Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güçlü görünüyorum ama aslımda içimde büyük bir acı var zayıflık var bununla nasıl başedeceğimi bilmiyorumsize hayatı zehır eden ınsandan kacın. dönüp arkanıza bile bakmayın. hatta dikiz aynasına bile bakmayın!! elalemı de kaaleye almayın. evlenmesen evde kaldın derler, evlensen cocuk yokmu derler , bı cocuk yapsan ıkıncı olmuyomu derler, boşansan aa dul kaldı derler... derlerde derler.. kımseyi kaalye almayın insanları memnun etmek ıcın degıl kendınızı mutlu etmek ıcın yasayın. güçlü olun.
ömür boyu acı cekecegınıze ömür boyu zayıf olacagınıza bir kac ay dişinizi sıkın uzulun daha iyi... kangren olan yerı kesıp atmazsanız vucudunuzu sarar. kurtulun sızı uzen herseyden cok cok dua edın. zor ama yapabılırsınızGüçlü görünüyorum ama aslımda içimde büyük bir acı var zayıflık var bununla nasıl başedeceğimi bilmiyorum![]()
Boşanmak çok zor tabi kolay değil hariçten gazel okumak kolaydır bunu yaşayan bilir kim hiç üzülmedim hiç zor gelmedi diyorsa yalan söyler çünkü aynı yatağa baş koydugun insan kocandir.. Sevgiliden ayrilinir gibi ayrilinmaz.. Bu süreçte psikolojik destek alırsan kesinlikle iyi gelecektir, çevren ne kadar destek olmaya çalışsa da bilmez, anlamaz bu durumu geçmiş olsun..arkadaşlar merhaba daha yeni evliyim, 4 ay kadar oldu yalnız çok az süre beraber kaldık eşimle, ailemin yanındayım ve davayı açtım yalnız bu boşanma sürecı daha başlamadan bana çok ağır geldi, bu süreci yaşayan yada tanıklık edenlerden tavsiye bekliyorum....
Evet buna ben de katılıyorum ve kolay değil tabi zor bir süreçömür boyu acı cekecegınıze ömür boyu zayıf olacagınıza bir kac ay dişinizi sıkın uzulun daha iyi... kangren olan yerı kesıp atmazsanız vucudunuzu sarar. kurtulun sızı uzen herseyden cok cok dua edın. zor ama yapabılırsınız![]()
Psikologa nerede gittiniz ve nasıl bir kişilik bozukluğu olduğunu söyledilerEşimde kişilik bozukluğu olduğunu söyledi psikologlar, evliliğin yürümesinin çok zor olduğunu söylediler. Psikolojik şiddet uyguluyordu bedenimde ve karakterimde sürekli kusurlar buluyordu, düzeltme yoluna gidelim dediğimde de sen değişmezisin busun önceden farkettim bu tavırlarını ama maalesef gibi şeyler söylüyordu. Kısacası sevemedi beni daha doğrusu evlenince birden soğudu..
Özel kliniğe gittim narsistik kişilik bozukluğu olabileceğini söylediler, kendisini oraya gitmeye ikna etmemi istediler ama bu mümkün olmadı tabi kabul etmedi.Psikologa nerede gittiniz ve nasıl bir kişilik bozukluğu olduğunu söylediler
Yasadiklarinin uzdugu kadar uzmez bu surec sanirim seni.uzmanlar bile olmaz bu is diyorsa cidden olmaz demekki.bi zaman zor gelir.etrafi dinleme kimse basina gelmedikce anlamaz neyin ne oldugunu.kimse mutlu olsa zaten evliligini bitirmez.kendin icin en iyisini yaptigini dusun ve gerisini salla gitsin.arkadaşlar merhaba daha yeni evliyim, 4 ay kadar oldu yalnız çok az süre beraber kaldık eşimle, ailemin yanındayım ve davayı açtım yalnız bu boşanma sürecı daha başlamadan bana çok ağır geldi, bu süreci yaşayan yada tanıklık edenlerden tavsiye bekliyorum....
arkadaşlar merhaba daha yeni evliyim, 4 ay kadar oldu yalnız çok az süre beraber kaldık eşimle, ailemin yanındayım ve davayı açtım yalnız bu boşanma sürecı daha başlamadan bana çok ağır geldi, bu süreci yaşayan yada tanıklık edenlerden tavsiye bekliyorum....