö..z heriflere boyun eğiyorlar. Ne bileyim
Size katılıyorum... eşinizin ailesinden mantıklı birisi ile konuşun.. size yardım edebilir..Arkadasım öncelikle okuduklarım cok üzüldüm
Eğer eşinin tarafından aklı selim kafası çalışan birileri varsa durumu ona tm ayrıntılarıyla anlat ve o eşinle konuşsun. Bu kişi amca olabilir yani öğretmeni olabilir hurmet ettiği ve eşin üzerinde etkisi olacak aile hayatı düzgün babacan biri olmalı. Eşine asıl ailesinin ikiniz oldugunu ve annesinin kardesinin şeytanlık ettiğini anlatmalı. Ama en kararlıyım yapacak birşey yok derse neyse ki çocuk yok diye düşün teselli ol
Ben bişeyi merak ediyorum. Özellikle babası ölen erkek çocuklarının annelerine bu saplantılı düşkünlüklerinn sebebi ne acaba. Adamlar sanki eşle değil anneyle evli de asıl eş yani karısı zavallım evde yol gözleyen biri. Korkunc ama tr deki çoğu erkek böyle. Akıl alır gibi değil
Senin sahibin onlar diyorum zaten. Bu kendin gider gelirsin meselesinden sonra zaten çok üzülmüştüm iyiki çocuk yapmadım dedim kendi kendime.Bu ne Biçim cevap yahu .
Ailenle evlenseydin o zaman demedin mi
Eşinin Hem vicdanen hem dinen ilk öncekini sensin.Evvet annemde sizin gibi düşünüyor bulunmaz hint kumaşı zannediyorr kendisini diyor. Kibirli diyor. Birde eşim arayı düzeltmek istese zaten bir kez gitme yapma etme der diye düşünüyorum ama bir yandan da vicdan azabı çekiyorum sadece bu boşanmak için yeterli bir sebep mi. Hani aldatma , madde bağımlılığı şiddet vs yok ya acaba bunlara göz yumarak bir ömür geçer mi diyorum
Iyi ki canım . Peki aldatma şiddet vs var mı ?Senin sahibin onlar diyorum zaten. Bu kendin gider gelirsin meselesinden sonra zaten çok üzülmüştüm iyiki çocuk yapmadım dedim kendi kendime.
Ben ailemin yanına geldikten sonra eşimin ailesi bana cephe aldıSize katılıyorum... eşinizin ailesinden mantıklı birisi ile konuşun.. size yardım edebilir..
karakter meselesi. Ben çocuk dinlemem bana saygısı yoksa kv görümce darlıyorsa sevgim de biterse malesef giderim Yani. Böyle düşünme sebebim maddi açıdan iyi durumda olmam mı değil bence, maddiyatım ykk çoçuğum var düzenim bozulmasın deyip dizini kırıp oturan kadınlara deli oluyorum. Keşke hiçbi kadın kendini ezdirmese, keşke hiçbi kadın saygısız adamların hizmetçisi olmak zorunda kalmasa......Ya en büyük şansım zaten çocuğum yok. Babamda yok. Annem arkamda sağolsun ben sadece yanlış mı yapıyorum hani bunlar normalde aslında ben mi abartıyorum diyorum bu sebep boşanmaya yeterli mi bu cevapları arıyorum :) Teşekkür ederim