Boşanmak

Konstantinopolis1985

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
211
250
18
Hepinize merhabalar aranizda yeniyim ben kötü yola düşmüş bir annenin kızıyım annem yıllardır sevgilileri eve geldiği için beni evden atardı sokakta orda burda iğrenç şartlar altında yaşamaya calirsirdim evli e çocuklu adamlarla ilişkiye girer hepsini aynı anda yürütmeye çalışırdı ben bu durumların içindeyken çalıştığım işyerinde eşimle tanıştım bir gece yine sokakta kaldım eşimi aradım müsaitseniz size geleyim mi bu gece dedim gel dedi o gece sevgili olduk çok kısa süre içinde de evlendik kayınvalidem istemedi beni düğün gelinlik vs hiçbiri yapılmadı bir yatak odası dahi alınmadı kanepe koltuk üstlerinde yatıyorduk evlendikten 2 ay sonra kanser olduğumu öğrendik kayinvalidem bana bir kanser olmadigin kalmıştı o... Kızı dedi eşim yanımdaydı ve hiç sesi çıkmadı daha sonra evden attı bizi ayrı eve çıktık kendi kendimize çalışarak şuan ki sorunum ben mutlu değilim eşim iyi bir insan hakkını yiyemem ben okumayı çok istedim gittim akşam lisesine yazılım üniversite okumak istiyorum kayınvalidem nişanın diye ısrar ediyor artık daha fazla dayanamiyorum bu aileye ne olur bana akıl verin

Boşanınca kalacak yeriniz varmı?
Hastalığınız ne seviyede?
Allah şifa versin.
Hayır gidecek yerim yok ailem zaten yok ama bir yanım diyor ki zaten yaşayacağını yasamissin daha ne gelebilir başına daha ne olabilir çık git diyor her 3 ayda bir ameliyat oluyorum tedavinin bu şekilde ilerliyor

Gecmis olsun oncelikle. Kayinvalideniz bosanin diye israrmi ediyor?Etse ne olur?Esiniz ne dusunuyor o onemli..
Merak ettim ne kanseri bu 3 ayda bir ameliyat gereken?

acıklı bir Türk filmi izledim sanki
eğer doğruysa yazdıklarınız Rabbim yardımcınız olsun. çok zor.
kayınvalidenizden ayrı bir hayat kurun kendinize eşinizle.
isterse o görüşsün. siz görüşmeyin
zaten hastasınız size moral lazım
o boşanın diyo diye boşanacak değilsiniz, bunun kararını eşiniz ve siz verirsiniz ancak.

Mesane kanserinde ne zamandan beri 3 aylık periyotlarda ameliyat tedavisi var?
7 senelik kanser mücadelesinde böyle bir şey ne gördüm, ne duydum, ne yaşadık.

Her neyse,
Mesele eşinizde biter. Sizi korumuyorsa, bunun sonrasını siz çizeceksiniz. Artık sokakta da kalmazsınız. Bunun kadın sığınma evleri vs. var. Bir şekilde düzen kurulur, işe vs girersiniz. Hem de tedaviye devam edersiniz.

Mesane kanserinde ne zamandan beri 3 aylık periyotlarda ameliyat tedavisi var?
7 senelik kanser mücadelesinde böyle bir şey ne gördüm, ne duydum, ne yaşadık.

Her neyse,
Mesele eşinizde biter. Sizi korumuyorsa, bunun sonrasını siz çizeceksiniz. Artık sokakta da kalmazsınız. Bunun kadın sığınma evleri vs. var. Bir şekilde düzen kurulur, işe vs girersiniz. Hem de tedaviye devam edersiniz.
Her 3 ayda bir ya belden uyusturarak yada genel anestezi alarak sistoskopi yapıyorlar

Back
X