Boşanmak...

Yasadiklarinin uzdugu kadar uzmez bu surec sanirim seni.uzmanlar bile olmaz bu is diyorsa cidden olmaz demekki.bi zaman zor gelir.etrafi
4 aylık evliliği hakim bitirmez diye biliyorum en az 1 sene dolması gerekiyor. Hatta burda bir üye bunun için beklemişti diye okumuştum.
çekişmeli bir dava açacağım, anlaşmalı olmadığı in delillerle desteklendiğinde ve karşı taraf kabul ettiğinde bitiyor, aynı sebepten 5 ay sonra bitiren bir arkadaşla tanıştım.

çekişmeli bir dava açacağım, anlaşmalı olmadığı in delillerle desteklendiğinde ve karşı taraf kabul ettiğinde bitiyor, aynı sebepten 5 ay sonra bitiren bir arkadaşla tanıştım.

Öyle mı bilmiyordum ben sadece senesi dolmadan hakimin boşamadığını biliyordum. Zaten karar kesinse bence anlaşmalı da boşanmamalı tazminatını aldın çatır çatır

Eşimde kişilik bozukluğu olduğunu söyledi psikologlar, evliliğin yürümesinin çok zor olduğunu söylediler. Psikolojik şiddet uyguluyordu bedenimde ve karakterimde sürekli kusurlar buluyordu, düzeltme yoluna gidelim dediğimde de sen değişmezisin busun önceden farkettim bu tavırlarını ama maalesef gibi şeyler söylüyordu. Kısacası sevemedi beni daha doğrusu evlenince birden soğudu..
Geçmiş olsun canım .. Zor bir süreç ancak geçer, geçmeyen iş bitmeyen dert olmaz. Kurulu bir yuvayı yıkmak elbette ki zor gelir ancak zamana bırak Herşeyi evli kalıp yıpranacağına böylesi daha iyi okur kimbilir ...
Allah yardımcın olsun bol şanslar hayatta

Öyle mı bilmiyordum ben sadece senesi dolmadan hakimin boşamadığını biliyordum. Zaten karar kesinse bence anlaşmalı da boşanmamalı tazminatını aldın çatır çatır
Niye ki adam kötülük olsun diye yapmiyor adamın profil o

Özel kliniğe gittim narsistik kişilik bozukluğu olabileceğini söylediler, kendisini oraya gitmeye ikna etmemi istediler ama bu mümkün olmadı tabi kabul etmedi.
O kişiler zaten kendilerini hasta olarak görmezler kendilerini mükemmel sanarlar
Başa çıkabilmen için bir şeyler söylemediler mi

O kişiler zaten kendilerini hasta olarak görmezler kendilerini mükemmel sanarlar
Başa çıkabilmen için bir şeyler söylemediler mi
Hiçbir kişilik bozukluğunda kendilerini hasta kabul etmiyorlar bu dahasıkıntılı tabi, ilk başta söylemişlerdi ama sonra gittiğimde mevzunun patalojik bi boyutta olduğunu söylediler, tek başıma bir psikolog dahi olsam yapabileceğim birşey yokmuş..

Hiçbir kişilik bozukluğunda kendilerini hasta kabul etmiyorlar bu dahasıkıntılı tabi, ilk başta söylemişlerdi ama sonra gittiğimde mevzunun patalojik bi boyutta olduğunu söylediler, tek başıma bir psikolog dahi olsam yapabileceğim birşey yokmuş..
Eee ailesi bilmiyor muymuş bu durumu ya da siz hiç suphelenmediniz mi sizden hiç kimse bir şey demedi mi

Ar
Özel kliniğe gittim narsistik kişilik bozukluğu olabileceğini söylediler, kendisini oraya gitmeye ikna etmemi istediler ama bu mümkün olmadı tabi kabul etmedi.

Arkadaşım eğer narsisistik kişilik bozukluğu varsa ve sen 4. ayda bunu anlayıp boşanmaya karar verdiysen çok güçlü ve aklı başında bir insansın demek ki. Boşanmak, hayallerinin bu kadar çabuk yıkılması falan çok zor biliyorum ama çok büyük bir beladan kurtuluyorsun. Sana dönmek isteyecek emin ol sakın dönme. Ben 4 yıl kaybettim asla düzelmiyorlar daha beter oluyorlar. Facebookta narsistlerle ilgili sayfalar, kurbanların yaşadıkları var aç oku.

Ar

Arkadaşım eğer narsisistik kişilik bozukluğu varsa ve sen 4. ayda bunu anlayıp boşanmaya karar verdiysen çok güçlü ve aklı başında bir insansın demek ki. Boşanmak, hayallerinin bu kadar çabuk yıkılması falan çok zor biliyorum ama çok büyük bir beladan kurtuluyorsun. Sana dönmek isteyecek emin ol sakın dönme. Ben 4 yıl kaybettim asla düzelmiyorlar daha beter oluyorlar. Facebookta narsistlerle ilgili sayfalar, kurbanların yaşadıkları var aç oku.
Sizede geçmiş olsun, sizin fareketmenzie sebep olan alametler neydi peki

Ar

yanı başınızdaki insanı nasıl fark etmiyorsunuz anlamıyorum narsiszm den bahsediyoruz!

Ailesi karakterinin böyle olduğunu savunuyor, zaten etraflarında ki insanlara gayet iyiler asıl tavırları ailelerine...
belki narsist değil, sadece karakteri bozuk, yetiştirilme şeklinde sorun var, kendini beğenmişlik özellikleri gösteriyor

belki narsist değil, sadece karakteri bozuk, yetiştirilme şeklinde sorun var, kendini beğenmişlik özellikleri gösteriyor
Psikologlardan bu tanımı duymadan evvel narsisizm nedir narsisist kimdir bilmezdim. Dediğim gibi bana karşı tavırlarını duyan uzmanlar mevzunun patalojik bir evrede olduğunu söyledi, karakteridir az sabır düzelir deselerdi veya bunu yaşayan arkadaşlar bir evredir atlattık sıkıntı yaşadık ama şimdi mutluyuz deselerdi, boşanmamış olmasalardı bende elbette aynı yolu tutardım, hayallerin yıkılması kolay değil çünkü..

Bir tanıdığım daha aynı sebepten çok kısa sürede boşandı.

Ya bu kişilik bozuklukları evlenemeden anlaşılmıyor mu? Tanışma süreciniz ne kadar sürdü?

Siz sanırım hayalleriniz yıkıldığı için boşluğa düştüğünüzü sanıyorsunuz. Yoksa sürekli size hakaret eden, eleştiren birinin bıraktığı boşluk acıtmaz. Aksine onun adından bile kurtulduğunuz gün çok hafifleyeceğinize inanıyorum.

Back
X