Boşanmak...

Beria zmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
16
8
1
arkadaşlar merhaba daha yeni evliyim, 4 ay kadar oldu yalnız çok az süre beraber kaldık eşimle, ailemin yanındayım ve davayı açtım yalnız bu boşanma sürecı daha başlamadan bana çok ağır geldi, bu süreci yaşayan yada tanıklık edenlerden tavsiye bekliyorum....

Bu süreç tabiki zordur. Allah yardımcın olsun öncelikle. Sebebini yazmamışsın. O yüzden çok yorum yapamayacağım. Ama eminsen ayrılmaya zerre pişmanlık duymazsın. Boşanma sürecinde yalnız olma kafanı meşgul edecek aktiviteler bulmaya çalış. İnan çok iyi gelir. Belli bi zaman sonra zaten unuttuğunu göreceksin. Elalemin dediklerine de takılma. İnsanlar boş konuşmayı çok sever.

Allah yardımcınız olsun, sebebi ne boşanmanızın?

Eşimde kişilik bozukluğu olduğunu söyledi psikologlar, evliliğin yürümesinin çok zor olduğunu söylediler. Psikolojik şiddet uyguluyordu bedenimde ve karakterimde sürekli kusurlar buluyordu, düzeltme yoluna gidelim dediğimde de sen değişmezisin busun önceden farkettim bu tavırlarını ama maalesef gibi şeyler söylüyordu. Kısacası sevemedi beni daha doğrusu evlenince birden soğudu..

süreç yıpratır belki ama sonunda meyvesi güzel olacak. çünkü cidden böyle biriyle evlilik işkence gibi..

size hayatı zehır eden ınsandan kacın. dönüp arkanıza bile bakmayın. hatta dikiz aynasına bile bakmayın!! elalemı de kaaleye almayın. evlenmesen evde kaldın derler, evlensen cocuk yokmu derler , bı cocuk yapsan ıkıncı olmuyomu derler, boşansan aa dul kaldı derler... derlerde derler.. kımseyi kaalye almayın insanları memnun etmek ıcın degıl kendınızı mutlu etmek ıcın yasayın. güçlü olun.

Geçmiş olsun
Yoracak yıpratacak ama geçecek inşallah. Zaman en bütük acıları bile unutturuyor.
Şok yaşıyor olmanız ya da olayı anlamlandıramamanız çok normal. Çok yeni bir evlilik. Daha bu kavrama alışamadan boşanmayla karşı karşıya kalmışsınız.
Bu durumu aşamazsanız eğer uzman desteği alın ve tüm hayatınızı erkilemesine izin veemeyin.

size hayatı zehır eden ınsandan kacın. dönüp arkanıza bile bakmayın. hatta dikiz aynasına bile bakmayın!! elalemı de kaaleye almayın. evlenmesen evde kaldın derler, evlensen cocuk yokmu derler , bı cocuk yapsan ıkıncı olmuyomu derler, boşansan aa dul kaldı derler... derlerde derler.. kımseyi kaalye almayın insanları memnun etmek ıcın degıl kendınızı mutlu etmek ıcın yasayın. güçlü olun.
Güçlü görünüyorum ama aslımda içimde büyük bir acı var zayıflık var bununla nasıl başedeceğimi bilmiyorum:(

Güçlü görünüyorum ama aslımda içimde büyük bir acı var zayıflık var bununla nasıl başedeceğimi bilmiyorum:KK43:
ömür boyu acı cekecegınıze ömür boyu zayıf olacagınıza bir kac ay dişinizi sıkın uzulun daha iyi... kangren olan yerı kesıp atmazsanız vucudunuzu sarar. kurtulun sızı uzen herseyden cok cok dua edın. zor ama yapabılırsınız :KK43:

arkadaşlar merhaba daha yeni evliyim, 4 ay kadar oldu yalnız çok az süre beraber kaldık eşimle, ailemin yanındayım ve davayı açtım yalnız bu boşanma sürecı daha başlamadan bana çok ağır geldi, bu süreci yaşayan yada tanıklık edenlerden tavsiye bekliyorum....
Boşanmak çok zor tabi kolay değil hariçten gazel okumak kolaydır bunu yaşayan bilir kim hiç üzülmedim hiç zor gelmedi diyorsa yalan söyler çünkü aynı yatağa baş koydugun insan kocandir.. Sevgiliden ayrilinir gibi ayrilinmaz.. Bu süreçte psikolojik destek alırsan kesinlikle iyi gelecektir, çevren ne kadar destek olmaya çalışsa da bilmez, anlamaz bu durumu geçmiş olsun..

ömür boyu acı cekecegınıze ömür boyu zayıf olacagınıza bir kac ay dişinizi sıkın uzulun daha iyi... kangren olan yerı kesıp atmazsanız vucudunuzu sarar. kurtulun sızı uzen herseyden cok cok dua edın. zor ama yapabılırsınız :KK43:
Evet buna ben de katılıyorum ve kolay değil tabi zor bir süreç

Eşimde kişilik bozukluğu olduğunu söyledi psikologlar, evliliğin yürümesinin çok zor olduğunu söylediler. Psikolojik şiddet uyguluyordu bedenimde ve karakterimde sürekli kusurlar buluyordu, düzeltme yoluna gidelim dediğimde de sen değişmezisin busun önceden farkettim bu tavırlarını ama maalesef gibi şeyler söylüyordu. Kısacası sevemedi beni daha doğrusu evlenince birden soğudu..
Psikologa nerede gittiniz ve nasıl bir kişilik bozukluğu olduğunu söylediler

Psikolojik şiddet uygulayan birinin boşluğu??
Düşünüyorum da ne kdar büyük olabilir ki?
Şiddet boşluğu olur bak. Ona bişey diyemem.
Geçmiş olsun..

Psikologa nerede gittiniz ve nasıl bir kişilik bozukluğu olduğunu söylediler
Özel kliniğe gittim narsistik kişilik bozukluğu olabileceğini söylediler, kendisini oraya gitmeye ikna etmemi istediler ama bu mümkün olmadı tabi kabul etmedi.

Yasadiklarinin uzdugu kadar uzmez bu surec sanirim seni.uzmanlar bile olmaz bu is diyorsa cidden olmaz demekki.bi zaman zor gelir.etrafi dinleme kimse basina gelmedikce anlamaz neyin ne oldugunu.kimse mutlu olsa zaten evliligini bitirmez.kendin icin en iyisini yaptigini dusun ve gerisini salla gitsin.

4 aylık evliliği hakim bitirmez diye biliyorum en az 1 sene dolması gerekiyor. Hatta burda bir üye bunun için beklemişti diye okumuştum.

Back
X