Bn yılına bakınca boşanmıştir dedim demekki dikis tutmayınca olmuyor biseyler o yıllarda danışmana gitsen is çözülür mü idi .merhaba arkadaşlar.
6 sene olmuş:) konu hortlamış.
Ben o zaman barışmıştım. Şuan boşanalı 14 ay oluyor tam. 29 yaşında boşanmış oldum. Keşke o zaman boşansaydım diyorum bazen ama gerçekten hayatta herşey tam da olması gerektiği zamanda oluyor galiba. O zaman boşansam şimdiki şartlarda olmazdım.
Boşandım.
İşime devam ediyorum. Özelde çalışıyorum zaten.
Kendime minik 2+1 ev tuttum. 1 kedim vardı 2.kedi aldım :)))
Kızlarımla birlikte yaşıyoruz.
Hayat şimdilik güzel.
İnsan zaman zaman yalnızlık çekse de bakıyorum da kaynana görümce derdinden iyidir.
Ex de ismini bilmediğim arkadaşlık sitelerinden birinden tek gecelik başladığı kişiyle nişanlanmış. Belki de evlenmiştir şimdiye bilemiyorum :)
Benim durumum şimdilik böyle.
Umarım seveceğim birini bulurum bir an önce, yaş oldu 30. Yaşım geçmeden :)))))
Aaa ne biçim dua oldu bu beddua mı oldu :)))Seninle konuşmuştuk. İnşallah sende yaptığı hataları o kadına yapmaz. Eğer öyle olursa boşanarak sadece kendini kurtarmamış, büyük de sevap işlemiş olursunAkıllandırarak.
Valla bilmiyorum. Çok garip bir şekilde instadan konuşunca bilgisayarımda açık kalmıştı hesabı ordan gördüm. Kız yazmıştı şu oteli istemem ucuz o, bu oteli isterim falan. Hatta beni falan da ekledi instadan. Ben çıktım hesabından görünce. Sonra nişan fotolarını profil resmî yapınca gördüm :)))A aaa sevindim bosanmaniza.
Tek gecelik iliskiler nasıl evliliğe dönüyor yaaa
Amin diyimKız inşallah yapar boşver yuva kuramasin
Yok kız, iyi tarafımdan kalktım bugün sanırım ajajajajkskdkfkfk. Yani belki akıllanmıştır diye düşündüm, daha doğru düzgün bir hayatı olur diye. Neyse, ex görümceler düşünsün artık.Aaa ne biçim dua oldu bu beddua mı oldu :)))
İnşaallah daha beterini yapar diyecektim ki kız çok fena. Hiiiiç kendini ezdirecek biri değil zaten benden 11 yaş büyük. Ezdirmesin bir zahmet. Ben 21 yaşında evlenmiştim kız şimdi 41 yaşındaymış. Aynı şeyleri yaşarsa garip olur zaten :)))
Valla değil danışmana gitmek, danışmanı yanımıza işe alsak çözülmezdi benceBn yılına bakınca boşanmıştir dedim demekki dikis tutmayınca olmuyor biseyler o yıllarda danışmana gitsen is çözülür mü idi .
A aaa.Valla bilmiyorum. Çok garip bir şekilde instadan konuşunca bilgisayarımda açık kalmıştı hesabı ordan gördüm. Kız yazmıştı şu oteli istemem ucuz o, bu oteli isterim falan. Hatta beni falan da ekledi instadan. Ben çıktım hesabından görünce. Sonra nişan fotolarını profil resmî yapınca gördüm :)))
Dayı kaç yaşında ?Aaa ne biçim dua oldu bu beddua mı oldu :)))
İnşaallah daha beterini yapar diyecektim ki kız çok fena. Hiiiiç kendini ezdirecek biri değil zaten benden 11 yaş büyük. Ezdirmesin bir zahmet. Ben 21 yaşında evlenmiştim kız şimdi 41 yaşındaymış. Aynı şeyleri yaşarsa garip olur zaten :)))
Hiiiiç iyi tarafından kalkma. Herkes yaşattığını yaşasın modu foreverYok kız, iyi tarafımdan kalktım bugün sanırım ajajajajkskdkfkfk. Yani belki akıllanmıştır diye düşündüm, daha doğru düzgün bir hayatı olur diye. Neyse, ex görümceler düşünsün artık.Bakalım yeni gelin kocasının ablalarına yağdırmasına göz yumacak mı?
Hangi çocuklar kız çok şükür çocuuum yok. Olsa gelinlik giydirip götürürdümA aaa.
Düğünlerine yeni bı sevgili yapıp katilçocuklar babalarının düğününü görmesin mi dersin savunma olarak
Mutlu ol ins..Valla değil danışmana gitmek, danışmanı yanımıza işe alsak çözülmezdi benceben bundan sonra 5 yıl daha evli kaldım. O zaman sorun olan görümcek yaşadığımız şehre taşındı. 6 ay geçti geçmedi boşandık
Çıtırlar şuan 41 ve 43 yaşındalarDayı kaç yaşında ?
Aminnnn. İnşaallah sen de çok mutlu ol arkadaşım.Mutlu ol ins..
Ben iki kızı. Var deyince cocuk olmus dedimHangi çocuklar kız çok şükür çocuuum yok. Olsa gelinlik giydirip götürürdüm
Pisiklerim kızlarım :))Ben iki kızı. Var deyince cocuk olmus dedim.. kediler sonra dank etti
Ay boşver, salmışın amcayı negzel, genç bul sen.Çıtırlar şuan 41 ve 43 yaşındalar
Kizlarimla yazmışsın ben onları insan evladı sandımHangi çocuklar kız çok şükür çocuuum yok. Olsa gelinlik giydirip götürürdüm
Valla öylesi yaranır. Tam layığını bulmuş, layığını bulan mutlu olur. Ama görümceler mutlu olmaz.Hiiiiç iyi tarafından kalkma. Herkes yaşattığını yaşasın modu forever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?