Bosanmak ya da bosanmamak !!!!!

Kocanın eşcinsel olma ihtimali yüksek.Benim üniversitedeki araştırma konum buydu. Kendi çocuğundan bile nefret ederler bazıları.O bir kamuflajdır.Evlenip boşanır.Bizim bir komşumuzun oğluda öyle hep hamam kebab işleriyle uğraşırdı ankarada yaşıyorken. Şimdi duyduğuma göre cinsiyet değiştirmiş demem o ki evde iş tutması imkansızdı ama artık o fırstaı bulmuş olacak.Boşanmaktan korkma acı çekmekten kork.
Artık ne bok yerse yesin !!!!sonunda mutlu ve huzurlu olacagim cok mutluyum arkadaslar.....

O araba evlilik birlikteliği sırasında alındı ise eşinin değil, sizin arabanız.
Nafaka bedeli eşinin aldığı maaşın 1/4 ünü geçemiyor. Zaten mahkemeler de genelde 500-600 nafaka bedeli biçiyor. Ben avukatımı dinlerdim. Onlar tecrübeli. Bu arada anlaşmanın altına her yıl nafaka artırım bedel yüzde şu kadar diye belirtin yoksa her nafaka artırımı için dava açmak zorunda kalırsın.
Tazminatlar da 20 000 -30 000 TL arası genelde.
Arabadada hakkın var sanırım. En azından tazminattan vazgeçsen de diğer haklarını iste. Takı gibi mesela.
4.600 lira her ay maas alir arabayida biz evliyken aldi ...oglum için heray 700 tl ve benim icinde sadece 20 bin tl verse yeterlidir anlasmali olur bende daha erken toplanırim.

4.600 lira her ay maas alir arabayida biz evliyken aldi ...oglum için heray 700 tl ve benim icinde sadece 20 bin tl verse yeterlidir anlasmali olur bende daha erken toplanırim.
Araba ikinize ait. Ona karsilik dersin 20 000 tl yi. Ya da istersen arabayi satalim ortak paylasalim dersin. Avukatin daha iyi bilir gerci. Ogluna verecegi nafakanin yillik artirim oranini da anlasmada belirtmeyi unutma. Her yil su tarihte su oranda diye. Tefe tufe orani da olabilir. Yillar gectikce o para kus olur cunku. Oglun da buyudukce ihtiyaclari aryacak zaten.

Araba ikinize ait. Ona karsilik dersin 20 000 tl yi. Ya da istersen arabayi satalim ortak paylasalim dersin. Avukatin daha iyi bilir gerci. Ogluna verecegi nafakanin yillik artirim oranini da anlasmada belirtmeyi unutma. Her yil su tarihte su oranda diye. Tefe tufe orani da olabilir. Yillar gectikce o para kus olur cunku. Oglun da buyudukce ihtiyaclari aryacak zaten.
Cok saol sonanda avukatima hatırlatırim..artik bende bekar anneyim allaah bizlere kolaylik versin

Back
X