boşanmak

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
slm kızlar kendimi o kadar çıkmazda hissediyorum ki bana firkir verin yardım edin kızlar
eşimle beş yıldır evliyiz bi kızımız var eşimle bi iyi bi kötü giden evliliğimz var ailesi görümcelerim yüzünden çok kavga ettik
görümcelerimle hiç anlaşamıyorum ikiyüzlü ve içten pazarlıklılar benciller ama eşim aşırı aileci
en son görümcemin biriyle konuşmuyoruz çok adım attım ama hep tersi hareket gördüm
eşim ilkin bu yüzden çok tartışıyorduk sonra kendi gördü bazı şeyleri ve bana hak vermeye başladı az da olsa mesafe koydu hepsinde bana karşı bi hırs olduğunu fark etti çok detaya girmiyorum kızlar çünkü beni üzen çok şey var kaynanamda öyle hep beklenti içincde ve sürekli kendini övme modunda çok sıkıldım artık
en son eşimle baya durumları toparlamıştık tekrardan kardeşleriyle aynı ortama denk gelince yine gerildik eşim bana bağırdı çağırdı halbuki çok iyiydik sebepsiz yere o kadar iyiyken bana böyle yapması baya etkilemiş beni ve düzeltmek için hiçbişey yapmadı kaç gündür soğuk e kötüyüz en son bende bitmişsin dedim duygularımı kontrol edemiyorum iyi değilim dedim ama eşimde hiçbir düzeltme yok yada konuşma bi şeyleri toparlayayım yok böyle bişey amacı düşüncesi ne anlamıyorum artık bi gelecek göremiyorum tek eksiğim cesaret lazım gitmek için çok yoruldum eşimin bu gelgitlerinden kaç kere ben hep uğraştım yeri geldi o böyle konuştuğunda ama yok o bırakmış ne olursa olsun modunda

Bir insan sebepsiz yere neden bağırır ?

Hepiniz oturuyoduunuz bırden bağırdı mı? :KK53:

yok oradan çıktık kalktık kızımın uykusu geldi yolda bağırdı yok neymiş ben surat asmışım

slm kızlar kendimi o kadar çıkmazda hissediyorum ki bana firkir verin yardım edin kızlar
eşimle beş yıldır evliyiz bi kızımız var eşimle bi iyi bi kötü giden evliliğimz var ailesi görümcelerim yüzünden çok kavga ettik
görümcelerimle hiç anlaşamıyorum ikiyüzlü ve içten pazarlıklılar benciller ama eşim aşırı aileci
en son görümcemin biriyle konuşmuyoruz çok adım attım ama hep tersi hareket gördüm
eşim ilkin bu yüzden çok tartışıyorduk sonra kendi gördü bazı şeyleri ve bana hak vermeye başladı az da olsa mesafe koydu hepsinde bana karşı bi hırs olduğunu fark etti çok detaya girmiyorum kızlar çünkü beni üzen çok şey var kaynanamda öyle hep beklenti içincde ve sürekli kendini övme modunda çok sıkıldım artık
en son eşimle baya durumları toparlamıştık tekrardan kardeşleriyle aynı ortama denk gelince yine gerildik eşim bana bağırdı çağırdı halbuki çok iyiydik sebepsiz yere o kadar iyiyken bana böyle yapması baya etkilemiş beni ve düzeltmek için hiçbişey yapmadı kaç gündür soğuk e kötüyüz en son bende bitmişsin dedim duygularımı kontrol edemiyorum iyi değilim dedim ama eşimde hiçbir düzeltme yok yada konuşma bi şeyleri toparlayayım yok böyle bişey amacı düşüncesi ne anlamıyorum artık bi gelecek göremiyorum tek eksiğim cesaret lazım gitmek için çok yoruldum eşimin bu gelgitlerinden kaç kere ben hep uğraştım yeri geldi o böyle konuştuğunda ama yok o bırakmış ne olursa olsun modunda

arkadaşım ne karar verirsin bilmiyorum ama
gerçek kararını vermeden blöfler atma
bir çok kadın bunu yapıyor, sonra tükürdüğünü yalamak zorunda kalıyor
eğer gerçekten çekip gidebilecek isen al kocanı karşına ben boşanmak istiyorum de
yok gidemeyeceksen, hatasını anlasın, burnu sürtsün vs diye boşanalım dersen ve tamam dediğinde yapamazsan bundan sonra çok daha beter muamelelere maruz kalırsın

ben ailesi için beni durduk yere azarlayan bir adamı sevemezdim, gerçekten de giderdim
o noktadan sonra hatasını anlar, özür dilerse, ben de hatasını anladığına ikna olursam, bir şans daha verebilirdim belki ama tek bir şans

Sebepsiz bir iyi bir kötü olan insan bence hep kötü olandan daha tehlikeli. Ne zaman ne bekleyeceğinizi bilemezsiniz. Sizin aklınızla oynar böyle durumlar, neden niçini düşünür düşünür işin içinden çıkamazsınız. Beyne aşırı yüklenmek ve stres gerek fiziksel gerek ruhsal bir çok ciddi sıkıntının tetikçisi.

5 yıl böyle geçtiyse, bir 15 yıl daha katlanır mısınız mesela? Ya da neden katlanılmalı?

bence eşim görümcelerimi birden görünce sıcak samimi davrandı zaten normaldede öyledir ama banada yaptıklarını biliyor bi anda suçluluk psikolojisiyle bana bağırdı üste çıkarak

bence eşim görümcelerimi birden görünce sıcak samimi davrandı zaten normaldede öyledir ama banada yaptıklarını biliyor bi anda suçluluk psikolojisiyle bana bağırdı üste çıkarak
sonuçta kardeşi koparamaz ki bağlarını ilk önce bunu anlaman lazım .
Bak örnek verım .

'ben kayınvalidemle 1,5 yıldır görüşmüyorum . Çok kötü kavgalar ettık sonunda eşim görüştürmeme kadarı aldı bizi.
Kayınvalidem hala arkadam demediğini bırakmaz. Ama ben eşime annenin yanına gitme . Aslaa diyemem . Annesi ben nefret edıyorum ama onun annesı .
Onlarla görüşmek istemıyorsan gitme evlerıne. Eşin tek gitsin .
İlla gitcem dıyosan ortamda gerginlik yapma.

Suratınla değil cümlelerinle tavrını göstereceksin

Sen surat asınca aa kızdı küstü demiyor adam, desede yetersiz
Onun yerine derdini konuşarak anlatacaksın normal bir sekilde
o kadar hızlı ve ani oldu ki yaptığı hareket o an ne yapsam yanlış ve ters anlayacaktı

sonuçta kardeşi koparamaz ki bağlarını ilk önce bunu anlaman lazım .
Bak örnek verım .

'ben kayınvalidemle 1,5 yıldır görüşmüyorum . Çok kötü kavgalar ettık sonunda eşim görüştürmeme kadarı aldı bizi.
Kayınvalidem hala arkadam demediğini bırakmaz. Ama ben eşime annenin yanına gitme . Aslaa diyemem . Annesi ben nefret edıyorum ama onun annesı .
Onlarla görüşmek istemıyorsan gitme evlerıne. Eşin tek gitsin .
İlla gitcem dıyosan ortamda gerginlik yapma.
ben hiç gitme gelme taraftarı değilim ama mecbur kalıyorum

onu nasıl yapcaz
Normal olacaksin derken esinle aran bozuk iken baska ortamlarda süratini asip tavirli olma diger insanlarla da ortam gerilecek kadar asiri resmi olma.ben mesela esime pazar gununden beri kusum ama ayni sofrada yemek yiyorum isten gelince hosgeldin diyorum ama eski samimiyetimi gostermiyorum cunku hala kirginim ama yine de niye tavir yapiyorsun bana uzaksin sevdigini soylemiyorsun vs diyor konussamda kirgin oldugumu biliyor ve kendince oda sogukluk gitsin diye cabaliyor kavga ettigimiz aksam da misafir geldi normaldik millete malzemeye gerek yok.

Back
X