bosanmak

ayselmamedova123

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
534
217
18
28
merhaba arkadaslar bir cocugum var ve digerine hamileym evliliyim duzensiz cok ...ayle sicakligi yok benden baska kimse sorumluluk almiyor...ikinci cocugum olucak diye dayanmalimiyim yoksa ikinci cocugumla da kendi hayatma ayrlmalmym cunki zaten bosanmis bir kadn gibi yanlizim

sorun tam olarak ne boşanmak için nedenleriniz yeterli mi

sorun tam olarak ne boşanmak için nedenleriniz yeterli mi
kendisi aylesi cok sorumsuZ annem gildeym ben ..esim hapisde...orda oldu ikinci cocukda ...hep annem gil desdek cikiyo bana.. bu kadar sorumsuzluga dayanamiyorm...hamile kalmama gelince benim bir kizim var ve daym da yok erkek kardesimde o yuzden aylem benden erkek cocuk isdedi ki tek cocukla bosanirsamda evlenmeyi duwunmuyodm baskasyla

Bebeğinizin cinsiyeti ne peki ??
Yazık erkek olursa o küçücük bedene bize bakmalisin diye yük yuklemeyin lütfen

cocuk sorun degil iki cocukla ortada kalrm diye dusunmuyorm ..zaten ben bosansam tek cocukla kotu olurdu ...iki kardes olmalari guzel olucak

Sizin için çocuk sorun değil ama çocuklar için bu sorun olacak farkıdasınızdır umarım.
Bit şey demiyorum artık.

Bebeğinizin cinsiyeti ne peki ??
Yazık erkek olursa o küçücük bedene bize bakmalisin diye yük yuklemeyin lütfen
ay ilahi guldm)) ben bu soylediyinize cok karsiyim tam tersi...cocuga bakim yukunu yuklemek cok kotu birsey...ama kiz evlat kadar erkek evlatda iyi...ama erkek guzel kiz kardesinde korur kolar

ay ilahi guldm)) ben bu soylediyinize cok karsiyim tam tersi...cocuga bakim yukunu yuklemek cok kotu birsey...ama kiz evlat kadar erkek evlatda iyi...ama erkek guzel kiz kardesinde korur kolar
" Erkek guzel kiz kiz kardesinide korur kollar" demissiniz ya bende buna guldum:)). Eyer kiz cocugunu okutur meslek sahibi yapar ve guclu yetistirirseniz kiziniz kendi kendini korur kollar. Bir erkegin veya baskasinin kendisini koruyup kollamasina ihtiyac duymaz. Birde hayirli bir kardes olacagini nerden bileceksiniz, kizinizin basina bela olabilir. Benimde erkek kardeslerim var ama hic gorusmuyoruz. Birde babamdan kalan Mirasa Zorla sahip oldular. Bilmem anlatabildim mi? Allah size zihniyet degisikligi ve kolaylik versin.

canım Allah yardımcın olsun yanlış anlama ama 2.çocuğu neden yaptın zaten mutlu değilmişsin

ben de anlamadım zaten zor günler eşin hapiste olması 2.çocuğu neden yapmış

Diyoruz kızlarımıza önce iş
Sonra eş
Erken evliliklerde yaşaman bir durum bu. O gençlik heyecanıyla her eşyin altından kalkarım diye düşünüyorlar muhtemelen. Sonrası malum.
Çocukların günahı ne?
En üzücü kısmı orası zaten, çocuklar.

kusura bakma ama seni anlayamadım 2.çocuk boşanma hep tezatlık madem öyle üç dört beş doğur kalabalık aile ol sonra boşan bu ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…