bosanmak

Bakınız arkadaşlar kamu spotu yorum yapacam,konu sahibi bir evladım var diğerine hamileyim demiş yani var olan iki evlattan bahsetmis,olmuş artık karnında canından kanindan,bizim haddimize düşmez nasıl yaptın,niye yaptın yapmayaydin zaten mutlu degilmissin demek,konu sahibi mutlu değilim ama ikinci çocuk yapayım mı diye sormamis sorsa amenna fikrimizi soyleyelim,yani demem odur ki böyle yorumlar konunun asıl amacından çıkıp fikir istenilen konudan uzaklaşıp başka yöne gidiyor hoş olmuyor,ilerde ben de yapar İsem beni de uyarin,uyaralim Türkiye'nin neresinde yaşıyor ve yasitiliyorsa,esen kalın hoş kalın efenim.

Aynı durumun içine girmek üzere olan bir kadında konuyu okuyabilir. O yüzden neden yaptın, niçin yaptın sorularının yöneltilmesini doğru buluyorum. Yaşamak üzere olan kişilerin özeleştiri yapabilmesi için.
Yok uyarmayacağım hatta like atacağım. İleride yaptığında sende Türkiye'nin neresinde yaşıyor ve yaşatılıyorsan hoş kal esen kal efenim.

Hapiste olduğu için size destek olamaması yanınızda olamamasi normal değil mi? Niçin hapiste bilmiyorum sorunu tam olarakta anlayamadim ama suçu, günahı yoksa hapise girmeden önce ihanet yalan yoksa sorumluluk sahibiyse herşey iyiyse boşanmak niye ki . Bu şartlarda insan hayat arkadaşından vazgeçermi ciddi bir nedeniniz yoksa..

Konuyu okuyor olabilir evet ama etki eder mi bilmem keşke etse ama maalesef biz böyle yazarsak konu sahibi pişmanlık duyabilir uzulebilir: ( hem milyon kez yazılmış üzerine tartışılmış bir konu,konu sahibi bile isteye yapmış işte yazsak cizsek ne fayda

Faydası yok ama okuyup kesinlikle vazgeçmeyecekler diyemeyiz işte, benim içim el vermiyor sonuçta söz konusu olan o masum bebekler. Böyle ailelerde büyümeyi hak etmiyor hiçbir birey

Merhaba

Boşanmak bir çözüm mü küçük çocuklar ile sorununuz nedir konuşuyormusumuz eşiniz ile sıkıntınızı anlatın, çözüm arayım eksik ne ise tamamlayın aynı evde sessiz sinema oynamak kimseye birşey kazandırmaz. Çözüm içinizdeki sevgiyi dışa yansıtma ve bunu hissetmektir. Umarım başabilirsiniz

1000 yıl yaşasam, 800 evlilik yapsam, 900 çocuk dogursam, şu kafayı anlayamam.
Ikinci çocuk kız olursa ne olacak?
Babasının koruyup kollamasi gereken ilk çocuğunuzun yükünü, neden ikincinin omuzlarına birakiyorsunuz?
Tek çocukla zor olan boşanma, ikinci çocukla neden ve nasıl kolaylaşıyor?
Boşanmayı düşündüğünüz bir adamdan neden çocuk sahibi olmaya kalkiyorsunuz?
Sizin erkek çocuğunuz olsa, ailenize ne faydasi var?

Mart ayındaki konunuz. Eşinizle hapisteyken tekrar mı evlendiniz?

E eski konun çıktı.Boşanmışsın bu adamdan sonrasında niye evlendin?Nikah yok sanırım.İlk öğrendiğinde çocuğu da aldırmak istemişsin vazgeçmişsin sonra.Sen de ne yapacağını bilmiyor gibisin.Hem de hiçbir adımında.

ben ikinci cococugum var artik niye yapdn denince aldrcakmiyim ki

ilk erkek cocugum olsa ikinciyide emin olun kiz isderdm. ben iki anneliyide tatmak isdedm

yo benim nikahm var imamda resmide gercek kocam benim aldrmak isdedm cunki benim hastaligim var sandm dogum masrafli olucakdi ama doktor yendiymi soyledi ve dogurmaya karar verdm

hapıstekı adamdan nasıl hamıle kaldınız ben ona takıldım?????
ayrıca anladıgım kadarıyla gelırınız yok, eş hapıste, eş aılesınde bır destek yok, sız bırde kendı bencıllıgınıze ıkıncıye hamıle kalmısınız bravo valla, sonra gelsın gelecegın berdusları...

pembe oda muhabbeti var ya,hapiste millet yan kogusa delik acip ordan hallenince mi ne uygulamaya alinan birseydi yanilmiyorsam
Benim cozemedigim,adam baskasiyla evlenmis 15 gun sonra hapse dusmus,ne ara bosandi ne ara konu sahibiyle yeniden evlendi? Klinik vaka yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…