- 28 Kasım 2010
- 42.491
- 141.155
- 798
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
Eski konulari okudun mu cap? Icler acisi. Karnindaki cocugu hasta sanmis dogursa daha pahali olacakmis (!) diye aldirmayi dusunmus. Sonra doktor saglikli demis bilmem neve dünyanın en kötü grameri de cabası.
Eski konulari okudun mu cap? Icler acisi. Karnindaki cocugu hasta sanmis dogursa daha pahali olacakmis (!) diye aldirmayi dusunmus. Sonra doktor saglikli demis bilmem ne
Bir suru celiski
Cozebilen beri gelsin
Soylediklerine tamamen katilmakla beraber benim de aklimi en cok kurcalayan kisim burasi iste. Bizim cocuklarla beraber okuyup buyuyup, beraber calisacaklar. Toplumun genleriyle oynaniyor bu sekilde. Yarin is arkadasi olacak,evlenecek benim cocugumla. Komsu olacak, ticaret yapacak,belki ortak olacaklar. Uzucuo çocuklar bu aile bu anne babada büyüyecek de topluma karışacak. bizimle, bizim çocuklarımızla aynı oprtamda yaşayacak, eğitim görecek. komple seviye düşüyor gerçekten
Soylediklerine tamamen katilmakla beraber benim de aklimi en cok kurcalayan kisim burasi iste. Bizim cocuklarla beraber okuyup buyuyup, beraber calisacaklar. Toplumun genleriyle oynaniyor bu sekilde. Yarin is arkadasi olacak,evlenecek benim cocugumla. Komsu olacak, ticaret yapacak,belki ortak olacaklar. Uzucu
Ne içiyorsun ? Bana da söyle ?cocuk sorun degil iki cocukla ortada kalrm diye dusunmuyorm ..zaten ben bosansam tek cocukla kotu olurdu ...iki kardes olmalari guzel olucak
kendisi aylesi cok sorumsuZ annem gildeym ben ..esim hapisde...orda oldu ikinci cocukda ...hep annem gil desdek cikiyo bana.. bu kadar sorumsuzluga dayanamiyorm...hamile kalmama gelince benim bir kizim var ve daym da yok erkek kardesimde o yuzden aylem benden erkek cocuk isdedi ki tek cocukla bosanirsamda evlenmeyi duwunmuyodm baskasyla
okudum biraz da çok kötü ya. bi çocuk tek kalmasın diye hapisteki eşten bile isteye hamile kalmak... benim mantığım almıyor. o çocuklar bu aile bu anne babada büyüyecek de topluma karışacak. bizimle, bizim çocuklarımızla aynı oprtamda yaşayacak, eğitim görecek. komple seviye düşüyor gerçekten. yazık ki ne yazık.
bu kız 15inde evlenmeseydi. ailesi karşı çıksaydı. okusaydı. hayatı ne farklı olurdu. düşünüyor mu acaba hiç? ben düşündüm de, üzüldüm yani. şu an bu dertlerle uğraşmak yerine gezip eğleniyor olabilirdi.
yanlızsan nasıl hamile kaldın ikinciyemerhaba arkadaslar bir cocugum var ve digerine hamileym evliliyim duzensiz cok ...ayle sicakligi yok benden baska kimse sorumluluk almiyor...ikinci cocugum olucak diye dayanmalimiyim yoksa ikinci cocugumla da kendi hayatma ayrlmalmym cunki zaten bosanmis bir kadn gibi yanlizim
15 yaşında evlenmek bir facia ayrı bir konuda
Hiç mi merhamet yok arkadaş ya
İnsan kendi canından evlada nasıl kıyar
Hadi biri olmuş, yok arkadaş olsun, yok aile erkek istedi falan valla bunun eğitimle falan bir ilgisi yok, kalpleri katı bunların, vicdan yok, merhamet yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?