Boşanmak.

Merhaba oncelikle hayırlısı olsun diyelim...su anda bende ayni durumdayım henuz davayi acmadim ama kendisiyle konustum....tabiki ayni sizin gibi suclamalar suclamalar.....kendileri maddi olarak yaptıklarını herşeyi yapmış olarak adlandırıyorlar malesef....bana bu 1 yıllık evliligim sürecinde yasattiklari fiziksel ve psikolojik şiddetten hic bahsetmiyorlar....hep ben boşanmak istemişim.....nedenlerini hic konuşmuyoruz ama....neyse bu sancili bir süreç dediginiz degismez degismeyecekte....en iyisi fazla uzatmamak sizi cok iyi anlıyorum toplum baskisi vs vs ama millet laf etmesin diye ömrünün sonuna kadar cekilecek dert degil bu

Kaygılarınızı ve eşinize olan güvensizliğini anlıyorum ancak bence evliliğiniz kurtarılabilir bir evlilik.. kimsenin evliliği dört dörtlük değil, sadece bardağın boş tarafına odaklanırsak gün gelip pişman olabiliriz.. hele de ortada ufak bir çocuk varken sırf eşim düzelmeyecek diye bu vebalin altına girmeyin.. bence bir süre ailenizle yaşayın ve ondan adım bekleyin.. eğer kaybetme korkusu varsa bu evliliği sizde toparlamak için çaba sarfedin..

Bunun kararını sen vermelisin ama sadece şunu göz önünde bulundurmalısın bana göre hangi koşulda daha mutlu bir birey olurum ? İki koşul içinde bir liste yap ve öyle düşün. Unutma sen mutluysan çocuğun da mutlu o nedenle önce kendini düşün .
Demeden geçemeyeceğim nick in mükemmel Estrella öğrenerek yi çok sever ve çok dinlerim :)

Çok doğru söylüyorsunuz ama ben yine de nankörmüşüm öyle diyor kendileri..

Teşekkür ederim. Çocuğunuz var mı ?

Şöyle izah edeyim devam etmek istiyor ama o da bıkkın bu yaşananlardan. Bana dediği daha fazla uzatırsan dönüşü olmaz yani zaman tanımıyor... Ben ne çocuğuma ne de kendine saglıklı bir yaşam sunamıyorum. Çocuğum babasız kalmayacak ama en azından annesi yanında olacak. Evlilik tek taraflı olmuyor maalesef. Hayat bence çok kısa neden daha fazla yıpratayım sürükleneyim diyorum sadece..

Teşekkür ederim :) Şu an bunun kararını vermeye çalışıyorum bende

Kararınız ne olursa olsun bebeğiniz yanınızda olmalı
Kim olursa olsun o kadar uzak kalmaya bunalıma girer

Evet çok haklısınız teşekkürler

Cocugum yok olmamasina ragmen bu kadar zorluk cekiyorum
..bekara kari-koca bosamak kolay tabi....evet yasadigimiz seyler hic hos degil....ama hemen bosan vur kapiyi cikta olmuyor...ortada bir emek var bir kerede silip atamıyorsun cocugum olmamasina ragmen atamıyorum....ama bu degil ömrümün sonuna kadar fiziksel ve psikolojik siddete maruz kalmak zorundayım hickimse vazgeçilmez değildir

Evet kimse haketmiyor.
Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur.

Evet kimse haketmiyor.
Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur.

yorumları okumadım ama şu yazınızdan haksız sizsiniz. çalışıyorum diye boşanılmaz ki!
kaldı ki herkes evde oturup çocuğuna bakacak diye de bir kaide yok. ben işe başladığımda oğlum 4,5 aylıktı. bunu hiç eşime sorun haline getirmedim. üstelik emen de bir bebekti oğlum.

Yorumları okumadan cevap verdiğinizi anlayabiliyorum :) o yüzden yorumunuzu dikkate almıyorum hanımefendi yine de yormuşsunuz kendizi teşekkürler.

Canım sen kafanda bitirmişsin. Şimdi vazgeçsen bile eninde sonunda ayrılırsın gibi geldi bana. Çünkü o değişmeyecek.

Adamın ele avuca gelir sorunları yoksa çocuğunuz da var arada yakmayın yuvanızı. Size batan hareketleri olabilir, artık gıcık alıyor da olabilirsiniz ama şunu bir düşünün 2 sene beraberlik 4 sene evlilik. Bu noktaya nasıl geldiniz? Sorunlar nerde patlak verdi? Mutlu anılarınızı hatırlayın. Bu adamla evlenip çocuk yapacak kadar nasıl sevdiğinizi hatırlayın ve ona da hatırlatın. Tazelenme yaşayın. Biraz da zaman verin. Olmadı bir kaç gün birbirinizi özleyin. Bir yuva kolay meydana gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…