• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak ya da boşanmamak ?

dandinidastana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
210
339
103
8 yıldır hayatımda olan adam.. 5 yıldır evliyim 4 yaşında bir çocuğum var, iş gereği 3 yıldır ayrı şehirlerdeyiz. O gidip geliyor. Şu anki süreçten dolayı bir aydır hiç görüşmüyoruz. Sadece telefonla görüşüyorduk. Artık onu da yapmıyoruz.
Evlenirken hiç bir sorun yaşamadım onun ailesinden ve kendi ailemden. Ama eşim nişan yapacakken pastayı kuaförü bir tanecik stüdyo fotosunu bile gereksiz görmüştü kavga etmiştik sonra razı olmuştu her birine ben yarım yamalak hevesle yapmıştım herbirini. Bu Arada evlilik muhabbetini açan da ben olmuştum ilk. Sıkılmış olacakki benden daha az aramaya başlamıştı. Konuşmalar tartışmayla bitiyordu yüzüme kapatıyordu bir keresinde uyuyakalmıştı bile. Evlenme teklifini bile dile getirip onu yönlendiren ben olmuştum nekadar utanıyorum. Düğüne kadar ona ne gerek var buna ne gerek muhabbeti yapan tek kişi eşimdi. neyse o günleri atlattık düğünümüz olacak o gün bile gerginliğini benden bana trip atarak çıkardı. Neymiş kuaför gözleriyle beni taciz ediyormuş. Suratı bir kere gülmedi. Gecesinde ise nedense bi gevşeme geldi bir anda neyse.. çok salakmışım
evlendikten 2 yıl sonra iş gereği ayrı yerlerde yaşamak zorunda kaldık. 5 yıl boyunca tartıştık anlaştık birbirimizi düzelttik dedik. Tabiri caizse yontulduk. Fakat bir aydır eşim daha az arıyor,arayınca hemen bir an önce tel kapama olayına giriyor. Ben trip atıp kapatıyorum geri dönmüyor. Bu olayları dile getirdim bi lakaytlik... Kızıyorum üzüldüğümü söylüyorum, bi yürek yemiş haller cevaplar o biçim..
Kafama dank etti bir anda ben meğerse hiç ondan değer görmemişim mecburiyet ve alışkanlıkmış onun bana hissettiği aslında. Çok kolay bekar haline dönebilirmiş. Ama ben artık 5 yıl önceki kişi değilim. Bu kadar ayrılık hastalık zorluk atlatıp tek başıma sonrada böyle çok afedersiniz it muamelesi görecek insan olmamalıyım. çocuğunun annesine 5 yıl önceki kişiymiş gibi davranması zoruma gidiyor. 5 gündür tamamen aramıyorum. O da arıyor bir kere günde cevap vermeyince oralı olmuyor. Çok uzun bi yazı yazdım ona sonunda da bı süreç gittiğinde netleştirelim dedim. O da ne olursa olsun mutlu olmanı istiyorum yazmış.
yani anlayacağınız bu bir bitiş ise eğer Bununla nasıl başs çakacağım. içimden geçen hissiyat bu adamla bi nane olmayacağı bir arpa boyu yol almamış çünkü. Benim gibi bir hikayesi olan varmı nasıl yol izledi

Cevap belli.Aslında bazı şeyler de baştan belliymiş ama ... Yaşayıp göreceğiniz varmış ne diyim.Boşanıp önünüze bakın hayatınız böyle geçmesin.

Bir insan ne hayalllerle ne heveslerle evleniyor. Hiç böyle sonlanacağı aklına bile gelmiyor. Evlenirken buranın yeni evlenecekler alanını takip ediyordum hayaller hep ortaktı. Hakettimmi kısmını sorgulamıycam Allah verdiyse bunu vardır bir hayırı teşekkürler herkese

Bir insan ne hayalllerle ne heveslerle evleniyor. Hiç böyle sonlanacağı aklına bile gelmiyor.

Ablacim siz hevesli evlenmissiniz, adamin basindan beri bir istegi hevesi yokmus gordugum kadariyla. Zorla oldurmussunzu bu evlilik isini, adam basindan beri isteksizmis. Boyle olacagi surpriz degilmis asil.

5 yıldır evlisiniz artık pastadır, nişandır, düğün fotoğrafıdır bunların ne lafını yapın ne kendinizi üzün. Olan olmuş, hepsini kabullenmişsiniz ki evlenmişsiniz. O yüzden tekrar geçmişe dönüp üzülmek gereksiz. Böyle olacağı zaten belirtmiş sizinki biraz bile bile lades durumu Evet bu evlilik bitmiş, zaten yanınızda olmadığı için bu ayrılığın sizi çok zorlayacağını düşünmüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ablacim siz hevesli evlenmissiniz, adamin basindan beri bir istegi hevesi yokmus gordugum kadariyla. Zorla oldurmussunzu bu evlilik isini, adam basindan beri isteksizmis. Boyle olacagi surpriz degilmis asil.
Bunu söyle ona kabul etmez asla “kendine gel, nasıl böyle dusunebiliyorsun, hayatımızın mahvomasini neden istiyorsun, anlasamadigimiz hiçbir şey yok, şu süreç sonrasi yan yana olup çocuğumuzu mutlu etmek varken neden cehennemi yasatiyorsun... Öyle yada böyle seni sevdim senle büyüdüm senle yaşadım..doğruların yanlislarim oldu iyi günüm kötü günüm oldu, ama her geçen gün iyi olmak için uğraştım, hiç yapmadığım şeyleri senin için yaptım, olumlu yönde değişmeye çalıştım..bunca emek bunca fedakarlık bunca anı bu şekilde heba olmamalı..”bana böyle cevap vermiş. Yani boşanmada bile suçlanacak kişi belli çoktan gözünde

5 yıldır evlisiniz artık pastadır, nişandır, düğün fotoğrafıdır bunların ne lafını yapın ne kendinizi üzün. Olan olmuş, hepsini kabullenmişsiniz ki evlenmişsiniz. O yüzden tekrar geçmişe dönüp üzülmek gereksiz. Böyle olacağı zaten belirtmiş sizinki biraz bile bile lades durumu Evet bu evlilik bitmiş, zaten yanınızda olmadığı için bu ayrılığın sizi çok zorlayacağını düşünmüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun
Şu an sanki ayrılmışız gibi yaşıyorum hiç bir şekilde konuşmuyorum çocugu görmek isterse yalandan arıyor telefon çocukta oluyor ben girmiyorum araya hiç. Öyle ya da böyle sevilecek bir Kadın olmamalı hiç kimse, herkes değerli. Eşinden ilgi sevgi görmeye hakkı var. Evlendikten sonra ilk akraban bile eşin oluyor. Şimdi ise sil baştan bir hayat çok erken bir yaşta evlenmişim çooook

Bu Arada evlilik muhabbetini açan da ben olmuştum ilk. Sıkılmış olacakki benden daha az aramaya başlamıştı. Konuşmalar tartışmayla bitiyordu yüzüme kapatıyordu bir keresinde uyuyakalmıştı bile. Evlenme teklifini bile dile getirip onu yönlendiren ben olmuştum nekadar utanıyorum. Düğüne kadar ona ne gerek var buna ne gerek muhabbeti yapan tek kişi eşimdi.
Her sorunun cevabı bu paragrafta yazılı :)

Şu an sanki ayrılmışız gibi yaşıyorum hiç bir şekilde konuşmuyorum çocugu görmek isterse yalandan arıyor telefon çocukta oluyor ben girmiyorum araya hiç. Öyle ya da böyle sevilecek bir Kadın olmamalı hiç kimse, herkes değerli. Eşinden ilgi sevgi görmeye hakkı var. Evlendikten sonra ilk akraban bile eşin oluyor. Şimdi ise sil baştan bir hayat çok erken bir yaşta evlenmişim çooook

Konuşmalısınız ama bu yaptığınız da doğru değil. Şu an için sorun olmayabilir ama boşanma aşamasında, sonrasında sağlıklı iletişim kurmanız her şeyden önce çocuğunuz için şart. Önünüzde daha çok uzun bir hayat var belki tekrar bile sever birini evlenirsiniz belli mi olur? Elbette eşten ilgi görmeye her kadının hakkı var benim anlatmak istediğim adamlar nikah defterine imza attıkları anda bambaşka birine dönüşmüyorlar. Sanırım siz bunu beklediniz. Kendini en baştan göstermiş hep ama siz gözlerinizi kapatmışsınız.

Kesinlikle kirildigini bir duygunuzu açmayin.Sayfalarca hakaretiniz de kendi beklentilerinizi anlatmanizda umrunda olmayacak.Ne arayin ne sorun ne telini açin.Whatsap da engelleyin.Insan bari cocugunu merak eder.Madem öyle hic haber alamasin sizden.

Back
X