boşanmak yada boşanmamak

Bence bu durumda öncelikle elinizi kuvvetlendirin bu işin sonu belli ki bir gün boşanmaya gidecek.siz de o durumda sağlam durmanız için ekonomik açıdan kendinizi kuvvetlendirin.
Ya özele girin ya atanmaya bakin
Ama boş boş durmayin
Sizin için artık hergun daha onemli
Enazindan kizinizla güzel hayat yaşarsınız
Haklısınız şu anda bir şeyler yapmaya çalışıyorum inşallah olur

Neymis o zaman beyefendinin derdi? Bir sorun varsa kacmasın anlatsın beraber cozun. Artik sevmiyorum diyip soguk davranmak en kolayı. Hic yuzune dediniz mi beni neden sevmiyorsun evlenirken boyle değildin simdi derdin ne diye?
Evet sordum konuşmak yerine ya küser ya anlatmaz ya konuyu çevirir. Elle tutulur hiç birşey yok.

İnsanın bir hayatı var, sizi sevmediğini açıkça söyleyen bir adamla bir ömür geçer mi ? belki çok güzel bir evlilik yapacaksınız sonrasında, belki sizi çok seven birileri çıkacak, neden ömrünüzü tüketiyorsunuz ? sizi sevmemesi zaten yeterince incitici, bir de saygısızca dile getiriyor. Bir an önce çalışmaya başlayın, ayaklarınız üzerinde durmaya başlayınca daha doğru kararlar verirsiniz.
Hayatımda sadece huzur ve sağlık istiyorum kızımla. İşimi yapabilrsem çok güzel olacak.

söyleyeceğini söylemiş zaten açık kapı bırakmış aileniz destek oluyorsa elinizde de mesleğiniz varsa kendinizi bu eziyeti neden yapıyorsunuz
Mesleğim var ama yapmıyorum. Başka bir sektöre atılmaya çalışıyorum. İnşallah olursa daha kolay olacak benim için

Bir kere benimle konuştu. Neler söyledi... Tam bir şizofren gibi. Onu aldattığımı ima etti.
bnce o böyle bişey yapıyor ki sizi günah keçisi ilan ediyor, madem aileniz arkanızda evinizi terketmeyin , şakayla karışık hadi gözünaydın iş arıyorum , ardından hemen boşanacağım , kızımın böyle ortamda büyütmek istemiyorum , sağlıklı bi birey olsan çocuğu yanında saçma sapan şeyler söylemezdin diyin. Yakında tebligat gelir eline , eee ne zaman taşnıyorsun derdim ben onu deli ederdim.

bnce o böyle bişey yapıyor ki sizi günah keçisi ilan ediyor, madem aileniz arkanızda evinizi terketmeyin , şakayla karışık hadi gözünaydın iş arıyorum , ardından hemen boşanacağım , kızımın böyle ortamda büyütmek istemiyorum , sağlıklı bi birey olsan çocuğu yanında saçma sapan şeyler söylemezdin diyin. Yakında kağıt gelir eline , eee ne zaman taşnıyorsun derdim ben onu deli ederdim.
Aynen öyle. Bir şekilde beni suçlu çıkarmaya çalışıyor. İftira attı resmen. Öyle dersem kapı orda tutan yok der, daha önce söylemişti.
Ev onun üzerine ve benden önce almış, ben mi giderim o mu?

ona hep "sen büyü kizim, kurtulacaz bu kadından" diyor.

Tek başına çocuğu büyütecek kadar kendine güveni olmayan baba müsveddesinden ne büyük laflar.
Çocuğunu seven insan bunu çocuğuna yapmaz.
Çocuğun psikolojisi için bir dakika kaybetmeyin.

eşim beni sevmiyor, eminim. yüzüme de söyledi. şakaya vuruyordum ama ciddi.. beni şu anda boşamamasının tek nedeni kızımız.. ona hep "sen büyü kizim, kurtulacaz bu kadından" diyor. gururum git diyor ama bekliyorum ilk önce o söylesin. para kazanmam gerek. onu seviyorum ama o beni sevmiyor işte.
Tek tarafli sevgiyle evlilik asla yurumez cocugunuzun da daha saglikli buyumesi icin bosanin

eşim beni sevmiyor, eminim. yüzüme de söyledi. şakaya vuruyordum ama ciddi.. beni şu anda boşamamasının tek nedeni kızımız.. ona hep "sen büyü kizim, kurtulacaz bu kadından" diyor. gururum git diyor ama bekliyorum ilk önce o söylesin. para kazanmam gerek. onu seviyorum ama o beni sevmiyor işte.
Neyini seviyosunki daha söylediği cümleden sonra

Aynen öyle. Bir şekilde beni suçlu çıkarmaya çalışıyor. İftira attı resmen. Öyle dersem kapı orda tutan yok der, daha önce söylemişti.
Ev onun üzerine ve benden önce almış, ben mi giderim o mu?
sen gidersen sen suçlu olursun , evi o terketsin , evet önceden edinilmiş mallar paylaşılmaz ama çocuğunuzun hakkı var. Eşekkk gibi nafaka da ödeyecek... Yooo burası kızımın evi ben ne terkedicem , ayrılmayı isteyen sensin sen terket , hakim ne karar verirse ona göre hareket edicem de geç , çoğunu duymamazlıktan gel , kendini ezdirme , çalış ve bu süreçte sürekli alımlı ol , kıskançlığından gebersin

Tek başına çocuğu büyütecek kadar kendine güveni olmayan baba müsveddesinden ne büyük laflar.
Çocuğunu seven insan bunu çocuğuna yapmaz.
Çocuğun psikolojisi için bir dakika kaybetmeyin.
Daha önce de boşanma lafı olmuştu kızım küçüktü sana bırakacak değilim diyordu. Ne beni ne kızını düşündü. Sonradan şöyle böyle dedi kıvırdı

sen gidersen sen suçlu olursun , evi o terketsin , evet önceden edinilmiş mallar paylaşılmaz ama çocuğunuzun hakkı var. Eşekkk gibi nafaka da ödeyecek... Yooo burası kızımın evi ben ne terkedicem , ayrılmayı isteyen sensin sen terket , hakim ne karar verirse ona göre hareket edicem de geç , çoğunu duymamazlıktan gel , kendini ezdirme , çalış ve bu süreçte sürekli alımlı ol , kıskançlığından gebersin
Tamam öyle yapicam. kızımı da bana bıraksın başka birşey istemiyorum.

Neden kızımı rahat bırakmaz yanımda diyorum biliyor musunuz? Daha önce ne söylemişti yazsam inanmazsınız. "Boşanan kadın kötü yola düşer..."

Tamam öyle yapicam. kızımı da bana bıraksın başka birşey istemiyorum.
arkanızda aileniz varsa korkmayın , çocukları annelerinden kolay kolay ayırmıyorlar. Sadece duygusal yenilgiye uğramayın , çocuğunuzu düşünün karşınızda kocaman bir hayat var...

Back
X