- 5 Ekim 2017
- 57
- 19
- 3
- Konu Sahibi sevgisiz sevgili
-
Nasıl pek sarsılmam evlilik çocuk oyuncağı değil ki hayallerimi gercekleştirdiğim en güzel zamanımdaydım1 yıl olmuş zaten ..
bence pek sarsılmazsında evlenmeden önce napıyosan devam rt .
Bi işe gir bak yoluna .. veya işin varsa devam
Bir daha asla evlilik istemiyorum çok canım acıyo, teşekkür ederim..Çunkü şerefsiz
Alalh yolunu açık etsin iyi insanlarla karşilastirsin sizi
Ama olmamış .Nasıl pek sarsılmam evlilik çocuk oyuncağı değil ki hayallerimi gercekleştirdiğim en güzel zamanımdaydım
Bırakın evlenmeden önceyi daha dün iyi ki benim karımsın diyen adamdıEvlenmeden önce nasıldı peki? Hiç süphelenmedinizmi? Çok uzuldum gercekten kolay degil ama ileride daha fazla uzuleceginize bi kere uzulun
Ailemi de üzdüm nasıl mutlulardı benim adıma yüzlerini öne eğdim gibi geliyo Allah'ım yardım etsinAma olmamış .
Adam senı aldatmış ..
Orda kalıp bunları düşünüp durursan daha çok sarsılırsın .
Ya çocuğun olsaydı ? Ailen yanında olmasaydı ?
Şükret ..
Yüzlerini eğdirceğin bişey yapmadın sen istermiydin böyle olsun .Ailemi de üzdüm nasıl mutlulardı benim adıma yüzlerini öne eğdim gibi geliyo Allah'ım yardım etsin
Küçücük evimiz olsaydı ama sırtımı yaslıcağım hayat arkadaşım olsaydı keşke. Ben bunları haketmedim yaGüvensizlik ölümden eşyaların eskimemesinden bile daha kötü..
Ruhu eskitir ..
Bir an önce geçip gitsin bu kara günler rüya olsun uyanayım o hayatıma hiç girmemiş olsunYüzlerini eğdirceğin bişey yapmadın sen istermiydin böyle olsun .
Sıkma canını .
Allahtan yüzünü erken gördün .
Hayatta yediğimiz kazıklar bizim tecrübelerimizdir . Buda sana bişeyler kazandırdı .Bir an önce geçip gitsin bu kara günler rüya olsun uyanayım o hayatıma hiç girmemiş olsun
En azından kısa sürede farkettmissin.Küçücük evimiz olsaydı ama sırtımı yaslıcağım hayat arkadaşım olsaydı keşke. Ben bunları haketmedim ya
Hiç bir kadın aldatılmayı hak etmez canım , üzüldüm ama yapacağın tek şey yoluna bakmak ve erken fark ettiğin için çocuk olmadan fark ettiğin için sevinmek . bu da senin tesellin olsun.Küçücük evimiz olsaydı ama sırtımı yaslıcağım hayat arkadaşım olsaydı keşke. Ben bunları haketmedim ya
Tek bi mesaj atıp onu sildim evime gidip eşyalarımı toplucam sesini bile duymadan..Hayatta yediğimiz kazıklar bizim tecrübelerimizdir . Buda sana bişeyler kazandırdı .
Şimdi önemli olan kendini çok düşürmemen
Onun hiç bişeyini istemiyorum hayatımdan defolup gitsin bir an önce ben ucuz kadınlarla aldatıldım üç kuruşluk insanlar için kendimi paralamıcamEn azından kısa sürede farkettmissin.
Mesajları vs. Kaydetseydin.
Ağlıcam ağlayamıyorum korkuyorum toparlanamamaktan, korkuyorum psikolojime sahip çıkamamaktan. Blöf yaparken boşanırım demek ne kolaydı oysa ki gerceği çok can yakıyomuş..Hiç bir kadın aldatılmayı hak etmez canım , üzüldüm ama yapacağın tek şey yoluna bakmak ve erken fark ettiğin için çocuk olmadan fark ettiğin için sevinmek . bu da senin tesellin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?