boşanmak zor mu? neden boşandınız?

ooo iftira ve küfür mü?
çok üzücü.
yine de insan elinden geleni yapmalı, sinirle yaşamamalı ben gibi,sonrası pişmanlık :KK23:

Minicik bir durumda eşim ailesine yayardı ky deyle oturuorduk herşeyimiz meydana geliyordu ben değil eşim yapıyordu ablalarına kadar arar anlatırdı minik bir şeye sinirlenirdi öfkelenirdi hemen bitti bitti derdi ky demde gaza getirirdi oğlunu...

Minicik bir durumda eşim ailesine yayardı ky deyle oturuorduk herşeyimiz meydana geliyordu ben değil eşim yapıyordu ablalarına kadar arar anlatırdı minik bir şeye sinirlenirdi öfkelenirdi hemen bitti bitti derdi ky demde gaza getirirdi oğlunu...
valla kardeş senin işin zomuş hakkaten.
yani berbaer oturanların %95 inde aynı sorunlar oluyor, zaten duyulmaması imkansız. en ufağından bir sesin duyulur kapın kapalı bile olsa, üstüne yazılır çizilir.

ve ve iş kesinlikle erkekte bitiyor.
ama bazen devam etmemek daha iyi oluyor.
şuan ayrısın sanıyorum, biraz kendinizi dinleyin.

gelecek ne gösterir belli olmaz, belki gelir evi ayıralım gel der :KK68:

valla kardeş senin işin zomuş hakkaten.
yani berbaer oturanların %95 inde aynı sorunlar oluyor, zaten duyulmaması imkansız. en ufağından bir sesin duyulur kapın kapalı bile olsa, üstüne yazılır çizilir.

ve ve iş kesinlikle erkekte bitiyor.
ama bazen devam etmemek daha iyi oluyor.
şuan ayrısın sanıyorum, biraz kendinizi dinleyin.

gelecek ne gösterir belli olmaz, belki gelir evi ayıralım gel der :KK68:

Sanmıyorum canım benim :KK43: Evet ayrıyım.. Maddi durumu sıfır ve bunu yapacak kapasitesi sıfır. Anne düşkünü. Çoook. Onu bırakmaz :stop: Hayırlısı Allah tan...

Minelll sende kendimi gördüm inan... Ben de 3 yıllık evliligimi bitiriyorum. .. 3 abla da bende var,eşim son çocuk ve tek erkek.. Tam bir ana kuzusu. Şehir dışında olmamıza rağmen 3 haftada bir annesindeydik, ki ben de çalışıyorum. KV ve KP aynı şekilde sen bizi ayırmak istiyorsun, biz seni ailenden aldık, kendi başınıza hareket edemezsiniz dediler. Yani kısacası kV KP , ben ve eşimden oluşan 4 kişilik bir aile kurdugumuzu söylediler. . bir surat asmam büyük olay oldu,ne annem kaldı ne babam laf soylemedikleri. .
O olayların üzerine yine birleştik eşimle, ikimiz de sakin insanlarız , kendi aramızda kavgamiz yoktur ama annesi doldurdu sanırım ve giderek uzaklastik. Konuşa konuşa ayrıldık, hatta ağlaya ağlaya diyebilirim. Hatta eşim evimizi ayirdiktan sonra bile hep görüşelim ama ailelere soylemeyelim dedi. Seviyordu sanırım beni... Şu an garip duygular içindeyim, hem ezilmekten kurtuldugum için seviniyorum, hem de bir daha böyle uysal bir eş bulabilecek miyim diye korkuyorum (ailesi hariç :) )

Minelll sende kendimi gördüm inan... Ben de 3 yıllık evliligimi bitiriyorum. .. 3 abla da bende var,eşim son çocuk ve tek erkek.. Tam bir ana kuzusu. Şehir dışında olmamıza rağmen 3 haftada bir annesindeydik, ki ben de çalışıyorum. KV ve KP aynı şekilde sen bizi ayırmak istiyorsun, biz seni ailenden aldık, kendi başınıza hareket edemezsiniz dediler. Yani kısacası kV KP , ben ve eşimden oluşan 4 kişilik bir aile kurdugumuzu söylediler. . bir surat asmam büyük olay oldu,ne annem kaldı ne babam laf soylemedikleri. .
O olayların üzerine yine birleştik eşimle, ikimiz de sakin insanlarız , kendi aramızda kavgamiz yoktur ama annesi doldurdu sanırım ve giderek uzaklastik. Konuşa konuşa ayrıldık, hatta ağlaya ağlaya diyebilirim. Hatta eşim evimizi ayirdiktan sonra bile hep görüşelim ama ailelere soylemeyelim dedi. Seviyordu sanırım beni... Şu an garip duygular içindeyim, hem ezilmekten kurtuldugum için seviniyorum, hem de bir daha böyle uysal bir eş bulabilecek miyim diye korkuyorum (ailesi hariç :) )
Neden böyle bu insanlar:(
Ne yapmayı düşünüyorsun?
Gercekten cok benziyor, tek fark biz konuşmadan 1 2 cümleyle hırslanıp ayrılmaya kalktık. Neredeyse 3 ay ayrı yaşadık. Dava bile açtım. Bir kaç gün önce ilk defa karşı karşıya geldik, ve barıştık.

Keşke birbirinizle net bir şekilde konuşsanız.
Boşanmak güzel değil ama hırsla da bitmiyor insanın içinde bir sızı kalıyor.
Kendi adıma keşke ilk gün görüşebilecek kadar gururumu çiğneseydim, belki bu derece üzülmezdik ikimiz de.

Tekrar net bir şekilde konuşmanı öneririm arkadaşım.
Yok olmuyorsa da elimden geleni yaptım dersin

Alışkanlık sonuçta illa ki başta özlediğin zamanlar olur ama böyle bi süt çocuğunun yokluğu sana hiçbi şey kaybettirmez.. dün de başka bi konuda yazdım üç tane arkadaşım ben daha ilk evliliğimi yapmadan ikinciyi yaptılar ve gayet mutlular Allah zamanı gelince senin de gönlüne göre versin inşallah

Neden böyle bu insanlar:KK43:
Ne yapmayı düşünüyorsun?
Gercekten cok benziyor, tek fark biz konuşmadan 1 2 cümleyle hırslanıp ayrılmaya kalktık. Neredeyse 3 ay ayrı yaşadık. Dava bile açtım. Bir kaç gün önce ilk defa karşı karşıya geldik, ve barıştık.

Keşke birbirinizle net bir şekilde konuşsanız.
Boşanmak güzel değil ama hırsla da bitmiyor insanın içinde bir sızı kalıyor.
Kendi adıma keşke ilk gün görüşebilecek kadar gururumu çiğneseydim, belki bu derece üzülmezdik ikimiz de.

Tekrar net bir şekilde konuşmanı öneririm arkadaşım.
Yok olmuyorsa da elimden geleni yaptım dersin
Biz 1 senedir deniyorduk, bu 1 yil içinde de soğukluk girdi aramıza, toparlayamadik. Ben elimden geleni yaptım. . Hatta düşün ki ailesine kalmaya gittik bir hafta sonu, ben evde yokken annesi ve babasıyla konuşmuş boşanmayi düşünüyoruz diye; onlar da uzatmayin o zaman demişler. Ertesi gün evimize dönmek için vedalasirken KP yüzüme bakmadı, kV nin de suratı asikti. .. Sonradan öğrendim bir önceki gece bunların konuşulduğunu. E be akilsiz madem bosayacaksin ne diye beni götürüyorsun oraya..
Bir de benim kV ve KP bizimle yaşamayı düşünüyordu, onlarda erkek bakarmis.. iyi davransalardi bakardım da sürekli küsüp, azarlayip, eşimi doldurduklari için ben de kısa devre yaptım. . Bu arada kvmin beğendiği gelin adayı da Bizden 1 hafta önce eşinden ayrıldı, evine döndü. . Oyy oy anlatsam neler çıkar, biriyle oturup sabahtan akşama kadar anlatasim var :) Kısacası bizden bişey çıkmaz, evleri de ayırdık zaten

Artık hayatta bir yanın unutana kadar boş.kalabalık ve huzur bulduğun ortamlardan çıkınca kendinle yanlız kalınca özellikle yatakta olur bu işte o noktada soruların başlar kendine böyle olsaydı böyle yapsaydım bu sorular hep kendine yönelik olur. Şimdi öncekine göre daha kırılgansın :KK1:

Minel nasıl barıştiniz anlatsana ayrintisiyla:21::KK31:
Ayrıntısı yok aslında. Bir tanıdık buluşturdu bizi habersiz. Önce kavga ettik. Sonra insanlar gibi konuşarak anlaşmayı denedik:D

Deneyince oluyormuş. Sonra kalk eve gidiyoruz dedi. Bir baktım evdeyim:D

Evinizde sen mi kalıyordun O MÜ ?bu 3 ay nerde kalmış ne yapmış ?Aklı başına gelmiştir umarım bir daha böyle blof yapmaz.Hep mutlu olun inş.

Evinizde sen mi kalıyordun O MÜ ?bu 3 ay nerde kalmış ne yapmış ?Aklı başına gelmiştir umarım bir daha böyle blof yapmaz.Hep mutlu olun inş.
İkimiz de evde kalmıyorduk. Boştu.
Şimdilik aklı başına gelmiş görünüyor. İnşaallah daim olur. Çok teşekkür ederim

Back
X