Boşanmak ya da boşanmamak ?

Sizi çok anlıyorum ama siz benim dediklerimi asla anlamayacaksınız sadece yaşayarak ikna olacaksınız.Kaç boşanmadan döndük hatta boşandıktan sonra bile o saygı hiiiiç oluşmadı .Yazdıgınız cümleler benim yollar önce ki cümlelerim boşuna kürek çekeceksiniz ama yaşamasanız da anlamayacaksınız .Ben de hep o gözyaşı vslerdn hah tamam oluyoruz artık diye diye 10 yıl aktı gitti pişman değilim ve şükrediyorum kendimi artık çok seviyorum.Bin şükür .
Aynı anda iki iş yapmaya çalıştığım için vermek istediğim mesaj kalmış :))
Boşandım ve iyi ki diyorum .

Çocuğuma üzülüyorum sadece okula başladığında ya da diğer önemli şeylerde çocukların babası olacak benim çocuğumun boynu bükük kalacak
Hala ondan umudunuz ve ona olan duygularınızdan böyle düşünüyorsunuz .İçinizde kafanızda bitse sadece çocuk için evli kalmazsınız.Erkekler düzen çocuk vs için kalabilirler ama kadın sevgisiz hayata mahkum kalamaz o yüzden hep bi çabadadır düzeltme ya da gitme derdindedir.Sizin hala ümidiniz var ve o yüzden acınızda var .Ve o yüzden gidemiyor sadece gidiyor rolü yapıyorsunuz ona.
Her şey gönlünüzce olsun inş.

Hala ondan umudunuz ve ona olan duygularınızdan böyle düşünüyorsunuz .İçinizde kafanızda bitse sadece çocuk için evli kalmazsınız.Erkekler düzen çocuk vs için kalabilirler ama kadın sevgisiz hayata mahkum kalamaz o yüzden hep bi çabadadır düzeltme ya da gitme derdindedir.Sizin hala ümidiniz var ve o yüzden acınızda var .Ve o yüzden gidemiyor sadece gidiyor rolü yapıyorsunuz ona.
Galiba haklısınız, bununla yaşamayı öğrenmem gerekiyor Allah baksın yüzüme

Galiba haklısınız, bununla yaşamayı öğrenmem gerekiyor Allah baksın yüzüme

Resmen adami zorla evlendirmişsin kendinizle böyle birinden nasil rayinda goden düzgün bir evlilik beklersiniz ki. Umarim hakkinizda hayirlisi olur

Bunu söyle ona kabul etmez asla “kendine gel, nasıl böyle dusunebiliyorsun, hayatımızın mahvomasini neden istiyorsun, anlasamadigimiz hiçbir şey yok, şu süreç sonrasi yan yana olup çocuğumuzu mutlu etmek varken neden cehennemi yasatiyorsun... Öyle yada böyle seni sevdim senle büyüdüm senle yaşadım..doğruların yanlislarim oldu iyi günüm kötü günüm oldu, ama her geçen gün iyi olmak için uğraştım, hiç yapmadığım şeyleri senin için yaptım, olumlu yönde değişmeye çalıştım..bunca emek bunca fedakarlık bunca anı bu şekilde heba olmamalı..”bana böyle cevap vermiş. Yani boşanmada bile suçlanacak kişi belli çoktan gözünde
Böyle birşey yazdı madem siz de biraz gevşeyip süreci kendi haline mi bıraksanız? Belli ki siz de çok bunalmışsınız karantina yüzünden. Lütfen biraz bu konulardan uzaklaşıp kendinizi mutlu edecek birşeyler yapın. Süreç sonunda birlikte yaşamaya başladığınızda duruma bakarsınız. Hemen ayrılık olaylarına girmeyin lutfen

Böyle birşey yazdı madem siz de biraz gevşeyip süreci kendi haline mi bıraksanız? Belli ki siz de çok bunalmışsınız karantina yüzünden. Lütfen biraz bu konulardan uzaklaşıp kendinizi mutlu edecek birşeyler yapın. Süreç sonunda birlikte yaşamaya başladığınızda duruma bakarsınız. Hemen ayrılık olaylarına girmeyin lutfen
Doğru tespit ettiniz zaten ayrıydık bir de karantina olunca ağzıyla kuş tutsa yine beğenmiycem belki su süreçten sonra karar vermeye karar kıldım teşekkür ediyorum

Back
X