• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak yada boşanmamak???

pocahantes89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
224
35
48
Merhaba kızlar gene ben;
Bilenler bilir çalışıyorum bebeğime görümcem ve kv bakıyor.Annem çok uzak sayılmaz ama bakmak istemiyor.Ben de sen bakmak istemiyosun galiba anne dedim çünkü sürekli bi bahaneler buluyor sonrasında biraz tartıştık ve eşime anlattım o da bana destek olucagına sen daha annenle bile anlaşamıyosun hahahahahahhaha diyip dalga geçti anne-kız arasında olur böyle şeyler dedim.Konuyu kapattım.Bebeğim hastalandı bende eve gelen giden çok oldugu için mikrop kapmıştır dedim Annemler senden saglıklı dedi neyse gene konuyu kapattım.Bebeğim hasta ekmek almak için çıktı ve yarım saatte geldi eşim at yarışı oynayan bi adam ve gene oynadın mı dedim başladı bagırmaya 5 tl lik oynuyorum gözüne mi batıyor diye oyna karışmıyorum dedim hala söylendi rahat bırak diye şimdi konuşmuyoruz ve kesinlikle at yarışı hastası oldugunu düşünüyorum.
Ne yapmam lazım kızlar çok canım sıkkın bebeğim hasta bu adam böyle ben işte aklım evde çok bunaldım.Boşansam arkamda kimse yok annem ben de çok çektim mecbur çekicen diyor

Merhaba kızlar gene ben;
Bilenler bilir çalışıyorum bebeğime görümcem ve kv bakıyor.Annem çok uzak sayılmaz ama bakmak istemiyor.Ben de sen bakmak istemiyosun galiba anne dedim çünkü sürekli bi bahaneler buluyor sonrasında biraz tartıştık ve eşime anlattım o da bana destek olucagına sen daha annenle bile anlaşamıyosun hahahahahahhaha diyip dalga geçti anne-kız arasında olur böyle şeyler dedim.Konuyu kapattım.Bebeğim hastalandı bende eve gelen giden çok oldugu için mikrop kapmıştır dedim Annemler senden saglıklı dedi neyse gene konuyu kapattım.Bebeğim hasta ekmek almak için çıktı ve yarım saatte geldi eşim at yarışı oynayan bi adam ve gene oynadın mı dedim başladı bagırmaya 5 tl lik oynuyorum gözüne mi batıyor diye oyna karışmıyorum dedim hala söylendi rahat bırak diye şimdi konuşmuyoruz ve kesinlikle at yarışı hastası oldugunu düşünüyorum.
Ne yapmam lazım kızlar çok canım sıkkın bebeğim hasta bu adam böyle ben işte aklım evde çok bunaldım.Boşansam arkamda kimse yok annem ben de çok çektim mecbur çekicen diyor

ne kadarlık oynuyor mesela ayda, bayii de ne kadar süre geçiriyor, hafta da kaç kere, yani bence bunlar önemli

çalışıyor musun? çalışıyosan ve boşanmak istiyosan bi süre idare edip birikim yapacaksın. çalışmıyosan çalışmanın yollaırnı arayacaksın. ha yok ille de boşanamam dersen adamın huyuna gdiceksin. başka çözüm yolu gelmedi aklıma.

babam senelerce at yarışı oynadı o resmen hastalık olan bi spor dalı zaten. sonra sıkıldı bıraktı ama oraya bi araba parası belkide daha fazlasını yedirdi. boşanmak hemen çare değil karışmayn oynasın siz karıştıkça daha çok oynar annemde çekti karışmadı hiç. annennle ailenle olanları bnce eşine anlatma yüzüne vururlar hemen 2 kavgada. bnde nişanlıyım herşeyi anlatmam annem halam hep öyle öğüt verir bişi olur yüzüne vururlar üzülürsün derlr. çocuğunuz hastaysa binin dolmuşa götürün hastanye sonuçta kocanızı beklemeye bile gerek yok. umarım düzelir at yarışı oynamaz gerçekten kötü bi durum bunu çok iyi biliyorum..

at yarısının en düşüğü 5 lıradır ama daha yuksek oynuyor olabilir onu bılemezsın, eve gelen gıden paranın kontrolü sende mı mesela? ordan kontrol edebılırsın ancak. cunku sonucta kumara gırıyor bu oyun da ve sınırı yok dıye biliyorum misli bastıgında.

canım benim eşimde gitmiyordu 1 seneye yakın uğraştım
fırsatını kolla ben tartıştığımızda konuşmadım ilgilenmedim
ama yemeğini kıyafet tertipli verdim artık seninle konuşmayacağım
benle çift terapistine gelirsen (bir defa gittik bir daha gelmedi)
benle pazarlık etmeye başladı kaç seans gideceğiz sen git
ben zaten gidiyorum dedim kaç seans olacağını bilemem
sen işe gidip 1 aylık maaşını 1 gün çalışmanla almıyorsun dedim buda öyle dedim
ben o kadar para bayılamam dedi
eee ücretsiz var dedim beyaz masanın var oraya gideriz dedim hem ücretsiz
sıkıştırmadım ilk terapisti ben bulmuştum ücretsizdi
beyaz masanın buldum bunlar var sen araştır seç gidelim dedim
2 3 gün sonra sordum yok bakmadım bana bırakırsan gitmeyiz dedi
fırsat elime geçti bir defa kaçmazdı 1 gün sonra randevuyu aldım

Merhaba kızlar gene ben;

Bu anlattıklarınızda boşanacak bir şey göremedim
Adamın her hareketinde kusur aramayın
Gereken yerde cevap vermeyi öğrenin, konuyu kapatmak bir çözüm değildir içinizde birikip sizi yoruyorsa
At yarışını keyif için oynuyorsa bırakın oynasın, herkes kumar müptelası olacak diye bir durum yok

sevgili konu sahibi,

esiniz kumar mayetinde mi yoksa kafa dagitmak icin mi oynuyor at yarisini?
mesela benim enistem yillardir her pazar ava gider. adamin tek luksu budur. kac tane tufegi var. saglam yatirim yapti. ama sabah 6da iser gider, 6 gun calisir. evinden cocugundan para esirgemez.
simdi sizin esiniz de boyle biriyse ve bir tek ufak rakamlarla boyle bir zevki varsa, karismak iliskinizi bozar. fransada at yarislariyla unlu bir yerde oturuyorum. yarislar oldukca da gidip ailecek izliyoruz. dedigim gibi kumar degilse, heyecan ise sikinti yok.

diger taraftan nacizane onerim annenizle olanlari esinize yansitmayin. ben annemle agza alinmayacak kelimelerle kavga ettigimizi, sonrasinda sevisip koklastigimizi bilirim. esim tanik olsa idi yuzumuze bakmazdi. ana kiz arasina baskalarini sokmayin. pocahantes89 pocahantes89

Back
X