- 5 Ekim 2017
- 57
- 19
- 3
- Konu Sahibi sevgisiz sevgili
-
Zaten bi kaç defa o ucuz kadınları netten aratırken yakaladım son seferde de sildiği mesajları buldum kimle ne konuştu bilemiyorum ama acık acık ortadaAldattığını yakaladınız mı peki ben orayı tam anlayamadımda eşinizden itiraf geldi mi
Onun hiç bişeyini istemiyorum hayatımdan defolup gitsin bir an önce ben ucuz kadınlarla aldatıldım üç kuruşluk insanlar için kendimi paralamıcam
Canın yanar tabi ki bu normal insanız acılar bizim için ama hiçbir acı baki değil bunu unutma, insanlar neler unutuyor unutmak zorunda kalıyor..Ağlıcam ağlayamıyorum korkuyorum toparlanamamaktan, korkuyorum psikolojime sahip çıkamamaktan. Blöf yaparken boşanırım demek ne kolaydı oysa ki gerceği çok can yakıyomuş..
Hımm yangına körükle gitmem bi erkeğide savunmam ama hani kesin birşey olsaydı . Gerçi size olan tutumundanda anlarsınız siz kadınlar hissediyor . Çok üzüldüm . Umarım çok fazla üzülmeden atlatırsınızZaten bi kaç defa o ucuz kadınları netten aratırken yakaladım son seferde de sildiği mesajları buldum kimle ne konuştu bilemiyorum ama acık acık ortada
Aldatılmanın her türlüsü zordur.Yakin arkadasim iki evladi ile biri daha bebek baba evinde esi aldatmis hem de en yakin arkadasiyla boylesi daha zor.
Tabiki zordur ben bi evladi olsa kendi icin ayri evladi icin ayri uzulecekti diye teselli etmek istedim.Aldatılmanın her türlüsü zordur.
Adamın karakteri buysa on yıl yirmi yıl da geçse düzelmez. Şükret ki çocuk falan olmadan gerçek yüzünü görüp bosanma kararı almışsın. Ben yıllarca ugrastim hic bir seyi değiştiremedim. Eşyalarım eskidi de ne oldu iki çocukla dul kaldımTek bi mesaj atıp onu sildim evime gidip eşyalarımı toplucam sesini bile duymadan..
Evet karakteri bu onun umarım çok çok pişman olur benim canımın acısının bin katını o yaşar..Adamın karakteri buysa on yıl yirmi yıl da geçse düzelmez. Şükret ki çocuk falan olmadan gerçek yüzünü görüp bosanma kararı almışsın. Ben yıllarca ugrastim hic bir seyi değiştiremedim. Eşyalarım eskidi de ne oldu iki çocukla dul kaldım
Evet kesinlikle böyle yapıcam kendi hayatımı kurtarıcam o umarım çok pişman olurCanım herkesin bu hayatta bir imtihanı var seninki de buymuş o adamdan kurtulup kendine güzel bir iş bul hayatını kurtarmaya bak
Acini cok iyi anlıyorumEvet karakteri bu onun umarım çok çok pişman olur benim canımın acısının bin katını o yaşar..
Hissediliyor anlışılıyor ve bi şekilde çıkıyor karşısına insanın. Evet hakaret küfür şiddet de kötüdür ama aldatılmak ayrı bi şerefsizlik ya midesi almıyo insanın..Hımm yangına körükle gitmem bi erkeğide savunmam ama hani kesin birşey olsaydı . Gerçi size olan tutumundanda anlarsınız siz kadınlar hissediyor . Çok üzüldüm . Umarım çok fazla üzülmeden atlatırsınız
Çok teşekkür ederim..Acini cok iyi anlıyorum
Inşallah en kısa sürede atlatırsın
Kişiye göre değişir . Ya bilmiyorum bi evlilik üzerine konuşuluyor ve kimi insanlar direk boşan boşan diyor o ben değilim benim için kanıt lazım itiraf lazım emin olmak lazım. Bilgisayardan birilerinin fotoğraflarına bakarken görmek benim için direk aldatma hükmü değildir ama kimisine göre aldatmaktır. Ama gerçekten aldattığımı yakalarsam görürsem direk biterAldatmaya meyilli olan adam düzelmez dimi asla. Fırsatını bulduğu ilk anda yine yapar ne kadar olmucak dese de bundan vazgeçmez dimi ?
Burda üstün körü anlatıyorum ama eminim aldatıldığıma hatta bi kaç defa kesin emin oldum ama affettim kolay olmuyo bi yuvayı bozmak. Şimdi ben nasıl derim herkese boşanıyorum diye. Bu çok ağır ya...Kişiye göre değişir . Ya bilmiyorum bi evlilik üzerine konuşuluyor ve kimi insanlar direk boşan boşan diyor o ben değilim benim için kanıt lazım itiraf lazım emin olmak lazım. Bilgisayardan birilerinin fotoğraflarına bakarken görmek benim için direk aldatma hükmü değildir ama kimisine göre aldatmaktır. Ama gerçekten aldattığımı yakalarsam görürsem direk biter
Evet çok ağır ama boşanmak ayıp birşey değil. Siz affetmişsiniz ama tekrar yapmış siz gereken emeği vermişsiniz artık yapacak birşey kalmamış. O halde huylu huyundan vazgeçmiyorBurda üstün körü anlatıyorum ama eminim aldatıldığıma hatta bi kaç defa kesin emin oldum ama affettim kolay olmuyo bi yuvayı bozmak. Şimdi ben nasıl derim herkese boşanıyorum diye. Bu çok ağır ya...
E defalarca aşdtamaya teşebbüs etti diyosun bence senin niyetin yokBırakın evlenmeden önceyi daha dün iyi ki benim karımsın diyen adamdıBir daha gün yüzü göremesin inşallah..
Teşebbüs etti derken alakasız kişilere eskiden konuştuğu kişilere baktı ne arama ne mesaj yoktu telinde yanımdan da hiç ayrılmazdı. Ben asla aldatılmayı kabul edicek biri değilim bakması bile benim için teşebbüstürE defalarca aşdtamaya teşebbüs etti diyosun bence senin niyetin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?