boşanmak zor mu? neden boşandınız?

Bn yılına bakınca boşanmıştir dedim demekki dikis tutmayınca olmuyor biseyler o yıllarda danışmana gitsen is çözülür mü idi .

Seninle konuşmuştuk. İnşallah sende yaptığı hataları o kadına yapmaz. Eğer öyle olursa boşanarak sadece kendini kurtarmamış, büyük de sevap işlemiş olursun Akıllandırarak.
Aaa ne biçim dua oldu bu beddua mı oldu :)))
İnşaallah daha beterini yapar diyecektim ki kız çok fena. Hiiiiç kendini ezdirecek biri değil zaten benden 11 yaş büyük. Ezdirmesin bir zahmet. Ben 21 yaşında evlenmiştim kız şimdi 41 yaşındaymış. Aynı şeyleri yaşarsa garip olur zaten :)))

A aaa sevindim bosanmaniza.
Tek gecelik iliskiler nasıl evliliğe dönüyor yaaa
Valla bilmiyorum. Çok garip bir şekilde instadan konuşunca bilgisayarımda açık kalmıştı hesabı ordan gördüm. Kız yazmıştı şu oteli istemem ucuz o, bu oteli isterim falan. Hatta beni falan da ekledi instadan. Ben çıktım hesabından görünce. Sonra nişan fotolarını profil resmî yapınca gördüm :)))

Yok kız, iyi tarafımdan kalktım bugün sanırım ajajajajkskdkfkfk. Yani belki akıllanmıştır diye düşündüm, daha doğru düzgün bir hayatı olur diye. Neyse, ex görümceler düşünsün artık. Bakalım yeni gelin kocasının ablalarına yağdırmasına göz yumacak mı?

Bn yılına bakınca boşanmıştir dedim demekki dikis tutmayınca olmuyor biseyler o yıllarda danışmana gitsen is çözülür mü idi .
Valla değil danışmana gitmek, danışmanı yanımıza işe alsak çözülmezdi bence ben bundan sonra 5 yıl daha evli kaldım. O zaman sorun olan görümcek yaşadığımız şehre taşındı. 6 ay geçti geçmedi boşandık

A aaa.

Düğünlerine yeni bı sevgili yapıp katil çocuklar babalarının düğününü görmesin mi dersin savunma olarak

Dayı kaç yaşında ?

Hiiiiç iyi tarafından kalkma. Herkes yaşattığını yaşasın modu forever

Mutlu ol ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…