Kızınız kaç yaşında ?eşim beni sevmiyor, eminim. yüzüme de söyledi. şakaya vuruyordum ama ciddi.. beni şu anda boşamamasının tek nedeni kızımız.. ona hep "sen büyü kizim, kurtulacaz bu kadından" diyor. gururum git diyor ama bekliyorum ilk önce o söylesin. para kazanmam gerek. onu seviyorum ama o beni sevmiyor işte.
Boşanmak istiyorum demesini..Ne söylemesini bekliyorsunuz tam olarak? Demiş diyeceğini zaten.
Ek olarak çocuğunuza ettiği lafta çok kötü. Bu şekilde birarada olmanız en çok ona zarar.
Dedim hatta istemiyorsan giderim çok zor değil dedim.Bu şekilde boşanılmaz biliyosunuz
Şaka yollu da olsa bunu söylemeni istemiyorum, ben sana sürekli böyle söylesem çocuğumuzun gözünde seni küçültsem hoş mu olur? Senin hoşuna gitse bile benim gitmiyor, konuşmalarına çeki düzen ver, diyin.
Kızım 3.5 yaşında. Evet ailem arkamda her zaman. Öğretmenlik mezunuyum ama hiç yapmadim. Çalışmıyorum su andaKızınız kaç yaşında ?
Aileniz arkanızda durur mu?
Mesleğiniz var mı?
Ne değişecek peki öyle söyleyince?Boşanmak istiyorum demesini..
Zaten bir kere kızıma sevme kızım babanı boşver dedim dayanamadım.Aynı cümleleri siz kızınıza kurun diyeceğim ama yavrunun psikolojisine yazık pislik adam
Dedim hatta istemiyorsan giderim çok zor değil dedim.
Yok kötü davranmıyor. Ama soğuk çoğu zaman. Yurtdışına gidiyor işi gereği sürekli. Şu anda da yurtdışında, konuşmuyoruz hiç. Evdeyken normal davranıyor ama dışarı gidince açığa çıkıyor herşey.Ne değişecek peki öyle söyleyince?
Sevmiyorum diyor, çocuğunuza da asla söylenmemesi gereken lafları söylüyor.
Siz kötü de davranıyordur çocuğun yanında muhtemelen.
Bu kadar yok saydırmayin kendinizi.
Zaten bir kere kızıma sevme kızım babanı boşver dedim dayanamadım.
Bir kere söyledim öyle, telefonda görüntülü konuşuyorduk. Bana seni sevmiyorum dedi, çok üzülmüştüm. Sonra bir daha ağzımdan çıkmadı çıkmaz daÇocuğunuza çok üzüldümbaba bu kadından kurtulacagiz diyor, anne sevme babanı diyor.
Daha neyi söylesin? Her şeyi söylemiş. Sizi sevmiyor. Üstelik kızınızı size karşı dolduruşa getiriyor? Çocuğunuzu da düşündüğü için değil, velayeti size verilmesin diye şimdi boşanmıyor. Büyümesini bekliyor.. Şimdi boşanırsanız ev ve çocuk size kalır. Kendinizi kullandırtmayın.gururum git diyor ama bekliyorum ilk önce o söylesin.
Çocuğa yazık ediyorsunuz yalnız ikinizde.Zaten bir kere kızıma sevme kızım babanı boşver dedim dayanamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?