- 5 Ocak 2016
- 315
- 252
- 23
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.Hakkında hayırlısı olsun canımMutluluğun daim olsun. Ben 5 aylık evliyim. yaklaşık 20 gündür baba evindeyim. eşimle hic anlasamadık ve bosanmaya karar verdik. kv ile yasıyordum. sorunlar sorunlar sorunlar... esim tam ana kuzusuydu! yarın bosanma islemlerini baslatıcam hayat devam ediyor
Nekadar oldu barisali peki simdi iyimisiniz duzeldimi esinNeden böyle bu insanlar
Ne yapmayı düşünüyorsun?
Gercekten cok benziyor, tek fark biz konuşmadan 1 2 cümleyle hırslanıp ayrılmaya kalktık. Neredeyse 3 ay ayrı yaşadık. Dava bile açtım. Bir kaç gün önce ilk defa karşı karşıya geldik, ve barıştık.
Keşke birbirinizle net bir şekilde konuşsanız.
Boşanmak güzel değil ama hırsla da bitmiyor insanın içinde bir sızı kalıyor.
Kendi adıma keşke ilk gün görüşebilecek kadar gururumu çiğneseydim, belki bu derece üzülmezdik ikimiz de.
Tekrar net bir şekilde konuşmanı öneririm arkadaşım.
Yok olmuyorsa da elimden geleni yaptım dersin
1 hafta ancak oluyor.Nekadar oldu barisali peki simdi iyimisiniz duzeldimi esin
Benimki biraz karışık canım burada yazarak anlatması çok zor.Sen neden boşanıyorsun çok özel değilse?sen davanı aç paşa paşa istiyorum diyicek benimkide neler neler dedide bakalım pazartesi duruşmam var ne diyicek
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ne-yapicagimi-bilemiyorum.849993/ ve daha neler neler bugün duruşmamız varBenimki biraz karışık canım burada yazarak anlatması çok zor.Sen neden boşanıyorsun çok özel değilse?
Neden yeni konu açmayıp, 6 sene önceki konuya yorum yaptınız ki? İnsanlar sizi göremez bu şekilde.Merhabalar ben de Türkmenistan vatandaşı ile evlendim. Biz kaçak olduğu için 5 yıl birlikte yaşadık sonrasında evlendik. Ailesi çok karışık ben çok sevdiğim için 6 yıl boyunca herşeylerine koştum bütün işlerimi erteledim iptal ettim sırf onlar için. Beni çok kullandılar kendi işleri için yani Türk vatandaşı olduğum için herşeyi benim üzerimden yaptılar. Eşim kaçaktı herşeyi benim sayemde yaptı kendine araç aldı benim üzerime yaptı. Ben rahmetli annemden maaş alıyordum senelerdir onu da yedi. Kendisi için çalıştı sadece evdeki eşyaları bile benim sayemde aldık ailesi ile 3 sene birlikte yaşamak zorunda kaldım. 4 yıl sonra beni ailemden istediler o da şöyle oldu herşeyi benim ailem hazırladı onlar sadece giyinip süslenip beni istemeye geldiler eşim bir çiçek yaptırdı çikolata tepsisi bile bendendi. Sonra evlendik ama evlenmeden önce çok düşündüm doğru mu yapıyorum diye. Bana mesela hiç alyans almadı 4 yıl sonra istemeye gelmeden 1 hafta önce aldı yüzükleri neyse bir şekilde evlendik sonra ben çeyiz parası aldım onunla da eksik olan eşyalarımı tamamladım geri kalanı ile de eşim kendine araç aldı. Ama şuan herşeyi ben yaptım kendim başardım diyor ben de ses çıkarmıyorum. Eğer ben bişey dersem kesin boşanırız. Ailem bana çok destek oluyor evlenirken çeyizimi ailem aldı bana eşimin ailesi kutlama bile yapmadı fakat sözde çok saygıdan söz ederler kendilerine saygıları olsa bana daha iyi olurlardı. Eşim ailemle görüşmemi istemiyor hatta onlarda kalmamı iyi olmamı istemiyor çünkü kıskanıyor böyle bir ailem olduğu için. Ben gerçekten çok doluyum. En son ailesi ile çok kötü kavga ettim bana laf söyledikleri için ve eşim de hiç ses çıkarmadığı için bavulumu toplayıp gidiyordum tuttular beni gitme diye keşke o gün vurup kapıyı çıksaydım. O günden 1 ay geçti fakat benim hiç huzurum kalmadı sürekli eşimle herşeyden kavga ediyoruz ve bana çok kötü hakaretler ediyor. Aslında her zaman ederdi ama artık çok soğudum seviyorum aslında fakat soğudum eşimden. Kültür farkımız çok fazla ve evdeki işlerin sadece benim görevim olduğunu düşünüyor. Küfretmekten hiç çekinmiyor ağzı çok bozuk. Boşanmaya karar verdim eşim zaten ben olmasam da vatandaş olur diye düşünüyorum. Ama boşandığımız zaman ona ne olur diye çok düşünüyorum üzülüyorum. Ama kararımdan vazgeçmek istemiyorum. Çünkü kendime hiçbir şey katamadım yıllardır olduğum yerde sayiyorum 25 yaşındayım daha çok gencim. Ailesinde ahlak denen birşey yok kardeşi bir kızı hamile bıraktı annesi çocuğunu aldırıp kızı evden kovdu sonra tekrar barıştılar aileden uzakta yaşıyorlar. Annesi zaten evli bir adamla yaşıyor üstelik çocuğu var kız kardeşı desen yolun yolcusu ben bu aileye çocuk getirmek istemiyorum inşallah boşanmadan hamile kalmam. Bana dua edin lütfen çok bunalımdayım aileme söyledim düşüncemi şuan gizli gizli para biriktiriyorum.
Çok benzer sebeplerden boşandım bir gün bile keşke demedim pişman olmadım her gün ondan ve akıl ailesi ailesinden kurtulduğum için şükrediyorum evimden artık bağırış cagiris mutsuzluk değil huzur sükunet akiyorKızlar merhaba..
3 yıllık evli 24 yaşında bir bayanım. Dün (eski)eşimle konuşup boşanma kararı aldık. Daha doğrusu kararını bana bildirdi. 3 ay önce ayrılık kararı alıp 20 günlük babamın evinde kalmışlığım var. Karar benimdi, sonra konuştuk birbirimizi sevdiğimize ve sorunları aşabileceğimize inandık. tekrar barıştık. Sorunumuz sade ve sadece onun ailesi ! tek erkek 5 abla ve 1 anne olan yaşamına beni alması çok zorladı sanırım onları. Öyle ki daha 3 aylık evliyken büyük görümcemin sen bizi ayıramayacaksın demesinden anlamalıydım! Sorun şu ki dün karşıma geçip 3 ay oldu sen hala ablamlarla konuşmuyorsun ben ayrılmak istiyorum dedi. Onlar benim için önemli dedi. Aslında ben de tam anlamıyla bu 3 ayda bunu hissetsem de söylemeye cesaret edememiştim. Beni hala çok çok sevdiğini de ekledi(!) Doğrusu ben de onu çok seviyorum ama sevgi anlayışımızın aynı olduğunu hiç zannetmiyorum. Çok sabırlı davrandı Allah var, ne demek 3 ay dimi :)
Sorunum şu ki gerek dün boşanmayla ilgili söyledikleri, gerek sebep gösterdiği saçmalıklar beni fazlasıyla soğuttu. Daha aileme durumu anlatmadım bile, iyice düşündüm tüm gece ve böyle bir adamla olmadığına çok şükrettim. Şuan kendimi hiiç olmadığım kadar iyi hissediyorum, sanki üzerimden bir yük kalkmış gibi, büyük bir savaşı kazanmış gibi.
Bu ruh halimin devamı için tavsiyeleriniz var mı? Beni nelerin beklediğini bilmiyorum. Gerçekten böyle bir adamın yokluğu bana ne kaybettirebilir bilmek istiyorum...
Konu sahibi buralarda imiş. Baya da eski konu ama boşanmışlar sanırım sonunda.
Çok benzer sebeplerden boşandım bir gün bile keşke demedim pişman olmadım her gün ondan ve akıl ailesi ailesinden kurtulduğum için şükrediyorum evimden artık bağırış cagiris mutsuzluk değil huzur sükunet akiyor
merhaba arkadaşlar.Minel00 ne yapıyorsun şu an?
Bosandiniz mi konu çok eski ama .Kızlar merhaba..
3 yıllık evli 24 yaşında bir bayanım. Dün (eski)eşimle konuşup boşanma kararı aldık. Daha doğrusu kararını bana bildirdi. 3 ay önce ayrılık kararı alıp 20 günlük babamın evinde kalmışlığım var. Karar benimdi, sonra konuştuk birbirimizi sevdiğimize ve sorunları aşabileceğimize inandık. tekrar barıştık. Sorunumuz sade ve sadece onun ailesi ! tek erkek 5 abla ve 1 anne olan yaşamına beni alması çok zorladı sanırım onları. Öyle ki daha 3 aylık evliyken büyük görümcemin sen bizi ayıramayacaksın demesinden anlamalıydım! Sorun şu ki dün karşıma geçip 3 ay oldu sen hala ablamlarla konuşmuyorsun ben ayrılmak istiyorum dedi. Onlar benim için önemli dedi. Aslında ben de tam anlamıyla bu 3 ayda bunu hissetsem de söylemeye cesaret edememiştim. Beni hala çok çok sevdiğini de ekledi(!) Doğrusu ben de onu çok seviyorum ama sevgi anlayışımızın aynı olduğunu hiç zannetmiyorum. Çok sabırlı davrandı Allah var, ne demek 3 ay dimi :)
Sorunum şu ki gerek dün boşanmayla ilgili söyledikleri, gerek sebep gösterdiği saçmalıklar beni fazlasıyla soğuttu. Daha aileme durumu anlatmadım bile, iyice düşündüm tüm gece ve böyle bir adamla olmadığına çok şükrettim. Şuan kendimi hiiç olmadığım kadar iyi hissediyorum, sanki üzerimden bir yük kalkmış gibi, büyük bir savaşı kazanmış gibi.
Bu ruh halimin devamı için tavsiyeleriniz var mı? Beni nelerin beklediğini bilmiyorum. Gerçekten böyle bir adamın yokluğu bana ne kaybettirebilir bilmek istiyorum...
Seninle konuşmuştuk. İnşallah sende yaptığı hataları o kadına yapmaz. Eğer öyle olursa boşanarak sadece kendini kurtarmamış, büyük de sevap işlemiş olursunmerhaba arkadaşlar.
6 sene olmuş:) konu hortlamış.
Ben o zaman barışmıştım. Şuan boşanalı 14 ay oluyor tam. 29 yaşında boşanmış oldum. Keşke o zaman boşansaydım diyorum bazen ama gerçekten hayatta herşey tam da olması gerektiği zamanda oluyor galiba. O zaman boşansam şimdiki şartlarda olmazdım.
Boşandım.
İşime devam ediyorum. Özelde çalışıyorum zaten.
Kendime minik 2+1 ev tuttum. 1 kedim vardı 2.kedi aldım :)))
Kızlarımla birlikte yaşıyoruz.
Hayat şimdilik güzel.
İnsan zaman zaman yalnızlık çekse de bakıyorum da kaynana görümce derdinden iyidir.
Ex de ismini bilmediğim arkadaşlık sitelerinden birinden tek gecelik başladığı kişiyle nişanlanmış. Belki de evlenmiştir şimdiye bilemiyorum :)
Benim durumum şimdilik böyle.
Umarım seveceğim birini bulurum bir an önce, yaş oldu 30. Yaşım geçmeden :)))))
A aaa sevindim bosanmaniza.merhaba arkadaşlar.
6 sene olmuş:) konu hortlamış.
Ben o zaman barışmıştım. Şuan boşanalı 14 ay oluyor tam. 29 yaşında boşanmış oldum. Keşke o zaman boşansaydım diyorum bazen ama gerçekten hayatta herşey tam da olması gerektiği zamanda oluyor galiba. O zaman boşansam şimdiki şartlarda olmazdım.
Boşandım.
İşime devam ediyorum. Özelde çalışıyorum zaten.
Kendime minik 2+1 ev tuttum. 1 kedim vardı 2.kedi aldım :)))
Kızlarımla birlikte yaşıyoruz.
Hayat şimdilik güzel.
İnsan zaman zaman yalnızlık çekse de bakıyorum da kaynana görümce derdinden iyidir.
Ex de ismini bilmediğim arkadaşlık sitelerinden birinden tek gecelik başladığı kişiyle nişanlanmış. Belki de evlenmiştir şimdiye bilemiyorum :)
Benim durumum şimdilik böyle.
Umarım seveceğim birini bulurum bir an önce, yaş oldu 30. Yaşım geçmeden :)))))
Kız inşallah yapar boşver yuva kuramasinSeninle konuşmuştuk. İnşallah sende yaptığı hataları o kadına yapmaz. Eğer öyle olursa boşanarak sadece kendini kurtarmamış, büyük de sevap işlemiş olursunAkıllandırarak.
Kötülük.Kız inşallah yapar boşver yuva kuramasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?