- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
kusura bakma ama seni anlayamadım 2.çocuk boşanma hep tezatlık madem öyle üç dört beş doğur kalabalık aile ol sonra boşan bu ne ya
Önce aileni tebrik ediyorum sonra onlara uyup bir bebek daha yaptığın için seni de tebrik ediyorum.aylem benden erkek cocuk isdedi
Bakınız arkadaşlar kamu spotu yorum yapacam,konu sahibi bir evladım var diğerine hamileyim demiş yani var olan iki evlattan bahsetmis,olmuş artık karnında canından kanindan,bizim haddimize düşmez nasıl yaptın,niye yaptın yapmayaydin zaten mutlu degilmissin demek,konu sahibi mutlu değilim ama ikinci çocuk yapayım mı diye sormamis sorsa amenna fikrimizi soyleyelim,yani demem odur ki böyle yorumlar konunun asıl amacından çıkıp fikir istenilen konudan uzaklaşıp başka yöne gidiyor hoş olmuyor,ilerde ben de yapar İsem beni de uyarin,uyaralim Türkiye'nin neresinde yaşıyor ve yasitiliyorsa,esen kalın hoş kalın efenim.
Konuyu okuyor olabilir evet ama etki eder mi bilmem keşke etse ama maalesef biz böyle yazarsak konu sahibi pişmanlık duyabilir uzulebilir: ( hem milyon kez yazılmış üzerine tartışılmış bir konu,konu sahibi bile isteye yapmış işte yazsak cizsek ne faydaAynı durumun içine girmek üzere olan bir kadında konuyu okuyabilir. O yüzden neden yaptın, niçin yaptın sorularının yöneltilmesini doğru buluyorum. Yaşamak üzere olan kişilerin özeleştiri yapabilmesi için.
Yok uyarmayacağım hatta like atacağım. İleride yaptığında sende Türkiye'nin neresinde yaşıyor ve yaşatılıyorsan hoş kal esen kal efenim.
Faydası yok ama okuyup kesinlikle vazgeçmeyecekler diyemeyiz işte, benim içim el vermiyor sonuçta söz konusu olan o masum bebekler. Böyle ailelerde büyümeyi hak etmiyor hiçbir bireyKonuyu okuyor olabilir evet ama etki eder mi bilmem keşke etse ama maalesef biz böyle yazarsak konu sahibi pişmanlık duyabilir uzulebilir: ( hem milyon kez yazılmış üzerine tartışılmış bir konu,konu sahibi bile isteye yapmış işte yazsak cizsek ne fayda
merhaba kizlar bazilarniz beni tanyodur simdi hayatmda bisey var ve sizden tafsiye isdiyorm ben 15 yasmda kendi rzamla evlendm esim 18. suan 20 yasndaym ve 4 bucuk yil once evlendm.o zaman hic calismiuodu 1 yil once bosandk sonra duzeldi ben isdemedm geldi barsmadm sanrm hayatmi yasamak isdedm sora esim 5 ay once evlendi 15 gun sora hapse girdi bu kiz ayrldi ve sonra bisey oldu esimin yanina gitdm ve barsdk bisekilde duzeldiyne inandm afetdm evlenmesni cunki bosandkdan sora evlendi ve benimde sevgilim oldu bu arada bide kizim var suan barsdm iyi aramz bir yil sora cikicak ev hedye etdu aylem orda kalicaz ama icimde burukluk var benim yermde olsanz napardz sans verirmiydiz kiziniz icin ..benimle cok iyi arasi suan ama acaba neden barsdm hayatmi yasardm diye dusunuyorm ((
ben ikinci cococugum var artik niye yapdn denince aldrcakmiyim kiKonuyu okuyor olabilir evet ama etki eder mi bilmem keşke etse ama maalesef biz böyle yazarsak konu sahibi pişmanlık duyabilir uzulebilir: ( hem milyon kez yazılmış üzerine tartışılmış bir konu,konu sahibi bile isteye yapmış işte yazsak cizsek ne fayda
boyle ayleler derken aneli babali cocuklaran bin kat sevgi gosderiyorm cocuguma ben ...sukur rabbimeFaydası yok ama okuyup kesinlikle vazgeçmeyecekler diyemeyiz işte, benim içim el vermiyor sonuçta söz konusu olan o masum bebekler. Böyle ailelerde büyümeyi hak etmiyor hiçbir birey
ilk erkek cocugum olsa ikinciyide emin olun kiz isderdm. ben iki anneliyide tatmak isdedm1000 yıl yaşasam, 800 evlilik yapsam, 900 çocuk dogursam, şu kafayı anlayamam.
Ikinci çocuk kız olursa ne olacak?
Babasının koruyup kollamasi gereken ilk çocuğunuzun yükünü, neden ikincinin omuzlarına birakiyorsunuz?
Tek çocukla zor olan boşanma, ikinci çocukla neden ve nasıl kolaylaşıyor?
Boşanmayı düşündüğünüz bir adamdan neden çocuk sahibi olmaya kalkiyorsunuz?
Sizin erkek çocuğunuz olsa, ailenize ne faydasi var?
yo benim nikahm var imamda resmide gercek kocam benim aldrmak isdedm cunki benim hastaligim var sandm dogum masrafli olucakdi ama doktor yendiymi soyledi ve dogurmaya karar verdmE eski konun çıktı.Boşanmışsın bu adamdan sonrasında niye evlendin?Nikah yok sanırım.İlk öğrendiğinde çocuğu da aldırmak istemişsin vazgeçmişsin sonra.Sen de ne yapacağını bilmiyor gibisin.Hem de hiçbir adımında.
Cehalet ve sorumsuzluk hepsi ayni bunyede
pembe oda muhabbeti var ya,hapiste millet yan kogusa delik acip ordan hallenince mi ne uygulamaya alinan birseydi yanilmiyorsamhapıstekı adamdan nasıl hamıle kaldınız ben ona takıldım?????
ayrıca anladıgım kadarıyla gelırınız yok, eş hapıste, eş aılesınde bır destek yok, sız bırde kendı bencıllıgınıze ıkıncıye hamıle kalmısınız bravo valla, sonra gelsın gelecegın berdusları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?